2010 subat anneleri istanbul buluşması...

demek kızlar selda,selma ve benim icin cmt buyuk gun. goruse gidiyoruz hem de detaylı kaydirigubbakcemile2 ınsallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz vakit geldikçe heyecan basıyo beni..

hadi inşallah iyi haberlerle gelirsiniz Selda nın bebişin resimleri yanında olur herhalde bakarız Cumartesi kızlar

inşallah sorun olmaz.. balık ekmekte yermiyiz eminönünde:)

selda facebook a girdiğinde ben sana tel numarasını vereyim ama bu arada üsk-kadıköy aynı iskeleydi kız ayırdılarmı bak ondan haberim yoktu.tamam o zaman sadece kadıköy iskelesi önünde olalım.

Allah iyiliğini versin:) aynımıydı yoksa neyse aynıysa zaten sorun yok.. siz kadıköy yazan iskelede bekleyin:))) ben sizi göbüşlerden tanırım:teytey:

selam bebık annelerı opuyorumnanaktan
bugun babaneme gıdıcem ben yokum cumaya kadar planda bı degısıklık oldugunda gelınce haber edersınız bana

Allah iyiliğini versin:) aynımıydı yoksa neyse aynıysa zaten sorun yok.. siz kadıköy yazan iskelede bekleyin:))) ben sizi göbüşlerden tanırım:teytey:

beni o zaman tanıyamıyabilirsin bende o kadar göbiş yok ya benim kız saklanıyor içerde.Balık ekmek ııııı bilmem emme sen bizi bebiş kıyafetleri olan yere götürcen dimi.

selam bebık annelerı opuyorumnanaktan
bugun babaneme gıdıcem ben yokum cumaya kadar planda bı degısıklık oldugunda gelınce haber edersınız bana

olmazz olmaz planda değişiklik saat 2 de okey sorun yok benden taraf sorun olmaz yani.

olmazz olmaz planda değişiklik saat 2 de okey sorun yok benden taraf sorun olmaz yani.

benım gobıkım assagı dogru ordan tanıyabılırsınzzz :roflol:
sıze face den telımı de verırım problm cıkmaz...
balık yesek de ekmek yemesek olmazmı kız sısıyoz ıyıce zati :roflol:
kaydirigubbakcemile
havuzlu han a da gıdelım ama hf sonu ınanılmaz kalabalık olur solıyım adım atıcak yer olmaz hihoyyyt

kalabalık olsun bişicik olmaz..birbirimizi kaybetmeyelimde..
4 kişiyiz dimi?

süper fikir burcucum: )
Kocalarınıza söylediniz mi ben daha söylemedim.Sizleri biliyor bahsettim ama bu kadar ileri gideceğimi tahmin etmemiştir herhalde:)

süper fikir burcucum: )
Kocalarınıza söylediniz mi ben daha söylemedim.Sizleri biliyor bahsettim ama bu kadar ileri gideceğimi tahmin etmemiştir herhalde:)

söyledim tabii sorun yok canım bende bahsetmiştim topikten kızlarla buluşacağız dedim hangileri diyo.İş / ortaokul- lise kızlar diye gruplarım vardı yenisi eklendi kaydirigubbakcemile5

ben henüz söylemedim. aslında cesaret edemiyorum. eşim beni çok sıkmaz ama bide izin vermyeceği tutar.. eminönüne gidicem derim.. sonra söylerim belki.

kızlar benim başka bir forum var üye olduğum oradan bir arkadaşım var oda şubat annesi olacak inşallah.. bahsettim ona katılmak istedi.. sizin için bir mahsuru yoksa gülçinde gelebilirmi bizimle?

kızlar benim başka bir forum var üye olduğum oradan bir arkadaşım var oda şubat annesi olacak inşallah.. bahsettim ona katılmak istedi.. sizin için bir mahsuru yoksa gülçinde gelebilirmi bizimle?

benim için sakıncası yok zeynep bugün giremez herhalde babaanneye gidecekti Esra içinde sorun yoksa gelebilir tabii.

gelsin canım gelsin ne güzel işte.... kızlar ya çakırgözlüye söyledik mi off benimde hep sonradan dank ediyo kafama... yani tüm istanbulluların haberi var mı buluşmadan... bu arada ben telimi yaziyim size de nereye yazim özelden herkese yollim en iyisi...

kızlar bol bol resim çektirin zaten kıskanıyom pazartesi paralarım sizi valla tamam mı.

tamam canım sen hiç merak etme bol bol çekiniriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…