2010 vize sınavı sonuçlarını bekleme

beklemek en kötüsü ya hala tık yok 23 nisan dedik üzerinden 4 gün geçti üffffffffff
:uhm:

bencede zahmet etmesinler bukadar bekledikten sonra final sonuçlarına kadar da bekleriz alıştık nasıl olsa

bugün de bitti , beklemeyelim .. cumayı bulacak mı acaba ? cumaya kadar bilgisayarı açmak istemiyorummmmm

Valla bu sene iyice abarttı bu AÖF normalde dün açıklanması gerekiyordu halen açıklanmadı ne iş yapıyorlar anlamıyorum. Dönem bitecem halen pasoları bile hazırlamadılar. Ne paso ne sınav sonucu -tatlicadiarzu-

yeter yaaaa yeter yaaaa baydılar artık eninde sonunda elbette açıklanacak ama beklemek berbat bir şey bu kadar uzatacak ne var anlamıyorum öss bile açıklanacak ama bizim sınav sonuçlarından haber yok kötükedihüso

ya acaba bu yıl aöf de yeni bölümler açıldı okuyan kişi sayısı arttı ondan mı , anlamadım niye böyle yaptılar ?

Ay bakmaktan fenalık geldi hala tık yokkötükedihüso.Bu sene zaten ne pasolar zamanında geldi ,ne de sınavlar zamanında açıklandı...

arkadaşlar bakmaktan yorulduk yok hala açıklanmadı tam bir ayın dolmasını beklıyolar heralde bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…