- 14 Aralık 2008
- 10.386
- 15
- Konu Sahibi essmeralda
çilek msj attım topik karıştı yetiş bacım diye:)))yoldadır çatlar şimdi be yazık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence terazi vaveyla:)
Bir terazi olaraktan olabilir diyorumm :))))))
yetişir anam o sen merak etme . seninle ne alakası var?msj yazmış ana ne oldu yoldayım diye vaveyla ecrinmi diyo nasıl bildiyse yok dedim hoya çanta kavgası var gel ayır didim:))
heh suçlu bulundu bende kim nazar değdirdi diyodum:))
şaka yapıyorum ha sende alınma sakınklava:
tutturamamdık be balıkmış:)
çilek kafa kalmadı yazmış hoya dicektim diyo.beklesinler bi saat sonra ancak gelirim kambersiz dugun olmaz diyo..::))çatlak bu kız ya..
doğru resimler canım..beğenmez olurmuyum bayıldım..çok değerli çok hoş..tekrar tekrar teşekkür ederim..Tutku bi kontrol etsene resimleri beyendin mi, ay Faceden buldum senin bebenin resimlerini baska bebeyle karistirdim mi acep diye ödüm kopuyor
canım ben mastit oldum çok şükür bebişimde bi sıkıntı yok.gecmis olsun bu arada tutku, nesi var bebenin benim net yavas oldugu icin topik topik gezemiyorum,
ha mastiti biliyodum bebeye bisey oldu sandim, neyse allah sifa versin, ben netten bir pompa siparis ettim bebe emmiyor artik ben de mastit olmiyim diye sagiyorum,
çilek balık olarak hediyen gelince sende aglama sakın:)
doğru resimler canım..beğenmez olurmuyum bayıldım..çok değerli çok hoş..tekrar tekrar teşekkür ederim..
canım ben mastit oldum çok şükür bebişimde bi sıkıntı yok.
kızlar alemsiniz ya sorun yapıp tartıştığınız konuyu bak..hediyenin büyüğü küçüğü olmaz..önemliolan almak..bunun için kalp kırmaya değermilmaz:
benim sıpam emiyo ben göğsümü boşaltıyo sanıyodum hala nasıl süt kalıyo anlamıyorum..pompamda bozuk..bu saatten sonra pompa almayada kıyamıyorum