2010 subat anneleri istanbul buluşması...

aaa 1 dk 10 ekimdi yaa niye 17 ekim oldu.

ben 17 ekimde çalışıyorum çalışması dert değil ama biz 2 haftada bir sıra geliyor ve saat 3 te çıkıyoruz ee benim eminönüne gelmem saat 5 olur.10 ekim uymuyormu size 17 ekim olursa malesef bende katılamam :KK43:

Zeynep -Selda Esra için engel yokmuş 10 Ekim yani bu Cumartesi olabilirmiş sizin için uygunmu ?

ya canlarım ben 10 ekimde detaylı ultrasona giricem bide şeker yüklemesi yapılacak.. yani kendimi nasıl hissederim bilmiyorum.. 17 ekim diye o yüzden demiştim.. ama burcu çalışıyomuş o gün nasıl olcak:KK43:

şeker yüklemesi sonrası herhangi bir sersemlik oluyormu ona göre karar verelim..

yok canım sersemlik olmaz... aksine koşarak gelirsin o kadar dopingten sonra kaydirigubbakcemile3

iyi bakalım.. o zaman ben bu tarafta bir hastane araştırayım esracım snin gittiğin hasteneyemi gitsem ne dersin. orada şeker yüklemeside yapılıyodur dimi.

oleyyy o zaman 10 ekim cumartesi okey.hadi saati ve yeride kararlaştıralım Selda dr a kaçta gideceksin.

tamam kızlar bu cmt gunu saat 2 de emınonunun neresınde bulusalım :)))

tamam kızlar bu cmt gunu saat 2 de emınonunun neresınde bulusalım :)))

okey benim içinde uygun saat 2 de Eminönü vapur iskelesinde olurmu ben çok fazla yer bilmiyorum eminönünde.yada çokmu kalabalık olur orası sizin öneriniz nedir.

emınonunde cok fazla vapur ıskelesı war kız hangısının onunde kaydirigubbakcemile3

yada başka yerde olur yaa sora sora bulurum siz bilindik bir yer söyleyin bana uyar

ben 1 de işten çıkıyorum sanırım yetişirim... banada uyar... ama çok azız yaa en az bi 10 kişi oluruz diyodum ben:KK43:(((

eminönündeki kadıköy vapur iskelesinin önünde saat 2 de okeydir.. Ay çok heyecanlıyım..:)

ok kadıkoy-emınonu VAPUR ıskelesı onunde saat 2 de...
kac kısıyız kızlar hakkaten ya ben,esra,burcu,selda baska kım var?

X