• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Meleksen canım Selmanın yazdığı fiyat inanki çok uygun. Arkadaşım hamileliği döneminde araştırmıştı. 300den aşağı bulamamıştı

öyle valla havvacım herkes farklı bir fiyat veriyor , ne yapalım doktorumuz isteyince yaptıralım dedi eşim içimizde kalmasın diye

tatlım ben doktorlara kızıyorum milet 600 tl ye calisiyo 300 nasil ultrasona versin ben kendi adima dil baska arkadaslar adina diyorum baska yerlerde 40 veya 50 yıl istanbul ucmus ya yazık milet cocuguna gisi gerekeni alir 300 veya 200 se ben gitmem renkli ultrasona gunah ya milet cocuguna harcar soygunluk bu ya almis basini gidiyo devlet ozel hastaneler ya

tatlım ben doktorlara kızıyorum milet 600 tl ye calisiyo 300 nasil ultrasona versin ben kendi adima dil baska arkadaslar adina diyorum baska yerlerde 40 veya 50 yıl istanbul ucmus ya yazık milet cocuguna gisi gerekeni alir 300 veya 200 se ben gitmem renkli ultrasona gunah ya milet cocuguna harcar soygunluk bu ya almis basini gidiyo devlet ozel hastaneler ya

Haklısın canım ama ne yapalım yaptırsak bir dert yaptırmazsak bir dert canım ya...

selam canlar nasılsınız bebişler nasıl????
valla açıkçası bende yaptırmıcam yazık günah zaten o makinalar zarar veriyo bence..

zeh tatlım iyi aksamlar nasilsin biz iyiz allaha sukur bugun asimizi olduk tatlım zararli olmasina dil de o kadar para verilmesine karsiyım istanbulda cok pahali niye soyuyala zavali insanlari buralarda normal ayle bile yaptiriyo ama ist baksana 240 180 allah sabir versin

mrb kızlar
bu işlem bbegimizin organlarının sağlıklı olup olmadığını
görüyoruz demi.

merhaba çakırgöz nasılsın canım
haklısın meleksen gerçekten soyuyolar ben doğumu düşünüyorum normal 1.750 sezeryanı sormuyorum bile. napıcam bilmiyom.eşim sağolsun hiç sorun etmez ama olsun yazık günahya..

merhaba çakırgöz nasılsın canım
haklısın meleksen gerçekten soyuyolar ben doğumu düşünüyorum normal 1.750 sezeryanı sormuyorum bile. napıcam bilmiyom.eşim sağolsun hiç sorun etmez ama olsun yazık günahya..

iyiyim canım umarım sende iyisindir.
gerçektende istanbuld açok büyük paralar istiyorlarmış kızlar
bu fiyatalar birde saglık güvencesinin üzerinden demi
Allahım yardım etsin.

iyiyim canım umarım sende iyisindir.
gerçektende istanbuld açok büyük paralar istiyorlarmış kızlar
bu fiyatalar birde saglık güvencesinin üzerinden demi
Allahım yardım etsin.
yok tatlım benim dediğim doğum fiyatı sağlık güvencesiz. sen nerde yapıcan doğumu karar verdinmi

allah sabir ve yardim versin herkeze istanbul gercekten soyuyo kızlar ya gebzede 400 veya 500 sigrtalilara sigortasiz 700 800 mus ben turkıyede dusunmedigime dogum hıc sormadim bugun saglik ocagindaki doktorada anlatım ben dogumu yurt dısında yapcam soyle boyle diye

yok tatlım benim dediğim doğum fiyatı sağlık güvencesiz. sen nerde yapıcan doğumu karar verdinmi

ben heray özel hastaneye gidiyoruz konturola
doğumuda orta ypmayı düşünüyorum
ama sizlerin verdiğiniz kadar yüksek rakamlar değil.
normal doğuma 150 tl demişlerdi.
bakalım nasıl olacak.

slm ızlar ya sıze bişey soracam karnınızdan bole lıkır lıkır su sesı gelıyomu

merhaba kızlar en kolay zamanlarınız asıl gebelik 30. haftadan sonra başlıyor

Bilgen, zeh, Hfz hoş geldiniz kızlar.
Bilgencim benden ses gelmiyo da çok sertleşiyo bazen karnım. Neden acaba

Back
X