2010 ocak bebekleri 1.yaş günü hediyeleşmesi

yeşim de girmek istiyomuş telden girdiği için rica etmiş benide ekle diye facce yazmış ECRİN söliyim dedim şimdi gördüm sudembedis yani öptüm şekerler

Son düzenleyen: Moderatör:
ecrin bizi de ekle listeye.Buğlem Asya 6 ocak doğumlu.ben de 24 ay ölçüsünde kıyafetler alıyorum kızıma.daha küçük alırsam mutlaka bir problem çıkıyor..

cadı ne yaptın sen kızın adını soyadını hepsini yazmışsın yönetime söyle silsinler:KK43:(((((((((

sumeyraa benım bedenı degıstırmısın?yaa aksam baktım bazıları 12 18 bazıları 18 24 en ıyısı 18 24 olsunn canım

yeşim de girmek istiyomuş telden girdiği için rica etmiş benide ekle diye facce yazmış ECRİN söliyim dedim şimdi gördüm sudembedis yani öptüm şekerler

biberonum gözüm sağol canım ben cahil karısı bilemedim sudemin bi açık adresini vermemişim ama napıyım ayol ecrin anlasın diye yaptım hıhhh

bizimde beden değişiyo 18 24 yada 24 36..
bayramdan sonraya kalırsa utkucuk hediyesine geç kavuşur valla..bizim çıktığımız kişinin elini çabuk tutması gerekir..
4 aralık biizm

daha önce hiç katılmadım
ne yapsam karar veremedim
ecrin Bilge Kaan 24 aralık yazmışsın doğum gününü
25 aralık doğumluyuz biz

bence giysimi yoksa oyuncak mı tercih ediyoruz onu da belirtelim..mesela ben aslında oyuncak tercih ederim çok kıyafetimiz var bizim..çekiliş yapıldıktan sonra da tercihimizi belirtsek olur...ne dersiniz?

cantanelerim tabiki belirtebilirsin..oyuncak giysi kim ne almak isterse onu alsın sınırlama yok..

mehlika katıl tabiki,hiç katılmıyorsun bize..bu kez beril için katıl bakalım..

Ecrin beni de eklermisin? zeynep naz 12.01.2010
ben oyuncak alalım derim hatıra kalır kıyafet hemen küçülüyor olmuyor.
belli bir fiyat olucakmı?

X