• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

belim çok kötü kızlar, yatayım ben biraz. mafoldumben istanbula kaçma planları da yaparım hem. CADIARZU kib hepiniz, öptüm göbüşlerden opuyorumnanaktan

hiç şüphem yok cnm erkekleri hem yakışıklı olucak hem çapkın bu kadar kızın içinde kaldılar şanslılar.:nazar:

Cnm hayırlısı olsun allahım yardımcınız olsun:saruboceq: Inş.testleride temiz çıkar pozitif düşün sürekli olucakmış gibi düşün.

Bu konuda yanlız değilsin cnm:utangac: O yüzden fikir veremiyorum sana.ama biz kötü birşey olmasından korkuyoruz ikimizde artık.benimde aklıma o kötü şeylerden gelip kıskançlık krizlerine girmeme sebep oluyor.kötükedihüso

cnm hareket edio prensesin.konuş benimle dio annesi a.s

kızlar bişi dicem şimdi ama gülmeyin kentmeydanında kafkas nerede:uhm: Ben birtek zaferin ordaki kafkası biliyorum.kaydirigubbakcemile3 banada bir tarif ediverin bakim.

Cnm sen manisadamısın?ben allah nasip ederse kızımın 40 çıksın gidicem manisaya bizde seninle orda buluşalımkaydirigubbakcemile5

:saruboceq: :saruboceq:

canım niye gülelim sana aşkolsun yaa hani ortada bir çeşme vardıya hala var onun tam yanına bak böle dışarda masalrı falan görürsün ordaki sinema giriş kapısında buluşalım olmaz mı

offf bu ücretleri duy ondan sonrada o ücrete doğum yap olcak iş mi insan kendini enayi gibi hissediyo... benim yaptıracağım doğum parasına sizin orda 10 tane normal doğum olur... onu geçtim normal doğum benim ayrıntılı ultasondan bile uygun....

akannehir uçurum var arada yaa. en iyisi sen gel adanada doğur. bizimkiler ikimize birden bakar. hem hastane ücretine herşey dahil: tek kişilik özel oda bile..!

arya kız yesınler senın kuzunu esınde pek alemmıs he guldurdun benı :roflol: dar bıseyler gıy uzerıne gobegıne bak dıkkatlı pıt pıt gıbı hafıf bı hareket seyırme goruceksın dıkkatlı bakınca bebısın kalp atısları :asigim:
hulen benım hastanede de tam hatırlamıyorum ama sanırım normal 400 sezeryan 500 epıdural da +100 falandı

neyse çok değilmiş voles in gittiği hastaneye göre.

belim çok kötü kızlar, yatayım ben biraz. Mafoldumben istanbula kaçma planları da yaparım hem. Cadıarzu kib hepiniz, öptüm göbüşlerden opuyorumnanaktan

canım dikkat et istirahat et aman bebişinide kendinede ii bak çok öptüm seniiii

hulen gorusuruz canım alemsın yaaa :roflol:
selda canım uzme kendını... eger ıstemıyosan ıcınden gelmıyosa bu zorla olucak bısey degıl... bız 9 ay hamılelık boyunca yasayamıcaz bunu... 1 ay da dogumdan sonra desen... nereden baksan 1 sene ye yakın bı zaman... sonucta keyfımden degıl bu ıkımızın bebegı ıcın yasıyoruz bu durumu anlayıs gosterıcektır esın sana konusmalısın ama bunu onunla...

arya kız yesınler senın kuzunu esınde pek alemmıs he guldurdun benı :roflol: dar bıseyler gıy uzerıne gobegıne bak dıkkatlı pıt pıt gıbı hafıf bı hareket seyırme goruceksın dıkkatlı bakınca bebısın kalp atısları :asigim:
hulen benım hastanede de tam hatırlamıyorum ama sanırım normal 400 sezeryan 500 epıdural da +100 falandı

cnm bende yeni hamileyken öle sanıyordum o atan bebişin sanıyordum yattım sırtüstü kumandayı aldım koydum karnıma tık tık atmaya başladı kumanda eşime dedimki bak bebişimmizin kalp atışları.eşimde bana allaycı birşekilde gülerek diğer kanepeye uzandı koydu karnına kumandayı onunkide tık tık atıokaydirigubbakcemile3 o bizim kalp atışımızmış meğer.kaydirigubbakcemile3 ama şimdi iyi dinleyince iki kalp atışı duyuyorum ritmi farklı bir elimi nabzıma koyuorum öle dinliyorum.karnımızda atan meleğimizinmi bizimmi acaba karışık di mi.:uhm: Benim kocam alemdir.doğunca kucağına alıcak o zaman inanıcak kızım dicek galibakaydirigubbakcemile3

Saolun Teyzeleri kızım hepinizi tekmeledi ben yazılarınızı okurken.hmms söylemeyi unuttum eşim bu resimlere bakıp bakıp ya benim kızımın saçları nie yok dio kaydirigubbakcemile3 halen erkekmi acaba dio öldürücek bu adam benikaydirigubbakcemile3

Berrincim nerlerdesin kız sen.cumartesi saati kesinleştirelimde limonada özelden msj atalım.o senin hissettiğin bende de oluyor bazen birkere elim karnımdaydı bende öyle kalp atışları duymaya başladım sonra resmen elimin altı sertleşti oraya toplandı.kuzularımız duyuyor artık bizi.:nazar:

Seçilciğim annemler döndü artık daha sık girerim, varlıkları büyük destek oluyordu özlüyorum, 8. ayda temelli kalmaya gelicekler . bebişim de annesi gibi sabırsız olursa eğer büyük olasılıkla erken geliceğini düşünüyorum. seninki oğlana takmış ama bir kız doğsun kimselere bırakmaz o görürsün :)

bu arada cinsellik demişken ben de yasaklılardanım. ama ben de insanım bazen canıma tak ediyor oluveriyor :) artık bişi olmaz ya herhalde dr a bir dahaki gidişimde sorucam artık. bundan sonra son haftalarda doğumu tetiklediğini okudum cinsel ilişkinin.

arada benim göbüşümün bir tarafı daha şişkin oluyor, o tarafta olduğunu düşünüyorum minişimin.

canım niye gülelim sana aşkolsun yaa hani ortada bir çeşme vardıya hala var onun tam yanına bak böle dışarda masalrı falan görürsün ordaki sinema giriş kapısında buluşalım olmaz mı

aaaa tmm şekercim hatırladım şimdi orayı saat kaçta peki cumartesi?

cnm bende yeni hamileyken öle sanıyordum o atan bebişin sanıyordum yattım sırtüstü kumandayı aldım koydum karnıma tık tık atmaya başladı kumanda eşime dedimki bak bebişimmizin kalp atışları.eşimde bana allaycı birşekilde gülerek diğer kanepeye uzandı koydu karnına kumandayı onunkide tık tık atıokaydirigubbakcemile3 o bizim kalp atışımızmış meğer.kaydirigubbakcemile3 ama şimdi iyi dinleyince iki kalp atışı duyuyorum ritmi farklı bir elimi nabzıma koyuorum öle dinliyorum.karnımızda atan meleğimizinmi bizimmi acaba karışık di mi.:uhm: Benim kocam alemdir.doğunca kucağına alıcak o zaman inanıcak kızım dicek galibakaydirigubbakcemile3

ayy hadı yaa kocıse soylememıstım ben daha adam benle dalga gecerdı :roflol:
ben nabzımdan bısey anlamıyorum ama esımın dedıgıne gore kulagını karnıma dayayınca gurk gurk su seslerı gıbı sesler gelıyormus... ewde streteskop olsa yada eskı usul tansıyon olcme cıhazı bende dınlerdım :1closedeyes:

Zaynepcim bende senin gibi düşünüyodum canım.. Bizler bayanız nefsimize hakimizde erkekler bizler gibi değiller.. Her ne kadar güvensekte bir anlık istekleri onları hata yapmaya teşvik edebilir..Allah korusun bu yüzden eşim böyle bişey yaparsa onu asla affetmem ama buna zemin hazırlyan benmişim gibime geliyor bunun için vicdan acabı çekmeye başaldım açıkcası..
Ayrıca(çok afedersiniz) fiziki yapmızda engel artık bazı pozizyonlara.. Aman ne bilim canım sıkıldı işte.. bir hal çare olmalı:(

seldacım niye bunca zaman geri durdun ki ilişkiden düşük tehliken falan yoksa.
biz devam ediyoruz açıkçası eskisi kadar sık değil tabii ama en az haftada bir ilişkiye giriyoruz.hamileiz diye hasta değiliz ya, insanlıktan da çıkmadık.sadece eşin için düşünme, kendini de düşün bu senin içinde evliliğin içinde bir ihtiyaç, nefsine hakim olmak zorunda değilsin. sadece eşini de memnun etmek zorunda değilsin. kendi psikolojin içinde gerekli bence.hem son aylarda daha zor olacak doğumdan sonra en az iki ay istesende olmayacak. e ne diye şimdi en uygun dönemlerinde birlikte olmayasınki. bence bir daha düşün. tabii hamileliğin için tehlikeli değilse.

Seçilciğim annemler döndü artık daha sık girerim, varlıkları büyük destek oluyordu özlüyorum, 8. ayda temelli kalmaya gelicekler . bebişim de annesi gibi sabırsız olursa eğer büyük olasılıkla erken geliceğini düşünüyorum. seninki oğlana takmış ama bir kız doğsun kimselere bırakmaz o görürsün :)

bu arada cinsellik demişken ben de yasaklılardanım. ama ben de insanım bazen canıma tak ediyor oluveriyor :) artık bişi olmaz ya herhalde dr a bir dahaki gidişimde sorucam artık. bundan sonra son haftalarda doğumu tetiklediğini okudum cinsel ilişkinin.

arada benim göbüşümün bir tarafı daha şişkin oluyor, o tarafta olduğunu düşünüyorum minişimin.

Allah kavuştursun cnm .zor olmuştur cidden alışmışsındırda.kızıda çok seviyor aslında gitmiş ciciler almış pembe pembe ama içine nedense öle doğuyormuş öle dio.benim dr erkek oldu ya cemile hnm soramıodum bu cinsellik konusunu bu dr hiç soramam:kedi: aslında sağlıklı gebeliklerde hiç bir sorun yaratmadığını sölüyorlar ama ben korkuyorum yinede kızım için nedense.az bir zamanımız kaldı sonra hayatımız normale dönücek Allah nasip ederse.prenseslerimiz bir gelsinde.saat kaçta buluşuyoruz.

kızlar merhaba ne zamandır giremiyordum iyisinizdir umarım ben uzun bi zaman yokum yine çarşamba günü bebeğin ekosu çekilecek perşembe günü de 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecenlıyım

kızlar merhaba ne zamandır giremiyordum iyisinizdir umarım ben uzun bi zaman yokum yine çarşamba günü bebeğin ekosu çekilecek perşembe günü de 4 boyutlu ultrasona gireceğim çok heyecenlıyım

ıyıyız canım sen nasılsın tontısın nasıl?

Back
X