- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimlerini kolymayan arkadaşlar size hediye gönderen kişiye ne kadar saygısızlık yapıyosunuz farkındamısınız zeynep bi dahaki çekilişi bizbize yapalım cnmm tek tek uyarmak zorunda değiliz insanları kurallara uymayanlar girmesinler lütfenlmaz:
kızlar fotoyu bu gece koyacağım.ben sürekli yatıyorum o yüzden biraz gecikti.pc başına bile geçemiyorum.kusura bakmayın ama bugün sancım kesildi biraz akşama koyacağım
Sana katılıyorum sezen, bak bide katıl katıl diyodunuz çekilişe, iyiki katılmamışım, sonra eklemeyeceklerdi yine fotoları ben boşuna öle yolladığımla kalacaktım, geçen seferki gibi olacaktı...
Çok sinir bi durum gerçekten, kimse kimseyi bu konuda uyarmak zorunda değil sonuçta, hepimiz kazık kadar insanlarız, katıldıysan gereği neyse yapacaksın ya da katılmayacaksın, bu kadar basit, hediyesini eklemeyenler topiğede uğramıyo bi daha nedense...
Bi de önceden sölendi bunlar hep...
selam anneler,
lady34 annemizin kızım sudeye gönderdiği herdiyeler.
çoook teşşekkür ederiz hihoyyytteyzesi..
resimlerini kolymayan arkadaşlar size hediye gönderen kişiye ne kadar saygısızlık yapıyosunuz farkındamısınız zeynep bi dahaki çekilişi bizbize yapalım cnmm tek tek uyarmak zorunda değiliz insanları kurallara uymayanlar girmesinler lütfenlmaz: