2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

herkese selam ocak annişleri
bende bir ocak annesiyim 31 ocak ta geldi oğluşum aslında tarihimiz 12 şubat idi fakat dayanamadık 31 inde geliverdi:)) hamileliğimden buyana hep şubat annelerinde yazıştım ordan takip ediyorum biryandanda bu topiğe bi gireyim bi slm diyeyim diyip diyip durdum fırsat bulamadım malesef.
sonunda bugüne nasipmiş.sizlerde bilirsiniz alışınca insan biyerlere değiştiremiyor eğer kabul ederseniz aranıza sizlerlede dertleşmek paylaşmak isterim hatta listeye bizide eklermisiniz:????
ben yinede bilgilerimizi vereyim size
GENCER KUZEY
31.01.2010 3.760 51cm
1 ay 5.000 55cm
2.ay 6.630 61cm
3.ay 7.750 65cm
4.ay 8.200 66cm
5.ay 8.600 68cm
şimdiden teşekkürler hepinizi ve meleklerinizi öpüyorummm

8.ay bilgileirmiz net değil ama yaklaşık olarak yazayım ben
6950 ve 64 cm civarıdır sanırım

kontrole gideli 2 hafta oldu ama ben ancak fırsat bulup yazıyorum..
utku paşa 11,300 gr 75 cm

Merhaba çok sevgili annelerim, 1 haftadır internetin olmadığı bir yerdeydim dolayısıyla bilgilerinizi şimdi güncelleyebildim. Bütün bebişlere ve onlara çok çok iyi bakan annelere benden kocaman maşallahlar...

21.01.2010 2860 (8 aylık doğduk)

09..7.2010 5,5 aylık kontrolü 6800 gr 65,5 cm

07HS07ciğim, sizi listeye ekleyebilmem için bebişinin adını da bana yazabilirsen çok sevinirim, bana iletebilirsen hemen listeye girişini yaparım.

Burada internet bir gidip bir geliyor, listeyi güncellerken gecikme olursa kusuruma bakmayın, elimde olmayan teknik nedenlerle gecikme oluyor. Hepinizi ve bebişlerinizi çok çok öpüyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bize 22 temmuz itibari ile 6.ayı gerie bıraktık boyumuz 73 cm kilomuz 10920 maşallah oğluşuma

AYYY ben 6. ay bilgilerimizi yazmamışımmm....:ecrin_bebek:

9600 gr 68 cm dombili oglum...

çok teşekkürler juli, tatildeydim, yeni gördüm, beğenmem mi, mükemmel olmuş,
yaşını buradan takip ederim diye pek sevinmiştim ama dediklerini yaptım, http li kısmı
kopyalayıp yapıştırmaya çalışınca site yönetiminden mesaj geliyor, çizelgenin formatı
bu alana uygun değil falan diyor, nedenini çözemedim henüz, anlamaya çalışıcam,
tekrar teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…