Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeze günaydın bugün moralim çok bozuk valla hiçbişey yapasım gelmiyo hayır olsun bakalım...
neyin var cnm hayır olsun?
Aman eşime sinir oldum ne aldıysam sanki gereksiz harcama yapıyomuşum gibi davranıyo bişey söylemiyorum ama ne bilim canım sıkıldı işte.
Aman eşime sinir oldum ne aldıysam sanki gereksiz harcama yapıyomuşum gibi davranıyo bişey söylemiyorum ama ne bilim canım sıkıldı işte.
Boşver canım ya bizim önemli ve gerekli gördüğümüz şeyler onlara gereksiz geliyor çoğu zaman. Heves ediyoruz bir şeye mesela ne gereği var diye insanın kursağında bırakıyorlar. Ben de kızdım akşam kocişe bebek şekeri yüzünden. Bebek şekeri için malzeme almak istiyorum dedim o ne yaa diye bi terslendi benim asfalyalar attı ben de kapat konuşmak istemiyorum dedim yattım uyudum. Bak ben de dertliymişimkaydirigubbakcemile3
Boşver canım ya bizim önemli ve gerekli gördüğümüz şeyler onlara gereksiz geliyor çoğu zaman. Heves ediyoruz bir şeye mesela ne gereği var diye insanın kursağında bırakıyorlar. Ben de kızdım akşam kocişe bebek şekeri yüzünden. Bebek şekeri için malzeme almak istiyorum dedim o ne yaa diye bi terslendi benim asfalyalar attı ben de kapat konuşmak istemiyorum dedim yattım uyudum. Bak ben de dertliymişimkaydirigubbakcemile3
cnm benim eşimlerde öyle şeker meker yok o da almazdı ama annem sağolsun herşeyimi o halledioda hevesim kursağımda kalmıyor.aman siz benim yaşadıklarımı bilseniz şükredersiniz kızlar boşverin bebeklerimiz sağlıkla doğsunda varsın bazı şeyleri yavaş yavaş olsun.
Ay aynı konu valla bende bugün annemle program yapmıştım eminönüne gidip şeker felan alcaktım dün söyledim aynı şekilde davrandı yok işte kredi kartı çok gelmişte bilmem ne bende uzun zamandır çalışan bir insandım hiç alışık değilim onun eline bakmaya heralde ondan daha çok sinir oluyorum bende uyuz oldum şimdi anneme ne bahane uydursam diye düşünüyom..