kızlar size bişey sormak istiyorum ben bu sene ilk defa önlisanstan gireceğim ancak hiç çalışmadım.açıköğretimde okuyorum aynı zamanda bütün kış ona çalıştım.şimdi kpssy ye bakacağım ancak bu saatten sonra kendi çalışmam biraz zor gözüküyor malum bide yaz.acaba dersaneye mi yazılmalıyım.çünkü matematik falan biri anlatmadan kendi çalışmam ile yapamıyorum.dersanelerde 750 lira dediler.çok kararsız kaldım.ohaoldumsmile
ormanların yetişebileceği en üst sınıra denir cnm.ve ekvatordan kutuplara gidildikçe azalır.ekvatora yakın yerlerde daha yüksek noktalara kadar yetişir ama kutuplara yakın yerlerde sıcaklık düşük olduğundan,ekvatora göre daha alcaktır orman üst sınırı seviyesi kutuplarda.
tarım üst sınırıda böyle.kar üst sınırı içnde içinde aynı şeyi söyleyebiliriz.
kızlar kitap alıcam 2 sorum var önlisansın kitapları farklı mı liseninkinden..birde hangi kayanğı almalıyım daha güzel anlatıyor..
kızlar kitap alıcam 2 sorum var önlisansın kitapları farklı mı liseninkinden..birde hangi kayanğı almalıyım daha güzel anlatıyor..
kızlar size bişey sormak istiyorum ben bu sene ilk defa önlisanstan gireceğim ancak hiç çalışmadım.açıköğretimde okuyorum aynı zamanda bütün kış ona çalıştım.şimdi kpssy ye bakacağım ancak bu saatten sonra kendi çalışmam biraz zor gözüküyor malum bide yaz.acaba dersaneye mi yazılmalıyım.çünkü matematik falan biri anlatmadan kendi çalışmam ile yapamıyorum.dersanelerde 750 lira dediler.çok kararsız kaldım.ohaoldumsmile
walker maşAllah sana
Ama ben bu kadar fazla yüklenme derim
4 ay var geniş alana yay bence çalışmalarını
Daha verimli ve daha akılda kalıcı olur
Ben dediğim gibi yapıyorum bugün coğrafyadan 1 konu çalıştım sadece
Sindire sindire ilerlemek istiyorum
Bu hafta benim coğrafya haftam :lepi:
teşekkurler canım...simdi anladım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?