- 18 Ağustos 2008
- 1.036
- 2
geçen hafta ilk izin günümdü biliyorsunuz görümcem bizde ya oğluda var cumartesi günü okul yok evde kimse olmadığı için ya annesiyle yada anneannesigille beraber bizim işyerine gidiyor görümcem geçen hafta yengen evde dedi bende yarın gezmeye gitcem dedim hanfendi bu hafta uyanıklık yapıp oğlunu bırakmış eşimi geçiriyordum aşağıdan seslaniyor tuğba sobayı yakta aşağıda oturun kahvaltı yapın diye sanki ben onun çocuğuna bakmaya mecburum onun yüzünden bireyere de gidemedim bıktım ya sinirimi eşimden çıkarcam zaten çok moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
dün akşamda arkadaşı aradı oturmaya gelecekmiş hanımefendi ne dese beğenirsiniz aşağıda mı yukarıda mı otursak acaba diyo ya yukarısı dediği benim evim tabi ona göre ben hiçim kardeşinin evi zaten banyo falan yapacak oldumu halil sizin evde banyo yapcam halil evinizden bilmem ne aldım diyodu
beynime kaynar su dökülmüş gibi oldum ben kimim ya herşey eşimin suçu kadının evi yok benim evimi sahiplenmediği kalmıştı ya resmen sinirden kuduruyorum neler çekiyorum bıktım usandım yoruldum susmaktan insanın eşi anlayışsız olunca ne kötü oluyor konuşmaya kalksam anlamaz imkanı yok
bende tavır yapıyorum ama olan hep bana oluyor susuyorum ama yinede suçlu oluyorum offfffmafoldumbenmafoldumben
canım gorumcenın esı yokmu ya nıye sızın evde falan banyo yapıyo gıt asagıda yap asagı dedıgı nereyse,ay sınır oluyorum boyle ınsanlara.