2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

yok öyle bir şey nüfus kaydın değil açık adresin yani irtibat adresin ve sınava gireceğin yer

önemli olan...ama genede kafanı iyice netleştirmek ösym bürolarına git derim...

mrb kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
ben bir haftadır turkçeye yoğunluk werdım ve dunkı denememde 2 yanlışım cıktı sadece cok sevındırık oldumzemuszemus
bugunde tarıhte genel tekrar yapıyorum çok nankor tarih küçük bir noktayı bile unutmamak gerek ama sewerek çalıştığım bir ders

kurstan geldim dinlendim biraz başımda ağrıyor :sinifsinif:ama deneme çözmem gerek...bugunde datanın denemesini aldım artık ihtiyac data karışık çözecem bu ay... haftada iki deneme çözmeyi düşünüyorum daha konuları bitirmedik kursta çünkü...

bende kurstan gelip uyudum ama benım ki ingilizce kursu şimdi kpss ye çalşıcam tarih ... of çok zor oluyor hem kpss hem ing.

denemeyi bitirdim başım dahada ağrıdı ...ingilizceyi sevmiyorum ama hayatta gerekli olabilicek şeylerden birisi kolay gelsın canım sana

ingilizcede bende nefret ediyorum ama yapıcak birşey yok insan sürekli kendıne birşeyler katmalı
ingilizce şart... işte ne yapalım .... :) inş. sökücem bu dili :?

selam kızlar...bende hafta sonu kursta oluyorum geldim başım ağrıyor...bir şey yapasım yok
tekrar lazım hep sözel dersler çok nankör gerçekden pratik yapmak çok önemli...
herkese kolay gelsin.

havalardanmıdır acaba herkesde bir baş ağrısı...bugun ders çalışamicam sanırım... evimi temizlicem sonrada akşama komşumun kınası var akannehir

ben iş bulamadım 1 senedir iş arıyorum ama yok ondan çok bunaldım elımı neye atsam çürüyor ....

arkadaşlar hızlanın 89 gün kaldı sınava haydı haydı :) nerelerdesiniz artık gece çalışmalarınada başlıyoruz biraz sabır arkadaşlar ... ben şimdi yaş probmlemleri çalışıcam sonrada türkçe test çözcem ve bitircem bugunu sizleri bekliyorum haydııııııı

merhaba walker bende aöf bankacılık bıtırdım bu yıl kpss ye önlisans olarak basvuracagım ne zamandır sızı takıp edıyorum bende bu haftadan sonra sıkı bır sekılde baslıyacagım temızlıgımı yapaayım yarında görumcem gelcek inşallaah en gec pazartesı programlı bır sekılde baslıyacagım ama yarında soyle bır göz gezdırecegım inşş...bende aranıza katılmak istıyorum ..

HOŞGELDİN CANIM RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞ. ÇALIŞMALARINDA SANA KUVVET VERSİN İNŞ.
bende türkçe mat. çalıştım geldim 110 soru çözdüm bugun hergun soru çözemiyorum ben kızlar çünkü konu çalşıyorum tarih coğ ve vatandaşlıgı yazarak çalşıyorum kötü bir huy ama kendı yazımdan başka yazıda çalşamıyorum yarın matematiğe devam edicem yarın matematik günüm sizler ne yapıyorsun sıkı çalışmaya başlıyoruz artık .. snv yaklaşıyor ...... tempoyu artırın bakayım.. hadi....

walker matematik yapabiliyorsun ne guzel ben yapamıyorum... o yuzden dığer derslere çok yuklenıyorum..dün hiç çalışamadım bugun baya yuklenıcem

günaydın kızlar nasılsınız????

yağmur55 çok iyi yapamıyorum ama yapıyorum işte kpss matematiği össye göre kolay
benımde elımde genellıkle öss ve dgs kitabları var yanı zordan gidiyorum inş. işime yarar bi net çıkarırım kpss de ... hayırlısı...

kızlar bugun ne yapıcaksınız bakalım hadi herkes ödevlerini yazsın buraya

ben başlayım şimdi bugun sadece matematik çalışcam = yaş ,hareket, karışım olasılık, kümeler işçi faiz prblemlerini çalışcam nette bir yer buldum orda dinlicem hepsini.....

buarada sınava SON 88 GÜN KALDI BİLGİNİZE :) ARTIK GERİ SAYIMA BAŞLADIK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…