2010 subat anneleri istanbul buluşması...

evet ben çok fotojeikimdir boy boy resim çekiliriz.. sonra kocam görür o resimleri.. sonra beni boğar:)

evet ben çok fotojeikimdir boy boy resim çekiliriz.. sonra kocam görür o resimleri.. sonra beni boğar:)

Kızlarla buluşmak bahane bebeişe kıyafet almaya gittim dersin kocişe eminönünde bugün %90indirim varmış gitmem lazımdı dersin baktın inanmıyor elden ne gelir

hahaha benimkide aynı şekilde ama ben göstermeyi düşünmüyorum... nasıl yapıcaksam... kaydirigubbakcemile3

%90 indirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kesin inanır... baktın inanmıyo bedava veriyolar de o zaman garanti inanır...

%90 indirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kesin inanır... baktın inanmıyo bedava veriyolar de o zaman garanti inanır...

valla süpersiniz ben niye düşünemedim bunu..
alışverişe gitmiştim bide baktım bizim kızlar orda hadi görmüşken birkaç poz çekilelim dedik.. bizim forumun kızları merak eder.. dimi:)))
eşimde yer..
ayçinde geliomuşmu?

aaa Esra iyi fikir kız ihraç fazlası bedava dağıtıyorlardı desin .ben kaçak gelmiyorum haberi var benimkinin resim çektirmeyide hiç sevmem zaten sizin bolll boll resminizi çekerim sonrada internette kol gezer resimler FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ koca göbekliler Eminönünü istila etti diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla canım özelden yazdım cvp gelmeyince buraya çağırdım ama gelmedi .... bilmiyorum yani...

Burcu alemsin valla:) Bu arada beni 2 kişi sayarsak kaç kişi olduk

bizim koca göbişli resimlerimizi kim napsın... hele bi alsınlar göbeklerimizle döveriz onları walla..... benim kociş bişey demedi güldü çok komik olucaksınız dedi... bencede dedim... kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar boşverin ben buluşma lafını duyunca atladım hatta galiba benim başımın altında çıktı ama siz atladınız gelmek istiyen böyle olmalı daha önemli işleride olabilir ben kendilerinin teklif etmesi taraftarıyım bende geleceğim diye.

ya haberi olmayan var mı acaba? bende o yüzden bişey diyemiyorum... belki haberleri yoktur... ç ani oldu bi sonraki buluşmaya daha kalabalık oluruz... olsun az olsun fazla kalabalık olursa rahat gezemeyiz....

esra burcu zeynep gülçin selda bu kadar dimi ..tamam gülüm olsun az olmamız daha iyi çok kalabalık olursak sahip olamam size:)
kaybolursunuz falan allah muhafaza:)

bu kadarız canım... yanlız zeynep bugün dönmüyomuydu onun teli bende yok sizlerde var mı... irtibatı koparmayalım...

bendede yok zeynep ama gelecekti bugün yazar bize gelince..

kızlar ben yarın çalışmıyorum evden gelicem saat 2 de iskelede olurum araşırız olmadı.öptüm.

kızlar ben geldım ewdeyım... telımı yazıcam sımdı sıze ozelden...
hala aynı dımı plan yarın 2 de emınonu kadıkoy-uskudar vapur ıskelesınde

X