2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım ne güzel belli olmuş seninki şafak saymaya başla sen lülülülülülü

evet en iisi bişileri beraber halletmek herşeye tek başına koşturmak olmuo öle aslında doğru sölüosun onlar daha mantıklı biz işin biraz daha duygusal açısına bakıoruz vede kusursuz olması için uğraşıoruz ve olan yine bize oluo boşver salalım çayıra allah kayıra :)kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım,heralde içimizde gün alan ve kesin tarih belirleyen sen varsın bi tek içimizdee,tebrik ederim

Selam herkese aranıza yeni katıldım benim tarihim biraz geç ama yinede sizle paylaşmak istedim 18.09.2010 cumartesi düşünüyoruz.Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah opuyorumnanaktan

Kızlar bugün bilgisayarıma virüs girmesi sebebiyle katılamadım aranıza ama format atıp gün bitmeden okuyup cevap veriyim muhabbetten geri kalmıyım dedim :dance:

Kızlar düğün tarihinizi ne zaman almayı düşünüyorsunuz?Kaç ay kala yani??

Canımcım ben aldım hemde 3 ay önce biz nişanlımla bu konuda tez canlıyıda biraz kaydirigubbakcemile2

Ömrümün Sahibi benimle ilgilendiğin için saol bitanem muck muckk :)

Rica ederim canım kendine iyi bak hiç bişey senden önemli değil boşverrr :hulya:

201.sayfada bende yetiştim artık bende 2010 da evlenicekler arasnda olucam heralde :Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin cnm devamlı burda görmek isteriz seni

bende geldim bende burdayım bende 2010 yazında evlencemm

Sende hoşgeldin cnm hayırlısı olsun

benim tarih belli deil daha ya ufak tefek hazırlıklarıda yapıoruz işte bu aralar mutffak eşyasına çok düştüm onlarla uğraşıom

Önemli olan ve para tutan yerde mutfak cnm ufak tefek çok şeylerler var yerimseniben

Hoşgeldin cnm sende git gite çoğalıyoruz ne güzelll kaydirigubbakcemile2 düzeriz canım benim merak etme el birliğiyle halledicez yani beraber olamasakta firkir vericez :kedi:

Aynı gün evleniyoruz cnm ne güzelll nikah iin bende soracaktım nişanlım acele ediyo onuda kesinleştirelim diye ama öyle dedilerse bekleyelim ocak ayını zemuszemus

hayırlı olsun canım,heralde içimizde gün alan ve kesin tarih belirleyen sen varsın bi tek içimizdee,tebrik ederim

Ajikalcım bende varım beni unutttun ama :dilcikar:

Selam herkese aranıza yeni katıldım benim tarihim biraz geç ama yinede sizle paylaşmak istedim 18.09.2010 cumartesi düşünüyoruz.Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm hayırlısı olsun inş. hepimizin gönlüne göre içimizde uhte kalmadan olur herşeyimiz :Saruboceq:

Hoşgeldin cnm sende git gite çoğalıyoruz ne güzelll kaydirigubbakcemile2 düzeriz canım benim merak etme el birliğiyle halledicez yani beraber olamasakta firkir vericez :kedi:

teşekkür ederim :dance: dün annemler kayınvalidemlere gittiler damadın nişan bohçasını bırakmaya. kayınvalidem " bu çocukların düğünü yaza bırakmayalım. mayıs, haziran başı gibi olsun. sıcaklara kalmayalım" demişşş çok heyecanlandımmm. yemek takımı, çatal bıçak takımı, teflon tencere ve birkaç nevresim takımımdan başka hiçbir şeyim yoookkk delikafadulden

günaydın gelinleeerrr,gelin adayları daha doğrusu :))
ne güzel gittikçe çoğalıyoruz,düğün salonu tutanlar bence acele etmiyorsunuz,millet 1 sene önceden tutuyor
hem bu sene ramazan daha da geriye geldiği için bence o tarihlerde yığılma olacak,çiftlere ramazana bırakmak istemeyecek..
bir kaç aya kadar zaten geri sayım yapmaya başlarız
geri sayım tablosu nasıl yapılıyor ya,tarihim kesinleşince bende ekliycem profilime

Günaydın kızlar ben geldimm

Bizde öyle düşündük cnm hem sıcaklara kalmayalım ki bu sıcaktan en çok gelin etkileniyo üzerindeki gelinlikle sıcakla boğuşmak akannehir hemde kayınvalidemlerin ve akrabalarının çayları başlıyo mayısta o olmadan kimse köyüne gitmeden olsun dedik.
Çeyiz konusuda hallolur cnm zamanla ama bence elini çabuk tut zaman geçiyo zemuszemus

doğru söylüyorsun, acilen çeyiz bölümüne bir başlık açmam lazım CADIARZU

anam tarih belli sen nasıl bu kadar rahat olabiliosun başla kıs hemen hazırlıklara :)) hangi tarih düşünüosunuz

26.06.2010 canım :)) Yok ne rahatlığı valla düğün salonu telaşındayız şu sıralar..yemek takımım (günlük ve misafirlik) tencere setim kahvaltı setim çatal bıçak takımımı aldım bakalım gerisi de gelio :)

aa ne güzel bende 26.06 istiorum beni istemeye geldikleri tarihti canım ama bakalım bizimki net deil hayırlısı artık

tamamam lenn azıcık sabredin yazın hepiniz gidionuz kısmetse
yakınmayın tarih belerlenseydi diyeee :umursamaz:
ateşiniz başınızamı vurduuu

şaka yapıyorum kızlarrr hazırlıklarla nasıl geçicek anlamicaksınız zaten

Ne konuda başlık acıcaksın cnm

bir adet mutfak araç gerekleri bölümüne bir liste, bir adet yatak odası bölümüne bir liste, beyaz eşyaya bir liste... eksik gedik kalmasın diye :hulya: bir de diyorlarki küçük ev aletlerini kendin alma arkadaşlarına aldır. ne biliyim ben şimdi biran evvel olsun istiyorum. evlenicem de arkadaşım bana mikser getircek de.. ohoooo di mi ama :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…