2010 Şubat Anneleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.017
30.373
60
Diğer başlığımız çok dolmuş bebekleri birer koklama karşılığı yenisini açıyoruz:emir_bebek:

Günaydın kızlarrrr maşallah herkes erkenci bu gün

FATOŞcanım Allah yardımcın olsun bebeğinin ve senin umarım en kısa zaman da kavuşursun sağlığına ...çok üzüldüm ya ..

Herkeze günaydın bugün moralim çok bozuk valla hiçbişey yapasım gelmiyo hayır olsun bakalım...

Günaydın kızlar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun , herkese hayırlı günler :)

Günaydın şekerler biz topiği bu kadar doldurmuşmuyuz ki yenisi açıldı ben bişii anlamadım ama hayırlı olsun:)

Aman eşime sinir oldum ne aldıysam sanki gereksiz harcama yapıyomuşum gibi davranıyo bişey söylemiyorum ama ne bilim canım sıkıldı işte.

Boşver canım ya bizim önemli ve gerekli gördüğümüz şeyler onlara gereksiz geliyor çoğu zaman. Heves ediyoruz bir şeye mesela ne gereği var diye insanın kursağında bırakıyorlar. Ben de kızdım akşam kocişe bebek şekeri yüzünden. Bebek şekeri için malzeme almak istiyorum dedim o ne yaa diye bi terslendi benim asfalyalar attı ben de kapat konuşmak istemiyorum dedim yattım uyudum. Bak ben de dertliymişimkaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın kızlar....
Ebrucum sıkma canını boşuna erkek milleti işte benimki de öyle al birinden vur diğerne

Aman eşime sinir oldum ne aldıysam sanki gereksiz harcama yapıyomuşum gibi davranıyo bişey söylemiyorum ama ne bilim canım sıkıldı işte.

Anlıyorum cnm ama onlarda stresli ne yapsınlar kırıldığını belirt bende eşime bir kaç konuda kırıldım senin gibi bu eşya alma konularında açık açık konuştum şimdi düzeldi onlarda şimdi baba olucaklar sorumlulukları artıo maddi açıdan daha tutumlu olmak zorundalar anlamak lazım ama bizde haklıyız sonuna kadar:))

Boşver canım ya bizim önemli ve gerekli gördüğümüz şeyler onlara gereksiz geliyor çoğu zaman. Heves ediyoruz bir şeye mesela ne gereği var diye insanın kursağında bırakıyorlar. Ben de kızdım akşam kocişe bebek şekeri yüzünden. Bebek şekeri için malzeme almak istiyorum dedim o ne yaa diye bi terslendi benim asfalyalar attı ben de kapat konuşmak istemiyorum dedim yattım uyudum. Bak ben de dertliymişimkaydirigubbakcemile3

cnm benim eşimlerde öyle şeker meker yok o da almazdı ama annem sağolsun herşeyimi o halledioda hevesim kursağımda kalmıyor.aman siz benim yaşadıklarımı bilseniz şükredersiniz kızlar boşverin bebeklerimiz sağlıkla doğsunda varsın bazı şeyleri yavaş yavaş olsun.

Ay aynı konu valla bende bugün annemle program yapmıştım eminönüne gidip şeker felan alcaktım dün söyledim aynı şekilde davrandı yok işte kredi kartı çok gelmişte bilmem ne bende uzun zamandır çalışan bir insandım hiç alışık değilim onun eline bakmaya heralde ondan daha çok sinir oluyorum bende uyuz oldum şimdi anneme ne bahane uydursam diye düşünüyom..

Kızlar ben bu konuda rahatım, eşim hiiiç karışmaz kafama göre alırım satarım ama bende lüzumsuz bişey almam, almamaya çalışırım; daha bir gün şunuda neden aldın demedi Allah razı olsun. Eminin sizde gereksiz bişey almıyorsunuzdur ama eşler bazan gereksiz görebiliyor takmayın kafanıza, bebeğinizi düşünün, hayırlısı ile bir doğsunlar da gerisi nasılsa hallolur.

günaydına.s.
erkek milleti işte 2 don bi zıbın yeter sanıyolar
benimkide açıkça söylemesede bazı şeyleri gereksiz görüyormuş gibi
öyle hissediyorum (hele bi söylesin:eek:klava:)
oysaki hiç bişeyi abartmadım ama bebek şekeri yapacağım kapı süsüde alacağım:1hug:

kızlar takmayın kafanıza yaa erkek milleti genel olarak aynı sayılır siz he diyin yine bildiğinizi yapın gitsin onlar öyle desede yarın öbür gün bebişler doğdugunda görceksiniz onları bakın kendileri tasıyorlarmı tasımıyorlarmı gerekli gereksiz kaydirigubbakcemile3

cnm benim eşimlerde öyle şeker meker yok o da almazdı ama annem sağolsun herşeyimi o halledioda hevesim kursağımda kalmıyor.aman siz benim yaşadıklarımı bilseniz şükredersiniz kızlar boşverin bebeklerimiz sağlıkla doğsunda varsın bazı şeyleri yavaş yavaş olsun.

Ben anneme hiç birşey diyemiyorum hemen ben alayım der diye ben de onlara yük olmak istemiyorum onların da kendine kadar. Elinden geleni yapmaya çalışıyorlar yine biz kendimiz gidip alıyoruz haber vermiyoruz diye doğuma kadar para biriktiriyorlarmış bize vermek için. Daha ne yapsınlar. Ben de öyle diyorum canım varsın eksik olsun da sağlık olsun.

Ay aynı konu valla bende bugün annemle program yapmıştım eminönüne gidip şeker felan alcaktım dün söyledim aynı şekilde davrandı yok işte kredi kartı çok gelmişte bilmem ne bende uzun zamandır çalışan bir insandım hiç alışık değilim onun eline bakmaya heralde ondan daha çok sinir oluyorum bende uyuz oldum şimdi anneme ne bahane uydursam diye düşünüyom..

Aynı şeyin derdindeymişiz yanikaydirigubbakcemile3 Kız var ya tatlı dille dese ki ya canım şimdi bi dur da duruma bakalım ona göre istiyorsan yap dese inan yapmasam da olur. Birden terslenince benim de cinlerim tepeme çıktı. Haklı olabilir, şimdi daha çalışıyorum ama o da düşünüyor ben 4 ay maaş almayacağım o arada sıkışmamak için gereksiz harcama yapmayalım diye. Ama işte düzgün konuşsun canımı yesin. Ki ben bir çok şeyi sonraya bırakalım dedim. Arabaymış ıvır zıvırmış baharda alırız hemen çocuğu bindircek halimiz yok diye almayalım dedim. Oda alacaktık istersen sadece beşik alalım yaz başında gidip alalım istediğimiz odayı dedim. Ben ne yapayım daha.

X