2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ama cidden de doru baksana beni stres sardı şimdi ilk gece stresi superin anlattıklarından sora ben en çok zaten o kan olayı ürkütüor bi de esnek olma durumu var offf yaniii

eyvahedigeldismile mafoldumben :bbo: :Saruboceq: kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- Çok üzgünüm çoook delikafadulden :sm_confused: :a015: :çok üzgünüm: :tomato:
ne kadar karmaşık duygulardayım anlatabildimmi

Kızlar yeni fotolarıda yükledim kusura bakmayın geç oldu biras ama hem boyutları küçüktü hemde hastam vardı bırakmam çok zordu
Öğleden sonra düğün fotoları geldiğinde yine eklerim

anam.. gerçkten öle bişey olursa.. eşim bişi demezde ben tam bi hayal kırıklığı yaşarım.. sen senelerce sakla hatta bisiklete bile binme cehaletten o gece kan man gelmesin... ayyy....:S:S:S:s

anam.. gerçkten öle bişey olursa.. eşim bişi demezde ben tam bi hayal kırıklığı yaşarım.. sen senelerce sakla hatta bisiklete bile binme cehaletten o gece kan man gelmesin... ayyy....:S:S:S:s

allah seni ne yapmasın bu yüzden bisikletemi binmedin

ben yıllarca üzerinden inmedim :)

düştümde.. ama zaten bisikletten düşmek kızlığa zarar vermiyor kızlar :)

işte dyorum ya cehalet.... annem bindirmediydi... kaydirigubbakcemile3

şimdi o da gülüyo kendisine tabi bu bnm bisiklet sürmesini hala bilmediğim gerçeğini kapatmıyor.... içimde hevesi kaldı yaff bilmiyorumkismile

Arse fikir istersende
benim bi arkadaşım pasta müziği olarak ''Guitar On Fire'' çalmıştı çok güzel olmuştu
bu gönderdiğim sitede var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…