2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

canım bende yargı kalın kitabı birde seti var ihtiyaçın soru bankası birde dersane vermıştı uzman kariyer war ama uzman kariyerı begenmıyorum yanlış cıkabılıo soru tarzı guzel ama cewap anahtarına guvenmiyorum...en güvendiğim kaynaklar ihtiyac ve yargı...

dün fazla çalışamadım sadece matematik tekrar yaptım gibi bir şey..az biraz soru çözdüm
biraz da tarih çözdüm...bu gün gene tarih,vatandaşlık bakıcam ..türçe hiç çözmeyen ben artık türkçeyede ağırlık veriyorum kendime güveniyordum türkçede ama son denemede yanlış sayım arttı ve benim türkçe soru kaybetme lüksüm yok...herkese kolay gelsin

bende ihityaç ve yargı derim...diğerlerine güvenemiyorum nedense hiç bakmadım başka kaynaklara ama pegem ve yedi iklim de fena değilmiş.

mrb arkadaşlar bende sıkıldım artık
15 gün hiç çalışamadım 3 4 gündür tekrardan başladım çook şükür matematik bitti 3 konum geometriden kaldı birde vatandaşlık yarıya geldim ondada türkçeyi kaç kere tekrar etmeme rağmen 29 tane anca yapabiliyorum anlatım bozukluklarını nasıl yapıyorsunuz deneme yaptım 108 doğrum çıktı bi yükseltemedim gitti...

ben inşalla yarın çalışmaya başlıcam.ben bütün konuları bitirmiştim baya çalışmıştım fakat evlilik olayı yüzüne 3 ay falan çalışamadım.tekrar yapcam yarın ve soru çözmekle devam edicem yoluma sempatiksalakcinni

İngilizce olduğunu bilmiyordumCADIARZU

bizde ingilizce yok zaten ben kursa gidiyorum ingilizce kpss ye çalşıyorum diye ingilizcede çok geri kalmıştım ondan önce inigilizce çalşıyor daha sonra kalan zamanımı kpss ye ayırıyorum ...:)

bende de yargı ve pegem var ama ihtiyacın ktb da alıcam ...
birde pegemın çıkmış sorular ktb var onu alıcam 2 tane de deneme seti alıcam daha kafamda bunlar var elımde dedim gibi dgs ktbları var birde nette bir kaç site buldum güzel soruları var onlara bakıyorum hepinize kolay gelsin derse döneyim şimdi ... ara vermiştim...

z tv nın ınternet sitesınden bakabilirsin anlatım bozukluğunu çok güzel anlatıyor ben hıç yapamıyordum artık hıç yanlışım çıkmıyoryerimseniben

kızlar nbr ben ara verdim matematikten 80 soru çözdüm daha devam edicem ama biraz ara vercem beynım şişti ... konu da çalıştım :) coğrafya ezber yapıcam az snr

ayyy sinirlerim bozuldu yaa sağlık bakanlığının yerleştirme sonuçları açıklandı türkiyedeki bu adaletsiz sistem bölümümün lise mezunları 70lerle 72lerle atanmış önlisansta ise puan 85 90 insanları resmen üst öğrenim okumamaya itiyorlarlmaz:

anladım canım :)

kızlar delircem coğrafya ezber yapıyorum çalşıyorum ama çok sıkıldım.... sözllere ağırlık vermem gerek artık... :)

KIZLAR ıYı GECELER bugun sayı prob.=60 ve oran-orantıdan=40 soru toplam 100 soru çözdüm biraz da coğrafyadan ezber yaptım :):) görüşürüz yarın :)

ezberi sevmiyorsan canım konu bitimlerinde soru sayısını arttırırsan akılda daha kalıcı oluyor...birde mesala bize coğrafya hocamız şunu der ezberi sevmiyorsanız örnegin ovalardan delta ovalarını ezberleyin yada daglarda volkanik oluşumlu dagları,her konuyla ilgili bişiyi çok iyi bilirsen eleme kolay yaparsın şıklar arasında

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? bugun vatandaşlık ve sayısal çalışcam :) siz neler yapıcaksınız? :):):)

son 86

ben bugün yargı yada yediiklimin kitabını alıp yeni başlıcam çalışmaya..yeni mezun olduğum için anca başlıyorum..hakkımızda hayırlısı bakalım

dün karışık tarih,coğrafya,matematik çözdüm biten konulardan...
bu gün hiçbir şey yapasım yok ama mecbur kendimi zorlıycam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…