2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

herşeyde bir hayır vardır canım iş bulamadın ama kpssye hazırlanıyorsun çalışsaydın böyle hazırlanamazdın vaktin bu kadar olmazdı

Evet canım bende böyle düşünüyorum ama etrafımdaki insanlar bana hala iş blamadın mı diyorlar yok kpss ye çalşıyorum diyorum ama oda çok zor be olmaz diyorlar orada onları boğasım geliyor bazı kendını bilmez insanların lafları canımı sıkıyor iş bulamadın mı hala dediklerinde ....

selam kızlar..ben de geometriyi sevmiyorum liseden beri hiç aram olmadı zaten ...baksamda göremiyorum anlayamıyorumkafamçokkarıştı ...matemetikde de problemlere gıcığım en çok da soru ordan geliyor çalışsamda zevkli gelmiyor bu konular ..çözüyorum ama fazla değil sıkıntım hız ve yüzde sorularında..bölümümden dolayı karışımları seviyorum yaş da eh işde ...

boşver herkes kendinden sorumlu yaşamayan anlamaz zaten ..o konuşanlarda
bilmediklerinden konuşur ...

ben bugun tarıihte senedi ittifaktan inkılap tarıihin son konularına kadar test çözücem ihtiyaç yargı ve uzman kariyerden...coğrafyadan nüfus ve yerleşmeye kadar tekrar yapıcam...son olarak türkçe den karışık test bakakabilrsemde anayasa

walker sanırım büro yönetimi mezunusun ve bir çok bölüme göre atanma şansın yuksek benim arkadaşımda o bölüm mezunu son atamada arkadaşı 78 le atanmış bir arkadaşı ilk atamalarda 82yle atandı matematikde yapabliosan bunlar alınamıcak puanlar deil alırsın o diyenleride utandırırsın

matematik yapabiliyorum canım ... 78 ile mi atandı vay nereye atanmış acaba biliyor musun ? inş. rabbim bizlerede nasip etsin memurluğu inanın o kadar çok istiyorum ki hayırlısı olsun tabiii .....

kızlar ben bugun dedim konuların hepsini çalıştım 71 soru çözdüm :) bugunluk yeter yarında coğrafya çalışcam ama soru çözmicem sadece konu ezber yapıcam siz neler yapıyorsunuz*

kızlar bende bugun başladım inş yetiştirebilirim.bebekten dolayı fazla oturamıyorum.bir saat zor oturuyorum ara veriyorum.allah hepimize yardım etsin.

kızlar ben gittim 60 soru daha çözdüm ama siz nerdesiniz kimse gelmez oldu canlanın hadi hadi :) bugun toplam 131 soru çözdüm...

yaa kızlar bu kpss olayını pek anlayamadım sistemi yani
bende bugün kayıt oldum izdiham vardı kayıt yerinde..anlamadığım nokta doğuyu tercih etsek 70 puanla atanırmıyız tercihleri ne yönde yapıcaz anlamıyorum ben ya..birisi 70 puanla yerleşip diğeri neden yerleşemiyor püf noktası ne bu işin..

70 puan sınır arkadaşım sen en yüksek puanı almaya çalışcaksın....en yuksek alandan aşagı alana dogru eleme yapıyorlar tercihlerde.....

günaydın kızlar nasılsınız ??? ne yapıyorsunuz ? bugun neler yapıcaksınız dün ben tarihten ezbere başladım artık genel olarak ezberlere başlıyorum rabbim zihin açıklığı versin herkese bugunde coğrafya ve sayısal çalışcam ( mat yada geo ) ... ama önce ingilice çlışmam gerek :?

ama kimse uğramıyor yoksa çalışmaları bıraktınız mı ?

SON 87 GÜN :)

kızlar sımdı basvuru yaptım ben gittim rektörlüge elıme bı kagıt verdıler baska bişey yapıcammı???

üfff 7 ay çalıştım 3 aydır çalışmıorum tekrar çalışmam lazım ..yarın başlasam ii olucak mafoldumben

günaydın kızlar bende dün sadece tarihten 400 soru çözdüm coğrafyayla anayasaya bugun bakıcam...uykucu ben daha yeni kalktımmafoldumben

günaydın kızlar bende dün sadece tarihten 400 soru çözdüm coğrafyayla anayasaya bugun bakıcam...uykucu ben daha yeni kalktımmafoldumben

benım elımde o kadar kaynak yok tarih ve coğrafyadan nerden aldınız kaybakların adı nedir ? bende sadece pegem ve yargının tum dersleri içeren kitabı var birde dgs ktblarım var bir sürü onlardan türkçe ve matematik çalşıyorum ... bir kaynak daha almam gerek ...

İngilizce olduğunu bilmiyordumCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…