2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşbuldum cnm :)))
sen de hoşgeldin
ay hava çok kasvetli içim daraldı valla
yağmurseli geçmiş olsun cnm

evet allah korusun sen tedbiri elden bırakma git test fln yaptır cnm üzerine düş normal bi grip gibi geçmesini bekleme bu aralar gribin her türlüsü önemli valla eskiden grip der geçerdik şimdi neler çıktı başımıza evlerden uzak olsunyasakkelime

Valla aşı çıkardılar başımıza kimse aşı olmasın yararlı değil,zararlıymış

test bile etmemişler yaaa inanamıyorum.

Gerçi şu ara kimi görsem grip sağlam bir salgın olduğu kesin.

evet ya aşısıda tehlikeliymiş e doktorlara da güvenemezsek kime güvenicez artık
şu anki gripte doktora gitmeden ilaç kullanmadan mümkün değil geçmiyo

Kızlar ya size bir şey sorcam gelinliklere bakıyorum da

yeni eklenenlere de belki gözünüz ilişmiştir.

Aralarında en çok Akay'ın gelinlikleri dikkatimi çekiyor.

Yalnız öyle çok büyük bütçe ayırmak istemiyorum.

Kaldı ki öyle bir bütçe ayırmamız da biraz zor

Fiyatları hakkında bilginiz var mı?

cnm öle illa bi markayı taşımana gerek yok bildiğin herangi bi butie git beğendiğin modeli ver 1 milyara diktirirsin fatihte çok öle gelinlik diken yerler benim arkadaşımın öle yaptırmıştık çok ta güzel olmuştu istediğ modelide diktiler marka olunca bide ona özel para vermiş oluosun en iisi istediğin modeli gidip diktirmen daha ucuza mal olur ben böle yapmayı düşünüorumCADIARZU

cnm bnm yengem akayda diktirdi bu yz çok çok sade bi gelinlikti kendisi sadeliği seviyomuş her neyse 2 küsurdu..
dikim yapıcaksan da kumaşın kalitesi tamamen değiştiriyo gelinliği çok iyi bi terzi ve kaliteli kumaş seçmelisin
800-1000 civarında istediğin gelinliği diktirebilirsin bence
izmirde nasıl bilmiorum ama istanbul gelinlik piyasası açısından çok çeşitli

Gelinlik için iyi araştırmak gerek cnm Akayın modelleri güzel ama aynı modeli yarı fiyatına dikecek birini bile bulabilirsin.

Ama işte dikimde düşünsenize tam yarısına gelene kadar anlaşılmıyor

Ya beğenmezsem o zaman nasıl olacak çok riskli değil mi

Bende dikriricem cnm aralıkta başlıycak ilk provam riskli evet ama risk almak lazım erken başladımki beğenmediğim bişey olursa müdale edebiliyim diye.Sende diktirme taraftarı değilsen İsatanbul Fatihe gelmeni tavsiye ederim orda dikilmiş bir sürü model var istediğin gibi bişey mutlaka bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…