Canım sanırım nick değiştirdin, daha önce Feyzae. idi değil mi? Ben değiştirdim ama bir yanlışlık yapmış olmayayım, beni bilgilendirirsen çok sevinirim.
Bu arada bütün bebişlere ve onlara harika bakan annelerine benden kocaman kocaman maşallahlar...
yaw juli, sen bu avatarları, alttaki resimleri, çizelgeyi neyin nasıl yapıyon,ofertacım az kilo alsada kuzeyin kilosu gayet iyi
yaw juli, sen bu avatarları, alttaki resimleri, çizelgeyi neyin nasıl yapıyon,
ben beceremedim ya bi türlü...:uhm:
çok teşekkür ederim valla, zaman ayırıp yazmışın, doğum tarihimizi yazsam sen bana nasıl yapacan ki, benim profile yapıştırcan mı, nasıl olcak, yapabilirsen çok sevinirim ama yapamazsan dediklerini deneyecem, biraz alengirli ama deniyim bi, çok sağol, doğum tarihimiz 20 aralık 2009...bengicim..avatarı buldum sonra kullanıcı paneline girip avatarını değiştirden pc nde kayıtlı herhangi bir resmi yapabilirsin...bendekini istersen sağ tıklayıp kopyala yapıp alabilirsin....
çizelgeyi ise lilypie.com dan yapabilirsin.
yaptığın çizelgeye sağ tıklayıp özellikler deyip httpli kısmı kopyala
kullanıcı paneline gir profil düzenle ye tıkla.en altta doğum kilo takip e yapıstır.
istersen bebişin doğum tarihini yaz ben sana yapıverem...
alttaki resme gelince onun için kk pro üyesiolman lazım.. yani kırmızı olman gerekiyor...