Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy Günaydın kızlar!!! SRPP çalışıyorum gelicem demiş ama daha gelmedi sanırım..Neyse benim de mesai bitti sayılır çıkıp doktora gidiyorum oğlumu görmeyedelikafadulden Yarın çalıştığım için görüşürüz yine öptüm hepinizii
fatolina bebiş için şokella tarzı birşey ye anında oynattırıyo.. ben oynasın diye sürekli yiyorum doktor beni dövücek..:))ya kızlar ecrin hiç oynamadı bugün
Duru kzıınızı mı bekliceksiniz ayy ne güzel... Ben daha ocak ayında da çalışıcam iznimi sonra kullanayım diye yoksa yılbaşında çıksam:)) ne güzel olur.. dışarısı işler hayli zorlaştı kızlar ya.. derdimizden de kimse anlamıyor gibi.. işyerinde hayat çok zor..ben de hala nöbet tutuyorum inşallah fabrikada bir problem çıkmaz da üretime gitmek zorunda kalmam...kafamçokkarıştıGünaydınnnn,
istanbulda dehset bir soğuk var.Allahtan son haftaya giriyorum haftaya cuma son daha sonra evimde Duru hanım ı bekliyeceğiz.
burası da buzzz gibiii..günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün. burda hem güneş var, hem yağmur yağıyor. :) hava şaşırdı :))
Günaydın kızlaaar. Herkese güzel haftasonları diliyorum. Çabucak akşam olsun da tatil başlasın bize de:)
Dün akşam doktordaydık. Oğlum 1900 gr 43 cm olmuş sağlığı gayet iyi. Nefis pozlar verdi yine bize:asigim: Doktorum şu an doğum için konuşmaya erken dedi. Çocuğun duruşu falan normale uygun sen de normal istiyorsun tamam son ana kadar bir terslik olmazsa normal olur ama çocuk ta daha dönebilir ya da kilosu fazla olur son zamanda değişebilir dedi. Salı günü 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gidicem hem de h1n1 aşısı vurulcam. Eşim adjuvanlıdan vurulmuştu onda yan etki olmadıysa bunda hiç olmaz dedi. Kendisi de adjuvansızdan vurulmuş. Adjuvansız aşılar çok pahalı olduğu için sadece hamilelere vuruyormuş devlet.
Günaydın kızlaaar. Herkese güzel haftasonları diliyorum. Çabucak akşam olsun da tatil başlasın bize de:)
Dün akşam doktordaydık. Oğlum 1900 gr 43 cm olmuş sağlığı gayet iyi. Nefis pozlar verdi yine bize:asigim: Doktorum şu an doğum için konuşmaya erken dedi. Çocuğun duruşu falan normale uygun sen de normal istiyorsun tamam son ana kadar bir terslik olmazsa normal olur ama çocuk ta daha dönebilir ya da kilosu fazla olur son zamanda değişebilir dedi. Salı günü 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gidicem hem de h1n1 aşısı vurulcam. Eşim adjuvanlıdan vurulmuştu onda yan etki olmadıysa bunda hiç olmaz dedi. Kendisi de adjuvansızdan vurulmuş. Adjuvansız aşılar çok pahalı olduğu için sadece hamilelere vuruyormuş devlet.
yarenn.. bizimki de vermiyor... meraktan çatlıcam..:)ooy maşallahh oğluşuna.. bizimki hiç poz vermiyo,sen şanslısın yerimseniben
slm kızlar herkese ıyı hafta sonları nasılsınız bakalım
ben malum kızımla ugrasıyorum bademcıklerı ıltıhaPlanmıs dun doktora goturdum antıbıyotık vrdıler
oglusumla ılgılı cok sukur bı rahatsızlanma yok sadece yataktan kalkarken karnıma ve kasıklarıma acayı bı kram agrı bısey gırıyo sızede oluyomu kızlar
benimde bacaklarımda oluyor ve kasıklarıma doğru oluyor..
sabah kalkınca ayağmı kaldırıp
pijamamı zor çıkartıyorum valla..
slm kızlar herkese ıyı hafta sonları nasılsınız bakalım
ben malum kızımla ugrasıyorum bademcıklerı ıltıhaPlanmıs dun doktora goturdum antıbıyotık vrdıler
oglusumla ılgılı cok sukur bı rahatsızlanma yok sadece yataktan kalkarken karnıma ve kasıklarıma acayı bı kram agrı bısey gırıyo sızede oluyomu kızlar
:1closedeyes:
Ayy maaşallah!! oğluşuna.. Canım ben H1N1 i geçen hafta vuruldum ben de hiç etki göstermedi 1-2 saat kolum ağrıdı o kadar.. Artık içim çok rahat sorma..Bir tek eşim olmuyor ben de ona kızıyorum
ooy maşallahh oğluşuna.. bizimki hiç poz vermiyo,sen şanslısın yerimseniben
Serap maşallah canım oğluşuna .inşallah herşey yolunda giderde istediğin şekilde doğum yaparsın.bn bu dr lardan iyice tırsmaya başladım Ocak annelerinden doğum yapanların hepsi sezeryan.dr lar bilerek yapıyorlar diye düşünüyorum yan yattı çamura battı sürekli bi bahane ile sezeryan.
aşı için olmak istemiyorum diye kağıt imzaladım ben.Allah utandırmasın inşallah bi sorun olmazda pişman olmam.
maşallah oğluna allah hepimizin yavrularına sağlık versin........
kızlar son 9 iş günüm....
Günaydın kızlar artık evımdeyım izne cıktımcok sukur ama sırtımın agrısından ölüyorum, artık evımdeyım yavas yavas bebgımın son hazırlıklarını yapıcam zevk ile...
Serap cım gözün aydın canım benım ne güzel haberlerle gelmişssin, bızımkı hıc poz vermedı bıze bu sefer delı ettı benı benım oglan ne güzel şanslısınız ne güzel pozlar almışssınz :) maşallah bebişine annesi