2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

canım çok pardon sana yazmayı unuttum özür dilerim .evet ben feyza'yımkaydirigubbakcemile3

kilomus 9200
boyumusda 69 cm bu ay pek bir ilerleme olmamış hiç durmuyorki yerinde zaten pek iştahıda yok son günlerde bütün bebeklerimize maşallah

anne adı: mervetalha
bebek adı:m.taha
d.tarihi :31.01.2010
D.kilosu&boyu :3280-53 cm
1.ay kilo&boy : 4.500 -54 cm
2.ay kilo&boy :5.700-58 cm
3.ay kilo&boy :6.400 - 63 m3
4.ay kilo&boy : -
5.ay kilo&boy:7400-65 cm

Son düzenleme:
cnm 5.ay kilomuz 6750 boyumuz 63 cm...teşekkürler...

bizimde5.ay 7100 boy 67
6. ay 7300 boy 70
hiçkilo almıyoruz. çok hareketliyiz.ne yapacağız bakalım bu oğlanla çok işimiz var

bizimde 6. ay kilomuz 8140 boyumuzda 67,5
hiç kilo alamamışız bu ay :sinifsinif:

5. ay kılomuzu veriyorum çok az almışız 7500 gr 65 cm olmuşuz. 500 gr almışız ve 1 cm uzamışız ufff.

eee ben burayı yenı gordum baya bır gerıde kalmısımm benım cadaloz kızdan gıremıyorumkı goreyım benıde ekleyın anacıgım bende ocak anasıyım hanıı kızım zeynep naz 29 ocak 13.30da dogdu kılosu 3430 gr ay ay gerıde kaldıgım ıcın pek hatırlamıyorum ama 4.ayında 61cmkıloda 5600 dr 5.ayındada 6200gr 65cm okadan benı ekleyın anacıgımm

Merhaba biberon
Sana iscikarticam bu gün biz 6 aylik olduk evde tarttim ölctüm artik ne kadar dogruysa 8kilo olmusuz boyumuz 72 cm.Nihayet 8 kiloyu gördük.

yaw juli, sen bu avatarları, alttaki resimleri, çizelgeyi neyin nasıl yapıyon,
ben beceremedim ya bi türlü...:uhm:

bengicim..avatarı buldum sonra kullanıcı paneline girip avatarını değiştirden pc nde kayıtlı herhangi bir resmi yapabilirsin...bendekini istersen sağ tıklayıp kopyala yapıp alabilirsin....

çizelgeyi ise lilypie.com dan yapabilirsin.
yaptığın çizelgeye sağ tıklayıp özellikler deyip httpli kısmı kopyala
kullanıcı paneline gir profil düzenle ye tıkla.en altta doğum kilo takip e yapıstır.

istersen bebişin doğum tarihini yaz ben sana yapıverem...

alttaki resme gelince onun için kk pro üyesiolman lazım.. yani kırmızı olman gerekiyor...

çok teşekkür ederim valla, zaman ayırıp yazmışın, doğum tarihimizi yazsam sen bana nasıl yapacan ki, benim profile yapıştırcan mı, nasıl olcak, yapabilirsen çok sevinirim ama yapamazsan dediklerini deneyecem, biraz alengirli ama deniyim bi, çok sağol, doğum tarihimiz 20 aralık 2009...

merhabalaaar bizim 6.ay kilomuz 8550 oldu ama bu ay 15 gün kadar dvitamini verdirtmedi dr muz bu yüzden boy 65,5 cm de kaldı((Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…