2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

selamlar kızlarr
tarihten en baştan başladım bugün tekrar amaçlı
muharebeleri bitirdim 105 soru çözdüm
inkilaplara geldim şimdi. tarih bugünlük yeter bukadarkafamçokkarıştı
coğrafyayı bitirmiştim bide onu tekrar edeyim 1 ay oldu kitap yüzü açmayalı
bu kez sınava kadar pes etmek yok

herkese merhabalar , bende bu sene kpss ye giricem lise mezunuyum daha çalışmaya başlamadım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz hangi kaynaktan başlamalıyım lütfen yardımcı olunuz

selam kızlar bugün matematikten çarpanlara ayırmaya çalıştım soru çözdüm tarih ve coğrafyadan bu hafta işlediğimiz konularla ilgili testler çözdüm. Son sınavdan 77 aldım inşallah eylüle kadar 85 üstüne çıkarıcam sınavda da bi 85 den yukarı alsam tamam çok çalışmak lazım çokkk

merhaba arkadaşlar
bende bugun hareket problemleri kümler ve işlem çalıştım
bugun birde olasılık çalışcam ve matematik bugun biticek
geo başlıyorum yarın bu durumda türkçe matematik bittimiş oluyor
ama buara çok zorlnaıyorum çalışmakta sankı birşey yapamıyorum yerımde sayıyorum gibi geliyor bana
başka işler yaparken sürekli aklım derste oluyor boş oturmamalıyım çalışmalıyım diyorum... ama derse oturunca sureklı verim alamıyorum ... offff duygularım çok karıştı bu aralar
ben biraz ara vereyım kafamı dagıtayım en güzeli......

bende bir kaç konuyu beceremiyorum ama moralımı bozmuyorum yapabildimi yapıyorum sureklı konu tekrarı yaparak bu problemleri çözebilceme inanıyorum ... bozma sakın moralını canım rahat ol ... yaptına inan yeter ....

matematiği unutmak üzereyim bol tekrar yapmam lazım
problemleri halletmem lazım
vatandaşlığa da el atmanın zamanı geldi
allah yardımcımız olsun

walker, sen ne durumdasın , konuları bitirebildin mi kaç net yapabiliyosun
ben epey ara verdim o yüzden şimdi eteklerim tutuştu
ttarihte bitmek üzere bi vatandaşlığa bakamadım hiç

ya siz en azından matematik yapabiliyosunuz.ben denemelerde falan hiç dokunmuyorum bile matemetiğe :)))

minik cadı , ben yapıyorum da noluyo çoğu yanlış ! kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende kpss'ye hazırlanıyorum mat. ve türkçeyi bitirdim.. Matemetik konularını çok kolay geliyor ama tarih zorlayıcı aslında hiç barışamadığım bir ders nasıl çalışmalıyım bilemiyorum:sm_confused:

ne kadar güzel matemeti kolay geliyorsa
kesın kazanırsın diğerlerinde birşey yok
bende matematiğin bazı konuların yapamıyorum banada sözel kolay geliyor bölüm nedir?

benmde tan tersi diğer derslerden hiçbir sorunum yok. tek matematik yapamıyorum.sevmememden kaynaklanıyo oda. dersanede mat.derslerinede girmiyorum bile:S sadece problemlere calısıcam yazın. 10 net cıkarsam mat.den yetiyo bana.

canım sen bilirsin ama matematiği bana 10 net yeter deyip geçme çünkü sözel insanı ters köşeye yatırabilir o an farklı yorumlayabilirsin ama matematikte böyle bir sorun olmaz ben geometriyi bile es geçmemeyi düşünüyorum bu arada benim da matematiğim oldukça iyidir bulamadığınız bir soru olduğunda söylerseniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Valla bende hıÇ konu ayırt etmıyorum yapamadım olsa bıle konular Üzerınde yoĞunlaŞmaya ÇalŞıyorum yapabıldıklerımı yapıyor yapamadıklarım ıÇın moralımı bozmuyorum
matematıkte bır kaÇ konuyla sorunum var ama Çok deĞıl ıyı bır net Çıkarıcama ınanıyorum ....

benim bölümüm sayısal o yüzden mamtemetik goemetri cepte genelyetenek bölümünden max. 4 yanlışım falan çıkıyor ama genelkültür kötü işte anlamıyorum :uhm:
senin zorlandığın konular neler?

slm kızlar bende hazırlanıyorum kpss ye matematiğim kötü sözelim iyi

kursa gidiyorum bölümüm sosyal bilimler

evet dedğin şey doğru canım,ama ben lisede bile matematikten 25den yksek bi not alamayan birisiyim.Allah matematiği almış benden ama diğerlerini vermiş:) tarih coğrafya ve vatandaslığım gercekten cok iyi durumda.türkçeyi zaten soylemiyorum hepimiz az cok yapıyoruzdur turkceyi.

ve bnm için matematikten 10 net cıkarabilmek gercekten cok harika bişey :) 75 puan alsam çok rahat yerleşebiliyorum.ablamda hemşire gecen sene atandı,matematikten 4 soru yapmış 2 doğru 2 yanlış.düşün yani durumumuzu.. ama o ilk atamalarda ilk tercihine atandı.75 puanla.
yani kısacası cokda kafamı takmıyorum bu matematiğe .3-4 konu calıscam sadece cok soru cıkan konulara. sınava ilk girişim olcak ama güveniyorum kendime.75-80 alsam cok rahat yeter.

kızlar 2008 kpssnin sorularını int.den cıkarttım çözdüm.deneme yaptım yani..çıkan sonuclar şöyle .:

türkçe 37 sorudan - 36 net (1boş)
mat. 37 soru - 8 soru yaptım,7 doğru,1 yanlış.
GENEL YETENEK :43 NET.

tarih 37 sorudan 34 doğru, 1 yanlış ,2boş = 34 net
coğrafya : 19 net
vatandaslık:8 net
GENEL KÜLTÜR: 61 NET
internetten kpss puan hesaplaması yaptım doğru yanlışımı yazdım,84 puan cıktı..moralim cok düzeldi ya. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…