2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm nerde oturucaksınız nişanlın nereli ümraniye tarafında akrabaları çok var dedinde merak ettim belki tanıdıktır diye kaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar...

Şimdi topiki görünce çok duygulandım

Çünkü geçen sene bu zamanlar yerinizde ben ve arkadaşlarım vardık. 2009 gelinleriyiz biz....

Belki benim ve diğer arkadaşlarımınde düğün fotolarına şahit olmuşsunuzdur.

Size hayırlı bekleyişler , güzel hayaller diliyorum...

Ve allah herşeyii gönlünüze göre versin diyorum....

ya çok çalıstırırlarmıs çok hürmet beklerlermiş diyorlar bide karadenizliler marifetli olurmus bende marifet yok:)

Selam hoşgeldin topiğimize resimlerinize mutluluğunuza şahit olduk inş. bizde sizin gibi mutlu güzel gelinler oluruz güzel dileklerin için sağol a.s. Yine bekleriz topiğimize tecrubelerinizden yararlanmak için

ya çok çalıstırırlarmıs çok hürmet beklerlermiş diyorlar bide karadenizliler marifetli olurmus bende marifet yok:)

Banada öyle demişlerdi marifetli olurlar sürekli hizmet ederler eli çabuk olurlar vs. bizde yapabildiğimiz kadarını yapıcaz bakalım :hulya:

Evet canım fotolarına bakmıştım.Birbirine çok yakışan ve bu kadar çılgın bir çifte rastlamamıştım ben daha önce.Çok doğaldınız fotolarda.Bu arada evlilik nasıl gidiyor.İnşallah bizde evlenirsek koycaz fotolarımızı.

birde benim kayinvalidem aşçı bide bir hızlı sorma hayatta yetişemem ona şuan ben sana yardımcı olurum felan diyor ama bakalım ne yapıyım çalısan bayanım elimden ne gelirse artık:)

Bir anda bizden kırk yıllık ev hanımı gibi yemek yapmamızı yada pratik davranmamızı bekleyemezler elimizden geldiğini kadar zmanla alışırız dediğin gibi hemde çalışıcaz biraz daha zman alır bizimki :hulya:

sen gene şanslısın sanırım ailende istanbulda ama benim ailemde kimse yok istanbulda annemi çağırayımda yardım etsin gibi şansımda yok ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…