2010 ocak bebekleri 1.yaş günü hediyeleşmesi

ecrincim kızım18 aralık zaten yazmışsın
bizde katılıyoruz:KK12:
hayırlı yaşlar olsun hepimzn meleğine
daha nice çok yıllar görmeyi nasip etsin allahım ayırmasın bizi
bu doğum gübü ilk ve özel olacağı için şimdiden sabırızlıkla 18 aralık beklyorum:KK24:

kızlar listede doğum günleri var tekrar yazmanıza gerek yok listeye bakıp olmayan bana yazsın böylece çok kalabalık olmaz listemiz..
hadi bakalım daha çok katılım
...

Son düzenleme:
ecrin bende katılırım çekilişe çok heycanlıyım çok güzel olacak.

ben sormuştum faccete ama gene sorıyım bakalım nasıl olıcak bu hediyeleşme ecrin hanım herkez farklı günlerde doğduğu için gene herzamanki gibi aynı zamandamı yollıcaz hediyeleri bizide yaz bakalım ayrıcanada bende 81 bebesiyim kızlar hepiniz benim adrese yollayın bakıyım hediyeleri ben alırım hepsini bana alın çağana az alın bayrama ne giysem bu koca göte olmadı zaten bugün moralim çok sinirlüü

bende ilk defa katılayım dıyorum ya ..ilk doğum gunlerı ecrın benıde ekle canım
11 ocak 2010 beril...
ben her zaman kk ya gıremıyorumda nasıl olcek facede yazın..
ben ılk defa katılıcam kım ne ısterse onumu alıcak :)) ay saçma oldu yanı gıysımı yoksa herseymı?
neyse benı ekleyın

AYVALIK.20 ile 50 lira arası bir hediye alınacak,istediğin şeyi alabilirsin giysi oyuncak ne istersen..

ecrin bırsey soracagım; ılk sayfada bebıslerın adını yazmıssın orada adımız eklı ama altında analarının ısmı var orda adımı göremedım, ekledın mı bızı eklemedın mı unu anlayamadım....

ecrin bencede facete aç bi konu ordanda haberleşelim bende kkya pek giremiyorum bence herkez fikrini belirtsin oyuncak kıyafet ne biliyim değişik bişiler birbirimize yardımcı olalım

Ecrincim bayram öncesimi yapalım diyorsun? şöyle bişey yapsak çocuklarımızın isimlerini yazarken yanlarına beden ölçülerimizide yazsak.çünkü herçocuğun bedeni farklı kıyafet türü eşya alırsak beden problem olmasın olmazmı?

ok kızlar beden ölçüsüde yazsın çekilişe katılanlar..geçen sefer öyle yapmıştım..

bizim beden ölçümüz 24 ay 92-94 cm.

eğer bayram öncesi yapacaksak çekilişi bu hafta sonuçlandıralım çünkü haftaya ben yokum yine kaçırmak istemiyorum bu hediyeleşmeyide.

haftaya bende yokum ayrıca cntimden anlamam ben lcden aldığım şeler 2 yaş oluyo diğerlerinide çağanla gidip alıyom ama genelde hep 2 yaş şeler oluyo dar şeler olmasın göbeğini sıkıyo yavrımın:) ecrin bacım sık sık bak şu topiğe bide faccede taşı daha orayı gören daha çok oluyo bence ben fırsat buldukça facee giriyom orda geçmişte biri bana bişiy yazdıysa uyarı mesajıyla görüyom burda göremiyom onu hadi hılzna hediyeleşme başıı kurada herkez bana yolııcak ona göre çek kurayı muhahahah zuhahahah jasmin sende bana yollıcan bakma boşuna topiğe hadi bakem işller beni beklerr

bence bayramdan sonra yapalım..hem ocak annelerıyız daha kasımın basındayız yanı...
beden olçumuz 12-18 ay ama bu değişkenlık gosterebılıyo..1,5 yaş işte...

X