- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.101
Günaydın...mirmirmirmirgünaydın kızlarr
İnşallah olur cvyi verceğim kişi toplantıdaymış 4 te tekrar gitcem ozaman çıkcakmış toplantıdan.İnşallah herkesin gönlündekini versin allah.:Saruboceq:Günaydın kızlarrrr
İnş. olur cnm bir an evvel evlenirsiniz :Saruboceq:
Günaydın kızlar ben de geldim alkisalkisalkis
Canım acele etmişsin ama.Alınmış alınmıştır artık olsun.Gelinliği ona göre alırsın artık.Kafanda çiçek modeli nasıl olsun diye bi düşüncen kalmamış en azından.Slm kızlar bugün annemle sultanhamam çarşıya gittik bir tane gelin çiçeği gördüm çok hoşuma gitti dayanamadım aldım kaydirigubbakcemile3 biliyorum çok erken ama napıyım tutamıyorum kendimi :kedi:
Merhaba kızlar bugün spora başladım.Zihnim rahatladı resmen
Tabii bedenim de nişana kadar sıkı bir vücut yapayım dedim.Umarım bıkmadan
devam ederim.
haftaya nişanlımın kuzeninin düğünü var kıza dün sordum gelinliğin nasıl diye
yaptırıcam bir beğenmiştim bu hafta dedi dikiliodu dedi
pazra günü geçerken bir mağazaın önünde başka gelinlik görmüş
ve daha fiyatını sormadan ölçüleirni sormadan diğer yeri arayıp iptal etmiş
kızın düğüne bir hafta var ve dediği şey mağaza açılsın bakıcazzz delikafadulden
Bir daha aynısından bulamazsam valla aklımda kalırdı zemuszemus diğer türlü kolalı çiçeklerden yani gelinlikçilerde olanlardan olsaydı almazdım zaten onlar fazla durmuyolarmış bozuluyolarmış ama benimki başka türlü yapay çiçek canlı gibi ondan aldım zaten
yok cnm sorun değil koyarım ama alıntı yapma hemen kaldırırım dediğin gibi uğuru kaçmasın kaydirigubbakcemile2
Hayırlısı olsun canım.ıyi yapmışsın o zaman.
Kızlar iş için cv'yi baıraktım.Dönerkende şu 1 tl lik yerlere gidip plastik olarak lazım olan ihtiyaçlarımı aldım.Kızlar birde teflon tencere seti olarak döküm olanından mı alayım sizce?Yoksa çift taban olanından mı?Hangisi iyi olur.Bi kaç markanın yemek takımına,çelik tenceresine falan baktım işte.
Çok güzel canım.Sıradan değil özel bişey.Canlı gibi duruyor en başt,dikkat edince yapma olduğu anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?