- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.021
bugün bir bakıyım o zaman kafam netleşşsin canım sagol...a.s.
Rica ederim canım,fikir verebildiysem ne mutlu..
Hepimiz aynı amaç için ddebelenip duruyoruz:sm_confused:
bitti sayılır artık bizimkilervereliniortakyerimseniben
Evet çok şükür sadece 2 hafta sonra kendi evimizde,sevdiğimizle birlikte olacağızopuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus
İyi yapıyorsun tabii tatlım.
Yakışan,içine sinen hangisiyse iyi olan odur.
Ben atlattım bu heyecanı çok şükür.
Evim hazır
hihoyyytslm kızlar, ne güzel herşeyi ayarlamışınız, allah sağlıklı ve mutlu yaşamayı nasip etsin güzel evlerinizde
ohh valla darısı bizim başımıza.
eşyalar gelince benimde çoğu şey hazır olacak. yavaş yavaş eşyalarımı her akşam götürüyorum zaten.halıyı nerden alacağım belli, perdeyi nerden alacağım belli, geriye sadece eşyaların yerleşmesi kalıyo. oda beyaz eşyalar geldikten sonra herşey yıkanıp dizilecek. çok birşey yok zaten bir haftasonunda hallederiz
ayyyyy
yarın benim eşyalar geliyo kızlarr çok heyecan yaptım sempatiksalakcinni
bugünde beyaz eşyalar alınacak. ama birşey sorucam beyaz eşyaların hepsini inox aldım sadece çamaşır makinesini beyaz aldım, çünkü banyom pembe-beyaz çamaşır makinesi inox hiç güzel durmayacaktı sizce iyimi yapıyorum ?
hihoyyytslm kızlar, ne güzel herşeyi ayarlamışınız, allah sağlıklı ve mutlu yaşamayı nasip etsin güzel evlerinizde
Canım bende öyle yaptım çamaşır makinesinde ınox olmasına gerek yok zaten banyoda tam tersi kötü durur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım bu arada...
Evet biz de böyle yaptık tatlım.
Beyaz eşyaların montajı yapıldıktan sonra mutfak eşyalarını falan yıkayıp yerleştirdik.Çok daha kolay oldu.
Ama gene de çok kolay değil,yerleştirmeteye başlayın göreceksiniz,gerçekten çok zaman alıyor.
esrant evin hazır...
fotoları koyda bir görelim kıs?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?