2010 subat anneleri istanbul buluşması...

snm2008 ınde bu cmt doktor randevusu wardı hemde uskudarda oturuyo kacta acava randevusu vapurla gelmesı kolay olurdu hem...

merhabalara.s.,araniza benide alirmisiniz,bende subat annesiyim zemuszemussizler gibi,ALLAH hepimize saglikli gebelik ve hayirli evlat nasip etsin,:Saruboceq:ben simdiden daralmaya basladim,dunde kardesime diyorum subat gelmiycek heralde diye,,isin guzel tarafi benim iki kardesimde hamile ve bugun yarin dogum yapacaklar,,,
ve sizlere sormak istedigim bi soru var,,kizkardesimde seker cikti ve suan insulin kullaniyo gunde iki kez,
dun ogrendimki obur kardesimdede cikmis,diyet yapiyomus simdi,,doktor demis boyle giderse hastaneye yatiririm doguma kadar,,simdi benide aldi bi korku,gerci bende cok sukur hersey yolunda ama korktum iste,bide arastirdigima gore bebegi 2 yada 3 hafta onde olanlarda bu risk altinda imis,benim kizimda 2 hafta oncedenmis,iyisallah boyle bi sorunla karsilasmam,:Saruboceq:

canım hosgeldın oncelıkle... subat 2010 annelerı dıye topıgımız war ıstersen oraya gel daha fazla bılgı alabılırsın... benım seker ıle ılgılı bı bılgım yok ama doktorunla bu suphelerını paylas derım belkı seker testını erken yapar.

4 kişiyiz zeynepcim sanırım ama olsun..dördümüz bir araya geldiğimizde etraftai insanların bakışlarını nasıl olacak çokmerak ediyorum.. Umarım yağmurlu bir gün olmaz.

snm2008 bu ay haftasonu zor yazmış benim anladığım kadarı ile gelemiyecek.

aaa onun yok sanırım ama onun 2 cocugu war gelebılırmı acaba

4 kişiyiz zeynepcim sanırım ama olsun..dördümüz bir araya geldiğimizde etraftai insanların bakışlarını nasıl olacak çokmerak ediyorum.. Umarım yağmurlu bir gün olmaz.

hehe bencede komık olucak 4 tane koca gobek :roflol:

şuan son durum nedir çumartesi saat 14.00 te eminönün'de kadıköy vapur iskelesinde dimi zaten kişi sayımız az sızıntı olmasın kızlar akannehir

ben olmam kaydirigubbakcemile3 neyse az olsun öz olsun napalım.... kızlar eminönünün iyi biliyomusunuz bişiler alalım bebişlerimize oraya kadar gitmişken... havuzlu hana falan mutlaka gidelim bence...

kızlar benim randevum 13:30da detaylıya giricem gec cıkarım yani ben sizi yakalamıycam maalesef.. Cok kıskanıyorum sizi foto cekin tamammı cok da kendinizi kaybetmeyin birbirinize mukayet olun:) ikinci gorusmeye beni de bekleyin :)))

canım hosgeldın oncelıkle... subat 2010 annelerı dıye topıgımız war ıstersen oraya gel daha fazla bılgı alabılırsın... benım seker ıle ılgılı bı bılgım yok ama doktorunla bu suphelerını paylas derım belkı seker testını erken yapar.

hosbulduk bitanem sagolasinopuyorumnanaktan,,evet yaaa yanlis yere gelmisim ben,cok pardon:kedi:,dogru adrese gidiyorum hemen:eek:

Kızlar bende Bayrampaşada oturuyorum ama malesef size katılamayacağım çünkü bu cumartesi günü ayrıntılı için randevum var Şişlide olmam gerekiyor, biz gelemeyenlerin yerinede eğlenin ve bol bol resim çekin ...

kızlar ok o zaman ben yarın babaneme gecıcem cumaya kadar orda kalıcam...
bı degısıklık olmaz heralde...
cmt 2 de emınonu kadıkoy-uskudar vapur ıskelesı onu dımı?

sinemcim benimde ayrıntılı ultrason randevum var o gün ..sabah 8de randevu aldım şeker yüklemeside yapılacak ayrıca ama işim bitince gidicem kızların yanına.. bu arada ben çok iyi bilirim oraları esracım..havuzluhana gideriz ilk buluştuğumuzda..

kızlar ok o zaman ben yarın babaneme gecıcem cumaya kadar orda kalıcam...
bı degısıklık olmaz heralde...
cmt 2 de emınonu kadıkoy-uskudar vapur ıskelesı onu dımı?

kadıköy-üsküdar değil kuzu sadece kadıköy iskelesi üsküdar iskelesi ayrı bir yerde..
birbirimizi nasıl tanıcaz dicem ama çok zor olmayacak sanırım.. göbüşlerin üzerine kırmızı karanfilmi koysak:)))))

Bide birinin telefon numarasını alsam.. hastanede işim uzar muzar.. yada heber vermem gereken bir durum olur.. yada ben size vereyim.

selda facebook a girdiğinde ben sana tel numarasını vereyim ama bu arada üsk-kadıköy aynı iskeleydi kız ayırdılarmı bak ondan haberim yoktu.tamam o zaman sadece kadıköy iskelesi önünde olalım.

X