• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ben milupa nın sitesine üye olmuştum ve bugün bir adet huggııes bez ,hediye indirim çekleri,1adet bitki çayı ,niveanın numunelık ıslak mendıl şampuan pişik kremi el kremi ve cd geldı ayy çok mutlu oldum dogumdan sonrada devam ediyormuş bu sefer mama gönderiyorlar üye degılsenız biran önce olun kızlar:dance:

slm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:

Maşallah canım bebişine:nazar:

kızlar aranızda gaz sancısı çeken var mı imdat:bbo: sabahtan beri karnım ağrıyor dün temizlik yaparken camları açtım tabi üşüttüm karnım ağrıyor mafoldumben

kızlar ben milupa nın sitesine üye olmuştum ve bugün bir adet huggııes bez ,hediye indirim çekleri,1adet bitki çayı ,niveanın numunelık ıslak mendıl şampuan pişik kremi el kremi ve cd geldı ayy çok mutlu oldum dogumdan sonrada devam ediyormuş bu sefer mama gönderiyorlar üye degılsenız biran önce olun kızlar:dance:

ben üyeyim ama bana bişey gelmedi

iyi akşamlar kızlar mesai bitti biz kuzucuğumla kaçalım yarın tatiliz pazar günü çalıştık ya yarına izin aldım o yüzden dinleneceğim yarın hepiniz öpüyoruzopuyorumnanaktan yarından sonra görüşmek üzere

tabi yarın alışverişte yapacağız bugün maaşlarda yattı hihoyyyt maaşımızı alalım ve beni kimse tutamaz alışveriş zamanı kaydirigubbakcemile4 sositososito

tabi yarın alışverişte yapacağız bugün maaşlarda yattı hihoyyyt maaşımızı alalım ve beni kimse tutamaz alışveriş zamanı kaydirigubbakcemile4 sositososito

oh oh canım hadi size kolay gelsin paraları duman edin sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

sağol havvacım sanada iyi akşamlar. herkes iyi gibiydi canım bildiğim kadarıyla

Kızlarrrr hayırlı akşamlar ben geldim işten gelince yemege giriştim anca oturdum pc başına geçmişede bakamadım nasılsınız , bu arada hastaneden aradılar benım doktorun yarın amelıyatı varmıs carsambaya aldılar benı ufff 1 gun daha eklendi bekleyişe.... :1ninca:

Back
X