2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

Sevgili annelerim, bütün vermiş olduğunuz bilgileri listeye ekleyip güncellemeyi yaptım. Bu haftaki gecikme için kusura bakmayın. Gerçekten tatil rehavetine kapılmadım, sadece bulunduğum yerde internet bir tuhaf, bir geliyor bir gidiyor, beni de sinir ediyor. :1no2: Umarım bundan sonra daha düzgün olur, ben de rahat rahat girebilirim siteye. Hepinizi çok öpüyorum, bütün bebişlere ve harika annelerine kocaman kocaman maşallahlar gönderiyorum..

Evdeki terazimiz bozuldu Ayin 1 de doktordayiz asi icin o zamani bekliyorum.Dün arkadastaydim orda baska bi türk bayan daha vardi.Bunlar benim ufakligi kucaklarina alip ay ne hafif bizimkilerdne sonra kus gibi geliyor filan diye muhabbete basladilar.Ya zayifmi benimki dedim.Onlarinki büyük ama bizimkinin aylarinda 8,5-9 kilo arasindalarmis.Büyük abimizde öyleydi bu aylarda ama biz bi türlü kilo alamiyoruz 8 kiloyu göremedik daha ((( Bakalim doktorun terazisinde kac cikacagiz.

slm bıberon teyze ben ömer nasılsınız netımız hala yok
ben 5 ay bıtıtnce 6500 kg 68 cm oldum
hepınızı cok ozledım
annecım de ozlledı

bizim doktor kontrolümüz de öteki ay o yüzden evde tartildik 5. ay kilomuz 7,800 oldu, boyumuzu bilmiyoz ama

SLMMMM
benim kizimi da ekleyin lütfen...
Ela
28.01.10 - 50cm 3460g
24.02.10 - 51cm 3885g
04.05.10 - 59cm 5300g

tesekkürler....

bizim 5 aylık gelişimimiz
kilo: 9,140
boy: 68
bu ay hasta olduğumuz,ishal ve çok fazla kusmamız ve iştahsızlığımız olduğu için çok az kilo aldık(

mehlikasu
Gecmis olsun ama rahat ol canim kilonuz cok güzel, artik kilo alimi yavaslicak yedikleri enerji olarak geri dönecek hatta fazla enerjiden uyumak bile istemicekler.

mehlikasu
Gecmis olsun ama rahat ol canim kilonuz cok güzel, artik kilo alimi yavaslicak yedikleri enerji olarak geri dönecek hatta fazla enerjiden uyumak bile istemicekler.

sağol cnm,önceki ay aldığı kilolar kurtarıyor,yoksa bu ay çok az aldı,
hala da tam iyileşemedi,antibiyotiğe tekrar başladık,o da isal yapıyor,
bugün daha sabah sabah iki bez değiştik bakalım akşama kadar kaç kez kaka yapacak..

Benim bebeğimi de ekleyiiiiin Eymen efe. 20.01.2010 2980 gr 49 cm. 1. Ay:4650 gr 2.ay:6150 gr 3.ay:7200 gr. 4.ay;7900 gr.

Merhabalar,benim bebişimin de adı Hakan 16.01.2010 3580 gr,51cm,1ay 4830gr,55cm,2.ay 5960gr 57cm,3.ay 7200 gr,62 cm,4.ay 7660 gr 65 cm,5.ay 8200 gr 70 cm bizi de eklerseniz seviniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…