- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.021
arkadaşlar,
bizim tarihimiz belli oldu 24 Nisan 2010 Cumartesi.Salonu tuttuk sadece ama nikah dairesinden gün almadık henüz çünkü 3 ay kala gelin diyorlar.Sadece nikah yapacaklar çok acele etmeseniz de olur.Gerçi temmuz ağustos gibi yapacaksanız tam düğün mevsimi olduğu için istediğiniz tarih konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.siz en iyisi düşündüğünüz tarihten 3 ay öncesinde nikah ve düğün yeri ayarlamasını yapmaya bakın.
Sevgiler hepinize :)
canım aynı benim nişanlımda öyle ve diğer yüzde 98 erkek böyle
bizim kadar kasmıyorlar
ben nişan zmanı stresten yüzüm gözüm ve vücudum yara içindeydi inan 1 ay hiç iyleşmediler,hep diyordu halledicez hallolur anam gğn gelio vallahi hallolmuş
kendime yaptığımla kaldım herseferinde artık onun rahatlığı benim kasmamdan kendimde sıkıldım
ben tek başıma evlenmicem birazda o sormuluk alsın dedim o sorsun etsin ben tek değilim sonuçta...
anam benim sevgilimde iyidir( fazla kötü anlatmışım )
onlar daha mantılklı okadar
arkadaşlar,
bizim tarihimiz belli oldu 24 Nisan 2010 Cumartesi.Salonu tuttuk sadece ama nikah dairesinden gün almadık henüz çünkü 3 ay kala gelin diyorlar.Sadece nikah yapacaklar çok acele etmeseniz de olur.Gerçi temmuz ağustos gibi yapacaksanız tam düğün mevsimi olduğu için istediğiniz tarih konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.siz en iyisi düşündüğünüz tarihten 3 ay öncesinde nikah ve düğün yeri ayarlamasını yapmaya bakın.
Selam herkese aranıza yeni katıldım benim tarihim biraz geç ama yinede sizle paylaşmak istedim 18.09.2010 cumartesi düşünüyoruz.Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah opuyorumnanaktan
Kızlar düğün tarihinizi ne zaman almayı düşünüyorsunuz?Kaç ay kala yani??
Ömrümün Sahibi benimle ilgilendiğin için saol bitanem muck muckk :)
201.sayfada bende yetiştim artıkbende 2010 da evlenicekler arasnda olucam heralde : Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende geldim bende burdayım bende 2010 yazında evlencemm
benim tarih belli deil daha yaufak tefek hazırlıklarıda yapıoruz işte bu aralar mutffak eşyasına çok düştüm onlarla uğraşıom
işte geldimm burdayımmm hihoyyyt bizim de tarih belli değil ama yaza olacak. nişanda bile iki üç parça bişeyler alırken telaş olduk, koca evi nasıl düzücez bilemiyorum.. çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar,
hayırlı olsun canım,heralde içimizde gün alan ve kesin tarih belirleyen sen varsın bi tek içimizdee,tebrik ederim
Selam herkese aranıza yeni katıldım benim tarihim biraz geç ama yinede sizle paylaşmak istedim 18.09.2010 cumartesi düşünüyoruz.Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah opuyorumnanaktan
bizde tuttuk düğün salonunu gerçi erken ama acele ettik:) 17.09.2010
Hoşgeldin cnm sende git gite çoğalıyoruz ne güzelll kaydirigubbakcemile2 düzeriz canım benim merak etme el birliğiyle halledicez yani beraber olamasakta firkir vericez :kedi:
teşekkür ederim :dance: dün annemler kayınvalidemlere gittiler damadın nişan bohçasını bırakmaya. kayınvalidem " bu çocukların düğünü yaza bırakmayalım. mayıs, haziran başı gibi olsun. sıcaklara kalmayalım" demişşş çok heyecanlandımmm. yemek takımı, çatal bıçak takımı, teflon tencere ve birkaç nevresim takımımdan başka hiçbir şeyim yoookkk delikafadulden
Günaydın kızlar ben geldimm
Bizde öyle düşündük cnm hem sıcaklara kalmayalım ki bu sıcaktan en çok gelin etkileniyo üzerindeki gelinlikle sıcakla boğuşmak akannehir hemde kayınvalidemlerin ve akrabalarının çayları başlıyo mayısta o olmadan kimse köyüne gitmeden olsun dedik.
Çeyiz konusuda hallolur cnm zamanla ama bence elini çabuk tut zaman geçiyo zemuszemus
anam tarih belli sen nasıl bu kadar rahat olabiliosun başla kıs hemen hazırlıklara :)) hangi tarih düşünüosunuz
26.06.2010 canım :)) Yok ne rahatlığı valla düğün salonu telaşındayız şu sıralar..yemek takımım (günlük ve misafirlik) tencere setim kahvaltı setim çatal bıçak takımımı aldım bakalım gerisi de gelio :)
Ne konuda başlık acıcaksın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?