2010 ocak da dogum yapacak anne adayları buraya...

canım benim allah kolay dogumlar nasip etsin saglıkla kucagına alırsın inş

Benim kızım olacak inşallah 2010 ocak 24 son tarih.benimde dikkatimi çekti çok erkek bebek var kız çok az.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.ben 29+1 günlüküm şuan.en son 28 ekimde dr a gitmiştim bebeğimin kilosu 1030 gr dı.sizde bebeklerinizin kilolarını haftalarına göre yazarsınız karşılaştırırız...

mas geneli ocak ayi benimse mayis gibi kismetse suan sukur bi sorun yok ..rabbim huzur afiyet versin

:CüvCüv:benim de bir kızım olacak:ecrin_bebek:
gece uyumak mı o de ne
2 gündür 4 ten sonra uyuyorum
reflü
şişlik
bacak aramda ağrı var sanki uyuşma gibi
ama bunlar problem değil bir şekilde hallediyorum
gündüz uyuyorum
gaviscon içiyorum reflü için
ayaklarımı dikiyorum şişme için
vs..
ama benim en büyük sorunum füze gibi olan karnımı gören erkek diyor
pazarda camide çarşıda doktorda asansörde ev gezmesinde eski iş yerimde vb..:1ninca::bbo:
geçen kadının biri kaç aylık diye sordu 8 dedim
kızım dedi çok büyümüş bu sen 1 ay nasıl taşıyacaksın bunu dedi şaşırdı
:eek:klava:lülülülülülü
pazara çıktığımda da bi kadın hemen karnımı elledi sevdi falan alkisalkisalkisyasakkelime
biri de bu bebek erkek dedi ben de kız dedim o da ne dese beğenirsiniz benim de torunum olacak ama benimki erkek dedi gururla...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sinir oluyom bu tiplerekötükedihüso
sizin de başınıza geliyo mu:uhm:

Selammm bende 1ocakta sezaryanle 2.oğluşumu alacağım kucağıma nasipse,şuan 33haftayı tamamladım..Mide yanması şikayeti bendede var ama en büyük sorunum çok çok acıkmam sürekli yemek yemem neyapacağım,gece açlıktan uyuyamıyorum birseyler yiyorum hergün değisik şeyler yemek istiyorum evde olanları yemek istemiyorum,olmayan ne varsa onu arıyorum.garip demi allahım hepimize kazasız belasız doğumlar nasip etsin..

kızlar hepinize hayırlı doğumlar dileyerek başlıyorum.sözlerime.benimde ocak 25 de kızım dünyaya gelicekti mafoldumbenama.nasip olmadı 28 haftalıkkken kaybettim bebeğimisenağlamasenağlama.allahım bidaha bu acıyı yaşatmasın.inş.hepiniz bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı bişekilde alırsınız.inş.:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar allah nasip ederse bende 1 ocakta kavuşucam oğluma zaman geçmek bilmiyor artık :hulya: hepimiz inş.sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişkolarımıza :CüvCüv:

slm arkadaşlar bende ocak 10-12 gibi kızıma kavuşucam inş. ben çalıştığım için bacaklarım şişiyoo gerilme oluyo bazen acıyoo eğildiğimde falan... miğdem yanıyooo boğazıma kadar, belim sırtım çok ağrıyoo.. kalçam ağrıyoo işyerinde oturmaktan... inş. sağlıklı sıhatli kollarımıza alabiliriz bebişlerimizi Allah hepimize yardım etsin sağlıklı sıhatli hayırlı mutlu bebişler nasip etsin... opuyorumnanaktan

Merhaba

Ben de Oglumu 14. ocakta kucagima alicam ins. Tabi erken gelmezse. Benim esim ve annem Kova burcu o yüzden 21 ocaktan sonra dogsun isterdim Kova burcu olsun diye ama kismet Oglakta iyidir ins.

Ben geceleri uyumakta zorluk cekiyorum ama uyudugum zaman beni uyandiracak kadar siddetli vurmuyor bebek yüzünden hic uyanmadim sanirim.

Benim de karnim füze gibi oldu.ve bebek hep sag tarafa vuruyor basi da assagi inmis o yüzden hep gögüs altima vuruyor.

kızlar bende karnımın sertliğinden cok sıkayetcıyım, sürekli duvar gibi acaıp rahatsız edıyor...tehlıkelı bı durum olmasn da ben her turlu rahatsızlıga razıyım... ama sertleştıkce korkuyorum erken dogum tehtıdı olabılırmı dıye??

arkadaşlar ben de ALLAH nasip ederse 2010 ocak annesi olacağım...
hanteciğim şu sıralar aynı sorun bende de var...37 haftaya girdim bugün...sen yazalı baya olmuş,şimdi nasılsın?

delikafadulden bende oğlumu ocak ortasında bekliyorum,çok çok heyecanlıyım.neredeyse her gece oğlumu görüyorum rüyamda,aman bi doğmuş,bi doğmamış,bi eşi içerde kalmış çıkmıyormuş,bi emziriyorum,bi çok zayıfım çok güzelim.allahım bi doğursam hayırlısıyla,çıldırıyorum galiba:teytey:
benim hayatımı olumsuz etkileyecek kadar çok sorunum olmadı hamileliğimde.çok oturunca bel ağrısı oluyor,birde ciddi mide yanmaları.ama ben yıllardır reflüyle boğuştuğum için artık sıradan geliyor,arsızlaştım galiba.bazen geceleri yataktan kalkıp şurup içmek zorunda kalıyorum.onun haricinde çok mutluyum.

X