2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

walker senin yaptığın da güzel
Sonuçta herkesin çalışma yöntemi anlama şekli değişiyor
Hani ben sorup duruyordum ya nasıl çalışmalıyım diye
Karar verdim ders ders çalışmaya
Şimdilik hedefim coğrafyayı bitirebilmek öncelikle
Bugün coğrafyadan konu çalıştım
Siz neler yaptınız kızlar

bende asal çarpanlara ayırma ebob ekok çalışabildim şimdi rasyonel sayılara bakıcam snr yatıcam sanırım hiç gücümde yok aslında çalışmaya

Kızlar hayırlı sabahlar bende bi duş alıp başlıycam çalışmaya
Coğrafya tekrarı yapmayı düşünüyorum
Bu arada neden kimse yazmıyor bu topiğe
Hadi kızlar motive olalım hep beraber ama yaa

merhaba slm kızlar...
slm duru bende sabah erken kalktım işlerimiyaptım şimdi başlıyorum çalışmaya
rasyonel sauıları çalışıcam şimdi.... kimse yok kızlar nerelerdesiniz....

selam walker
Ya ben hiç çalışamadım bugün
Şimdide nete takılıp kaldım çıkıyorum hadi bana başarılarbayanssulusmile

az önce 128 soru cözdüm.daha sırada 300 soru daha var. bugün evdeyken bol bol soru çözeyim diyorum..herkese iyi çalışmalar

minikcadi tbrkler kızlar kımse yok mu hadi canlanın pes mi ettniz ne yaptınız :)
ben tarihten bir konu mattan bir konu bitirdim bugun

Ben dün coğrafyadan 2 konu bitirdim testlerini çözdüm 60a yakın sorusunu çözdüm okadar
Başka hiçbir derse bakmadım
Coğrafyadan altyapım çook zayıf olduğu için yavaş ilerliyorum test çözümünde kısıtlı kaynağım var :sinifsinif:
Bugünde coğrafya tekrarlarını yaptım ve 1 konu daha bitirdim coğrafi bölümlere geldim onlarada yarın geçiyim diyorum Allah izin verirse
Konu çalışma kısmı bugünlük bukadar yeter
Testlere geçiyorum kızlar ben
Kolay gelsin bizlere

kızlar size bişey sormak istiyorum ben bu sene ilk defa önlisanstan gireceğim ancak hiç çalışmadım.açıköğretimde okuyorum aynı zamanda bütün kış ona çalıştım.şimdi kpssy ye bakacağım ancak bu saatten sonra kendi çalışmam biraz zor gözüküyor malum bide yaz.acaba dersaneye mi yazılmalıyım.çünkü matematik falan biri anlatmadan kendi çalışmam ile yapamıyorum.dersanelerde 750 lira dediler.çok kararsız kaldım.ohaoldumsmile

kızlar kitap alıcam 2 sorum var önlisansın kitapları farklı mı liseninkinden..birde hangi kayanğı almalıyım daha güzel anlatıyor..

Bence okadar para sayma derim dershaneye tabi senin kararın
Neden böyle bi tavsiyede bulunduğuma gelince
Ben de 1 hafta önce ani bi kararla başladım kpssye çalışmaya daha çok yeni
Ve ben umutluyum sende umutlu ol
Çünkü önlisans konuları kolay
Zorlandığın tek bi dersmiş zaten sınava 4 ay var 4 ayda yalayıp yutarsın baştan yazarsın matematiği
Zaten çok az konu var kpss de başarırsın

teşekkurler canım...simdi anladım:lepi:

kızlar kitap alıcam 2 sorum var önlisansın kitapları farklı mı liseninkinden..birde hangi kayanğı almalıyım daha güzel anlatıyor..

genel kültür ve genel yetenek kitabları içeren ktblar tüm adaylar için olan kitablarıda alabilirsin
kitap önermesine gelincede yargı data yediiklim pegem güvender bunlardan yararlanabilirsin bol şans

COĞRAFYA = YARGI SYF:581-589
TÜRKıYENIN COĞRAFı KONUMU –YÜTKıYENıN PLATOLARI

MATEMATıK :ÇARPANLARA AYIRMA-ÜSLÜ KÖKLÜ SAYILAR

GEOMETRı= ÜÇGENDE BENZERLıK –ALAN ÇOKGENLER DÖRTGENLER

TARıH: YARGI SYF :438-446
ANADOLU SELÇUKLU TÜRK BEYLıKLERı –KÜMBET

bugun yapacaklarım kızlar :)
haydi sizlerde yazın neler yapacağınızı bugun :)

Önlisansın ve lisenin kitabı aynı..
İhtiyaç,yargı,yediiklim en iyileriymiş
Bende sadece ihtiyacın soru bankası var bu saydıklarım içinde
Ve memnunum

walker maşAllah sana
Ama ben bu kadar fazla yüklenme derim
4 ay var geniş alana yay bence çalışmalarını
Daha verimli ve daha akılda kalıcı olur
Ben dediğim gibi yapıyorum bugün coğrafyadan 1 konu çalıştım sadece
Sindire sindire ilerlemek istiyorum
Bu hafta benim coğrafya haftam :lepi:

matematik konusunda aynı sıkıntı bende de var cnm o zaman dershaneden destek al mutlaka.
ama konuş 750 lira çok fazla zaten 4 ay kaldı sınava indirsinler biraza.s.

konu anlatımlı ktb göre ilerliyorum canım iyi oluyor böyle program yaptım hergun yapacaklarımı yazıyorum ve bitiyor
tşk ettim ...

teşekkurler canım...simdi anladım:lepi:

sevindim canım önmli değil.:)
walker bana da hızlı gidiyosn gibi geldi 4ay var daha ben yavas yavas ilerliyorum.
bende bugün sadece soru çözdüm.410 soru oldu toplam.konuları dersanede bitirdik zaten.elimdeki kaynaklarda ki soruları bitirmeye calısıyorum.yeni kitaplar almak istiyorum bir an önce :)herkese başarılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…