> 2010 Sonbahar Gelinlerinin Paylaşım Alanı <

ay ya kızlar al al bitmıo yınede birsürü eksik var artık annem evde delirmeye başladı koycak yer kalmadı evdee:))))) heryer tıklımtıklım benim çeyilzerimle dolu bi gidim ev bomboş olucakkk :)))

bizim ev de aynı .. annem salona yığmaya başladı artık eşyalarımı :dance:

ay ya kızlar al al bitmıo yınede birsürü eksik var artık annem evde delirmeye başladı koycak yer kalmadı evdee:))))) heryer tıklımtıklım benim çeyilzerimle dolu bi gidim ev bomboş olucakkk :)))

aynen bizimde öyle. heryer kutu dolu.
ama hala eksik var.mafoldumben

hayırlı cumalar 2010 sonbahar gelin adaylarım :lepi:
Rabbim dualarınızı kabul etsin :Saruboceq:

Kızlar kızlar ben geldiiim :)))
Çok mutluyum..

Dün geldiler tanışmaya...Çok harika bir gündü çok sevmişler vede çok beğenmişler beni..
Ailemide öyle.
Bizde onları çok sevdik çok ısındık.

Dün saatlerce koyu muhabbetler edildi, yenildi içildi çok güzel geçti.
Annesi giderken sımsıkı sarıldı öptü, sonra ay bi kere daha öpücem dedi tekrar sarıldı, Allah gönlüme göre verdi çok şükür dedi..

Bunlarda çiçek ve çikolatam buyrun yiyim kızlar :))

Görümcelerim sağolsunlar çok uğraşmışlar çok dolaşmışlar yaptırmışlar. Çok hevesliler sağolsunlar ..

nehircim hadi gözün aydın
rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

çok sevindim tatlım allah tamamını erdirsin burada çiçeğinde çikolatanda çok güzel

Sağol canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehircim hadi gözün aydın
rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Amin canım çok sağolopuyorumnanaktan Çok şükür atlattım bu günü heyecandan ölmek üzereydim dünkaydirigubbakcemile3 İçeri girerken dizlerim titredi, hoşgeldiniz derken sesim ağlamaklı çıktı:roflol:

:roflol:
ee nehircim şimdinişanın mı olacak senin? oh oh topiğimiz şenlenecek desene delikafadulden

:roflol:
ee nehircim şimdinişanın mı olacak senin? oh oh topiğimiz şenlenecek desene delikafadulden

Yok be canım nişanı daha çok sonra düşünüyoruz.

Önce söz inşallahopuyorumnanaktan
Tabi resme boğacam sizi:roflol:

nehircim tebrik ederim cnm güzel geçmesine çok sevindim söz nişan birmi olucak ayrımı

Teşekkür ederiiim asracımopuyorumnanaktan
Yok canım ayrı olacak inşallah.
Hatta ben istemeyle sözüde birbirinden ayrı istiyorum. Çok hevesim var ayrı olmasınakaydirigubbakcemile3

gunaydın
nehırım cok şükürr yaa cok sevıdnım cnm arkadasım mutlu olmayı coktan hakettın
daha da mutlu olcaksın ınş
cıcek cıkolata cok süper
Allah tamamını erdırsın ınş

gunaydın
nehırım cok şükürr yaa cok sevıdnım cnm arkadasım mutlu olmayı coktan hakettın
daha da mutlu olcaksın ınş
cıcek cıkolata cok süper
Allah tamamını erdırsın ınş

Canım böcüğümmm sağol canım arkadaşımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İnşallah canım sende inşallah çok daha mutlu olursun hepimiz inşallahopuyorumnanaktan

Nehirrrr,
Gözün aydın canimm, tebrik ederimm, Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallahhhhh

Aminn canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm: 2010 sonbaharında evlenirim diyordum ama evlenemeyebilirim de...

geçen gün eltime gittim. aramız baya iyi allah bozmasın. dedim ki "etraftan duyuyorum herkes gün alıyor, yer tutuyor, biz de geç kalmayalım, sizin nasıl oldu"... "normalde gün alınır ona göre ev döşenir ama bizde öyle olmadı, tüm ev işi halloldu ondan sonra evlendik. 2 sene nişanlı kaldık biz 6 ayı askerdi ama. tam tarih buluyoruz önce tamam dediler sonra durun bekleyin biraz daha dediler. böyle böyle uzadı gitti. çok sıkıldım, ne yerler buldum, başkası tutar gidelim halledelim dedim olmadı bir türlü. senin de başına aynısı gelirse üzülme yani bak bana da öyle oldu" dedi

öf ya öyle olursa benimki de senağlama

hay allah üzülme joey.cim
düğün salonundan çok ne var diyorum ama
bi de bana sor bu derdi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…