2010 ocak da dogum yapacak anne adayları buraya...

hante

Yağız Kaan' ım...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
745
1
40
2010 benım hayatımda cok önemlı bır yıl olacak, allahım nasıp ederse ocak ayının ortalarına dogru bır oglusumuz olacak... bu buyuk mucızeyı yaratan rabbime binlerce kere şükürler olsun.. benım gıbı buduyguyu yasayan herkese selamlar.. allah hepimize hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah...
nasıl bir hamılelık yasıyorsunuz sıkıntılarınız var mı arkadaslar? ben son bes gundur oturarak uyuyorum , aksı halde yatınca ıkı göğsumun arasında karıncalanma tarzında uyusukluk oluyor, özellıkle böyle sıkıstıgında yasıyorum bunu.. suankı sıkıntım bu, ılerleyen haftalarda kılo alımım arttıkca daha cok sıkıntı yaratmasından korkuyorum...sizlerde duurumlar nasıl...?
sevgiler....

benim de aynı zamana geliyor doğumum kısmetse. ben de 2 yastıkla uyuyorum. oğlum gece çok hareketli olduğundan da sık sık uyanıyorum. ama olsun sabredicez az kaldı :) her şey bebeklerimiz için...

merhaba bende ocak ayında dogum yapacagım 26 haftalık hamıleyim. bende de mide yanması cok oluyor

merhaba benimde oğlum ocak ortası gibi gelecek kısmetse.şu aralar yek uğraştığımız şey şeker.bende gebelik şekeri çıktı malesef çok üzülüyorum şimdilik diyetle düşürmeye çalışıyoruz çok zorlanıyorum çok zormuş hamilelikte diyet.herkese hayırlı doğum sağlıklı bebişler diliyorum.

merhaba bende ocağın ilk haftası kavuşucam oğluma.şuan için tek problemim uykusuzluk.birden sıkıntı basıyor sağ olsun oğlumda kıpır kıpır. uykusuz geceler erken başladı bizde.Allahım başka sıkıntı vermez inşallah.

merhaba bende 0cagin 22de dogum randevum allahin izniyle bende ogluma kavusacagim.kizlar birsey dikkatimi cekti hepimizinde oglu oluyor galiba. benim sorunumda simdilik siddetli migde agrimasi ama baska sorunum yok tabi artik temizlik felanda yapamiyorum evde sizin böyle sikintilariniz varmi?

Benim iş yapamama gibi bir sıkıntım yok.hiçte yorgun hissetmiyorum kendimi.ama fazla ayakta kalırsam haliyle ayaklarım hatta bacaklarım şişiyo.gerçi bu otururkende oluyor.ama ağrı falan yok.

Günaydın hamişler ben de 28 haftalık hamileyim ve ocağın ilk haftasında sezaryen olcam maalesef.Benim de son bir haftadır karnım ağrıyor ancak farklı bir ağrı çok zorlanıyorum üstelik evde 2 yaşında bir oğlum var dinlenemiyorum.Erken doğum olmasından korkuyorum.Bu ara benim dünyalar güzeli kızım olcak.Eeee annesi güzel.zemuszemus

kızlar merhaba.kısmetse benımde ocakta oglum olcak ocagın basında.bndede mıdede sorun vardı dra gıttım yemek borumda ıltıhap cıktı...ılac verdı dr kullandım sımdı gectı.mıdesı agrıyan arkadaslar ıhmal etmeyın gıdın.su ıcerken bıle agrıyordu yanı o kadar.ama cok sukur ılaclara devam gectı...

Kızlar bende 2010 Ocak ayında oğlumu kucağıma alıcam kısmetse
2010-Ocak anneleri topiği var, oraya gelsenize

merhaba canım, aynı sey benımde dıkkatımı cektı, herkesin oglusu oluyor, yani kızlarda var tabii ama erkekler cogunlukta. bırtek forumlarda degıl etrafımdada erkek bekleyen hamiş arkadaşlarım var. ama birşey de itiraf etmeliyim ki kız annelerini kıskanıyorum bazen herşeyler (kıyafet gibi) kız bebişlere hazırlanmış gibi :) allahım saglıkla buyutmek nasip etsinde bunlar işin cilveleri..
birde temızlık yapmayada calısmıyorum zaten artık, babamız sagolsun :) yere dogru egılmek bıle sıkıntılı oluyor temızlık şöyle dursun... allahım ufak tefek sıkıntılarla ocak ayını atlatmamızı nasip eder inşallah, sıkıntısız hamılelık olmuyor napak...:CüvCüv::CüvCüv:

ne güzel canım böyle uykusuzluga can kurban, ben suana kadar hıc hareketlılıgınden uyanıcak kadar net bır tepik hissetmedim, hatta sureklı hareketlerının azlıgından şikayetci oluyorum bu durum moralımı bozuyor. hiç hareketsiz degıl tabııkı allaha sukur ama oldukca az işte. hele uykusuz gecelere neden olabılecegı bır gun hıııc aklıma gelmıyor (( sabırla beklıyorum artmasını kıpırtıların . mafoldumben tatsız bır durum yok simdilik ama üzülüyorum işte, belkıde ben cok pimpirikliyimdir, abartıyorumdur....uamrım öyledır...:sm_confused:

oğlumda normal doğum tarihi 16 OCAKtı ama oğlum fazla içerde kalmak istemedi ve
31 ARALIK akşamı geldi yeni yıla yeni aya yeni hayata oğlumla merhaba dedim,
:CüvCüv:kızımda :ecrin_bebek: şubatın ilk haftası gelmesi gerek onunda büyük ihtimalle 27-31 OCAK arası gelmesini bekliyorum sanırım biz karar vericez sezeryan olacak

benımde ocak ortası oglum gelıyor ıns.ben sezeryana karar verdım en buyuk sorunum ıse bel agrısı ve aldıgım 18 kilo oyyyyyyyy

ben kendimi şimdilik iyi hissediyorum fazla ayakta kalınca bel ve bacak ağrısı var. maşallah :) bu arada benimde oğlum olcak. enterasan

bende ocak sonu inşallah oğlum olacak.bende akşamları sırt ağrısı oluyor.valla geberiyorum desem yerıdır.ama napalım dayanıcaz.

bel ve sırt agrıarı gercekten cok sıkıntı yaratıyor...özellıkle uzun sure ayakta kalınca... bunada sukur tabiiki...

selam hamişler bende 2010 allahım izin ederse haziranda bebişimizi kucagımıza alcaz inş.Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin inşşşşş

slm arkadaşlar..bende ocak başı allah nasip ederse bir oğlan bebiş dünyaya getirecem.bendede bel ağrıları ,reflü ve halsizlik var şikayetlerim bunlar..Herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin allah.Az kaldı ocak anneleri allah allah yardımcımız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…