2010 vize sınavı sonuçlarını bekleme

ben hala bakamadım sınırlerım tepemde off aöfem diye bir site var kac alıcaksınız kac net gerekıyor vs hepsını gosterıyor

EFTELYA baktıınız mı ?siteye aslında not tablosu da var eklıyım ben sıze

buldum netten ve ekledım buyrun bakın

Eklentiler

• $gecme1tqde0tm5.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
benım matematık yıne 42 almısım gerısı muh uygulamalrı 70 ıkt teorısı 57 isttatıstık 46 tıc huk 43 bu sekılde pek sevınemedım acıkcası ıyı alanlar bana yazar mı nasıl calısıyorlar buu derslerı

canım sen hep zaten matematikten zorlanıosun bence kendini matematiğe ver yoksa 3.sınıfa geçemezsin.diğer derslerinide sadece okuyarak değil yazarak ve sorulara bol bol bakarak çalış.nacizane benim tavsiyelerim bunlar ama üzülme sen istedikten sonra başarırsın:)

benim derslerim gayet iyi hatta spk'dan hiç beklemediğim yükseklikte not aldım:)))
diplomama kavuşmaya az kaldı :kedi:darısı sizlerin başınazemuszemus

canım saol darısı basıma artık ))matematıgı gecmek ıcın zorluyorum ama haklısın bıraz daha fazla calısmam gerek bu sıralarda benı uzen cok sey oldu hastalık vs sanırım bu aksaklık onlardan kaynaklı yoksa 1 den mat harıc butun hepsı superdı

Sanırım içinizde en kötü paunlara sahip benim
ne yapacağımı bilmiyorum erkenden de başlamıştım çalışmaya
son saat hepsini karıştırıyorum
Henüz işletme 1. sınıfım

notlarım : offffff

1001 - GENEL MUHASEBE 47
1002 - GENEL ıŞLETME 50
1003 - DAVRANIŞ BıLıMLERıNE GıRıŞ 37
1005 - ıKTıSADA GıRıŞ 67
1007 - GENEL MATEMATıK 19
1099 - TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 37
1410 - HUKUKA GıRıŞ 47

1.sınıf g.muh 53
muh uygulamaları 37
tic. hukuku37
yon organizasyon 53k. maliyesi 63
istatistik 54
iktisat teorisi 47
atatürk ilk. ve ink 50
fena degil yani
hem çoçuk hem ev işi ii başarmışım

canm olsn ya dha 2 sınav var önümzde yaparsın sen
bak gel biz anlaşalım sen bana muh anlat ben sana matematik anlatayım

canm olsn ya dha 2 sınav var önümzde yaparsın sen
bak gel biz anlaşalım sen bana muh anlat ben sana matematik anlatayım

saolasın canım sen sor ben yrd olurum senıde tıc ve muh zorlar gerısı ıyı gorunuyor masallahın var )) benıde mat ve tıc zorlar

kızlar görünce yazmadan geçemedim bende 4 yıl matematik yüzünden 3 e geçemedim bu sene int den sipariş cd getitirdim murat ilkumut çok işe yaradı tavsiye ederim sonuçta cd 60 milyon kalırsanız tekrar harç 400 milyon daha önce haberim olsun isterdim bu arada matematik notum 64 inşallah diyer sınavda iyi geçer hepimizin tabi

haa 64 ü siz beğenirmisiniz bilmem ama benim için mucizeydi çünkü mat bilgim hiç yoktu resmen sıfırdan başladım

GENEL MATEMATİK 73 - - -
MUHASEBE UYGULAMALARI 63 - - -
TİCARET HUKUKU 50 - - -
YÖNETİM VE ORGANİZASYON 67 - - -
KAMU MALİYESİ 67 - - -
İSTATİSTİK 65 - - -
İKTİSAT TEORİSİ 57 - - -
ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 80

Şimdilik iyiler finallere kaldı iş. Fountain matematik için bol soru çözmen lazım. Matematigi bütünlemeye bırak dicem ama risk olur senin için. Ya da kolay gecebilecegın bir dersi büte bırak ona ayıracağın zamanı matematiğe ayır. Ben olsam öyle yapardım sanırım. Çünkü matematik diğerlerine göre daha farklı mantığını anlasanda bol soru çözmeden oturacak türden bir ders değil. Ha birde sınavda çözümü bulamadığında sıklardan gitmeyi dene. Bunun içinde biraz daha hızlı olman lazım tabii. Neyseki hesap makinesi kullanılabiliyor.

ılgın ıcın tesekkur ıyı not almısssın bravo )) bol soru cozmek baska onerılerın varsa lutfen yaz moralım baya bozuk gecmıs yıl sorularını cozuyorum

ılgın ıcın tesekkur ıyı not almısssın bravo )) bol soru cozmek baska onerılerın varsa lutfen yaz moralım baya bozuk gecmıs yıl sorularını cozuyorum

Teşekkür ederim. Bol soru çözmenin yanında söyleyebileceğim açıköğretim ders videolarının aşırı derecede yetersiz oluşu, ordan izlediği videolarla yetinme. İnternette bolca matemetik dersleri için video var. Bizi alakadar eden konu videolarını izleyebilirsin,o videolarda soru çözümüde yapılıyor açıköğretim sitesindeki videoların aksine. Ben ne kitaptan çalısıyorum ne de açıköğretimin videolarından. Sadece sitenin e-alıştırma kısmındaki soruları çözüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…