Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben şahsi fikrimi söylüyorum kıyafettense oyuncak daha mantıklı geliyor hem oynarlar ,odasına konulur kıyafet uymaz, çok çabuk büyüyorlar küçülür diye düşünüyorum
bzideyaz canım kıyafet bizde 18- 24 alıyoruz yüzsüzlük ediyim kıyafette elbiseye hayır demem çok şeker oluyolar önce dz altında sonrada diz üstünde giyebiliyo büyük olsada sorun olmuyo ama oyuncakta mantıklı oluyo kıyafet zaten alınıyor bir sürü küçülüp kaldırılıyor oyuncak kendi ne kadar büyüsedehep onun yanında
ne kadar gusel hemsırem kızınla aynı gunde mı dogdun bayıldım.... bızımde babamızla yagız kaan arasında 2 gun var ben kıskanclıgımdan catlamıştım aynı gun dogacak dıye neyse kı olmadı kıhkıhkıh... yasasın kötuluk...
hemşirem ne kadr şanslısın aynı gün bende eşimle aynı gün olsun diye plan yapıyorsum ama erken doğdu olmadı 10 ocak derken 18 aralık çok şanslısın bence
kızlar ben şun isterim bunu isterim yazmıcam..burdan bi hatıra kalcak sonuçta..kıyafet küçük gelebilir ama oyuncakta aynısından bizde olabilir malum hepimiz aynıyız her oyuncağı alıyoruz bebelere..bize alıcak kişinin gönlünden ne koparsa seve seve kabul ederiz..:13:
hoyaa afferin sana kızım sen bişiy isteme zaten çekiliş yapılsı herkez bana yolluyo:)) tutkucum bende alçak gönüllüyüm oyuncak istemiyom abisininden kalanlar fazlaca döklüntü zaten eve ama geri kalan herşeyi isterim altın pırlanta kıyafet takı bunlar kendime:))9 çağana kıyafet zaten çağana düşündüm düşündüm başka bişiy bulamadım kıyafet bie çıbık krakeri çok sever cicibebe bize ayakkabı almayın ayakkabıda zorluk yaşıyoz 22 23 numara oluyo ayağına büyük geliyo ama üst kısmı etli ondan girmiyo aman çöağanı bırakın o ne anlar hediyeden siz vbana alın alın alın alçak gönüllü mitevazi ve mikkemel kadınım ben herşey alın yollayın bana ben hayır demem o derece mitevazi ötesi kadınım ben mehlika semiha girin kız girin ben herşeyi kabul ederim:))