Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım matematık yıne 42 almısım gerısı muh uygulamalrı 70 ıkt teorısı 57 isttatıstık 46 tıc huk 43 bu sekılde pek sevınemedım acıkcası ıyı alanlar bana yazar mı nasıl calısıyorlar buu derslerı
canım sen hep zaten matematikten zorlanıosun bence kendini matematiğe ver yoksa 3.sınıfa geçemezsin.diğer derslerinide sadece okuyarak değil yazarak ve sorulara bol bol bakarak çalış.nacizane benim tavsiyelerim bunlar ama üzülme sen istedikten sonra başarırsın:)
benim derslerim gayet iyi hatta spk'dan hiç beklemediğim yükseklikte not aldım:)))
diplomama kavuşmaya az kaldı :kedi:darısı sizlerin başınazemuszemus
benım matematık yıne 42 almısım gerısı muh uygulamalrı 70 ıkt teorısı 57 isttatıstık 46 tıc huk 43 bu sekılde pek sevınemedım acıkcası ıyı alanlar bana yazar mı nasıl calısıyorlar buu derslerı
canm olsn ya dha 2 sınav var önümzde yaparsın sen
bak gel biz anlaşalım sen bana muh anlat ben sana matematik anlatayım
GENEL MATEMATİK 73 - - -
MUHASEBE UYGULAMALARI 63 - - -
TİCARET HUKUKU 50 - - -
YÖNETİM VE ORGANİZASYON 67 - - -
KAMU MALİYESİ 67 - - -
İSTATİSTİK 65 - - -
İKTİSAT TEORİSİ 57 - - -
ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 80
Şimdilik iyiler finallere kaldı iş. Fountain matematik için bol soru çözmen lazım. Matematigi bütünlemeye bırak dicem ama risk olur senin için. Ya da kolay gecebilecegın bir dersi büte bırak ona ayıracağın zamanı matematiğe ayır. Ben olsam öyle yapardım sanırım. Çünkü matematik diğerlerine göre daha farklı mantığını anlasanda bol soru çözmeden oturacak türden bir ders değil. Ha birde sınavda çözümü bulamadığında sıklardan gitmeyi dene. Bunun içinde biraz daha hızlı olman lazım tabii. Neyseki hesap makinesi kullanılabiliyor.
ılgın ıcın tesekkur ıyı not almısssın bravo )) bol soru cozmek baska onerılerın varsa lutfen yaz moralım baya bozuk gecmıs yıl sorularını cozuyorum