2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

ecoşum 71 cm 8.300gr
biberon teyze biz bişeyi farkettikte annem geçen ay 7-900yazacağına 8-900 yazmış dalgınlıkla....onu düzeltirsen çok seviniriz....

Son düzenleme:
selam biberon teyze
6.ay bilgilerini unutmuşuz verelim
7900 gr 65,5 cm

7.ay bilgilerimiz
8300 gr 68 cm

a.s.

biberoncum bizim 8.ay sonu kilomuz 9300 canım listeye yazabilirmisin boyumuzu ölçmedik ama.sağol canım

Selam bütün mis kokulu bebişlerin tatlı anneleri, ben tablonuzu nihayet güncelleyebildim, yalnız bu son bir haftadaki 4.denememde başarılı olabildim. Buradaki internet durumu hala felaket, 1 ay sonra evime döndüğümde bütün aksaklıklar bitmiş olacak inşallah.

Bu arada yeni bilgi girişini çok hızlı ve kontrol etmeden yaptım bir an önce gönderebileyim kesilmeden diye, o yüzden herhangi bir yanlışlık varsa lütfen bana söyleyin hemen düzelteyim.

Bütün bebişleri kokluyor, onlara ve onlara çok çok iyi bakan annelerine benden kocaman kocaman maşallahlar gönderiyorum...:nazar::nazar::nazar:

7 ay bilgilerimiz
boy:69
kilo: 8160

kilo alımımız çok yavaşladı bu ara :sinifsinif:

Biberon eline emegine saglik bütün bebislerede masallah

Biz bu gün 7 aylik olduk benim ölcmemle kilo 8300 boy 75 ayin 23 de doktordayiz bide ona ölctürecegim bakalim dogrumu ölcmüsüm.Iyice yavasladi artik kilo filan ölcmek sinir bozuyor.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. zeynomun 6. ay bilgileri kilo 7700 boy 67.... 7. ay bilgileri kilo 8000 boy 68. :nazar:
teşekkür ederiz

biberon teyzecim benim 7 aylık kilomu eklermisin tabloyaopuyorumnanaktan
kilo :10,400, boy: 70 bu ay boyum usamadı yaa:çok üzgünüm:

biberon emeğine sağlık diyerek başlayayım erdem baran beyin 7 ay kilosu 9200 boyuda 68,5 oldu boya göre biraz şişkoyuz galibaaa dr da öyle dedi:ecrin_bebek:

X