2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

jjuliett ve feyzae teşekkürler kızlar.Evet çok şükür kilomuz akranları kadar olmasa da şimdilik ii.Gün gelir inşallah biz de onlara yetişiriz:))

umut şuan 4 ay 1 haftalık kilosu 7100 boyu 67 cm. bana kilosu az gibi geliyor,sizce nasıl kızlar

Sevcancığım, sanırım listeye eklenmedin daha önce, eğer istersen bana bebeğinin ismi, doğum tarihi, doğum kilosu, boyu ve varsa 1-2-3 aylık boy ve kilo bilgilerini verirsen listeye sizi de ekleyeyim...

Ve her zamanki gibi bütün bebişlere ve onlara çok çok iyi bakan annelerine benden kocaman kocaman maşallahlar...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biberoncuğum Buğlem Asya nın 5. ay bilgileri:7400 kilomuz...boyumuz da 66cm...bugün öğrendik...bu ay 800 gr almışız maşallah...

Sevcancığım, sanırım listeye eklenmedin daha önce, eğer istersen bana bebeğinin ismi, doğum tarihi, doğum kilosu, boyu ve varsa 1-2-3 aylık boy ve kilo bilgilerini verirsen listeye sizi de ekleyeyim...

Ve her zamanki gibi bütün bebişlere ve onlara çok çok iyi bakan annelerine benden kocaman kocaman maşallahlar...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebeğimin adı : umut yıldırım
doğ.tarihi : 29.01.2010
doğ.kilosu :3960 boyu:51 cm.

1.ay:kilo 5100 boyu:55 cm
2.ay:kilo 5850 boyu:59 cm
3.ay:kilo 6450 boyu:64 cm
4.ay.kilo 7200 boyu:67 cm

teşekkürler biberonopuyorumnanaktan

biberon utanarak sana bişii söylicem.Ya ben oğlumun doğum tarinini yanlış yazmışım.30 ocak demişim halbuki 30 aralık cnm yaa.mesajımı editledim.düzeltirsen cok seviniriz.Ellerine sağlık...

Biberoncum bizim 5. ay bilglerimiz boy 67cm. kilo 8720gr.
listeye ekleyebilir misin teşekkür ederiz

biberoncum yazarmısın listeye bizi
6.ayımızın bitmesine bir haftamız var ama kilo 7960 ama 8000 olmuştur boy 67 cm

çok sağol canım

biberon utanarak sana bişii söylicem.Ya ben oğlumun doğum tarinini yanlış yazmışım.30 ocak demişim halbuki 30 aralık cnm yaa.mesajımı editledim.düzeltirsen cok seviniriz.Ellerine sağlık...

Düzelttim canım..a.s

Listeyi son bilgilere göre güncelledim, malum yaz ayına girdik, bizim de yer değiştirme telaşımız başladı. Bu kez önce İzmir sonra da annemlerin yanına doğru yola çıkacağım. Bu hafta gönderdiğiniz bilgileri geç girersem kusuruma bakmayın, ancak son varış noktamdan sonra düzenli olarak bilgilerinizi girmeye devam edeceğim.

Bütün bebişleri öpüyorum, hepsine ve annelerine kocaman maşallahlar gönderiyorum...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba mert in 1. ay sonu kilosu 1290 mış.günlüğüme baktım şimdi.1. ay kutumuz boş kalmasın:))Teşekkürler...

merhaba, biz de 5. ay kontrolümüze gittik. önce bilgilerimizi verelim sonra yaşadığımı paylaşmak istiyorum. bu ay pek kilo alamamışız. 7.400 boyumuz 66 cm olmuş..

sağlık ocaına gittim kontrol için. ay ordaki hemşire demez mi aşı yapılan aylarda boy kilo bakıyoruz. öyle canın her istediğinde getiremezsin. nasıl tepem attı anlatamam. ben de hemşire lduğumdan böyle bir açıklamaya çok sinirlendim. nasıl insanları bu şekilde başlarından savmaya çalışıyorlar. verdim ağzının payını, sonra bir ilgi bir ilgi....
çok sinirlendim ya...

Bu listeye nasıl dahil olcaz kızlar..Benim kızım 5 aylık oldu her ayın gelişimini buraya mesaj olarak mı atıcaz yoksa birine özel mesaj mı atıyorsunuz?Zeynosh umda girsin bu listeye istiyorum

Bu listeye nasıl dahil olcaz kızlar..Benim kızım 5 aylık oldu her ayın gelişimini buraya mesaj olarak mı atıcaz yoksa birine özel mesaj mı atıyorsunuz?Zeynosh umda girsin bu listeye istiyorum

Yasminciğim merhaba, listeye seni ekleyebilmem için bana bebişinin ismini, doğum tarihini, doğum kilosunu ve boyunu ve varsa 1-2-3-4 ve 5.ay boy kilo bilgilerini buraya yazabilir misin? Bu bilgilerden sonra hemen sizi listeye eklerim, sevgiler...

biberoncum kontrolümüze gittik sonunda..bu ay biraz geç kaldık:KK43:(kilomuz 6230 boyumuz 61 cm teşekkürler ....

herkese iyi geceler bizde bugün 5,ay kontrolümüzü yaptırdık erdem baranım 7890kg 64,5cm :nazar:tüm bebişleri öpüyorumŞeniz

X