• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

mrb lar herkese bende çok şükür tarih ve coğrafyayı bitirdim 300 soruyu tamamlammaya çalışıyorum bende bazen 200 de kalıyorum matemetikle türkçede yarılardayım ama vatandaşlığa hiç başlamadım inş hepimiz atanırız hepimize kolay gelsin

kolay gelsin çok azimli gördüm sizi inş. hakknızda hayırlı olan yere yerleşirsiniz ...
bölü nedir acaba :? kolay gelsin

gıda teknolojisi mezunuyum sağol canım inş atanırız düz memurluk yazıcam bu ay da atamalar varmış son sınava girmişmiydin sen nasıl çalışabiliyormusun...

ben girmedim 2008 de ondan 2010 çalşıyorum
benımde bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik
inş. atanırız .... torpil oldugunu duydum bu işlerde sence kaçı garantilersek kesin atanırız...

90 ı kesinlikle geçmemiz gerekiyor temmuza kadar konular bitirip sürekli test çözmek lazım
ne kadar çok soru o kadar konu pekişiyo ve hızlanıyorsun sonuçta sorular birbirine benzer oluyor önlisans kitaplarından mı çalışıyorsun ben konu anlatımı yediiklim almıştım çok memnun kalmadım yüzeysel anlatmış yargının çok iyi ama

ya ben butun gun evdeyım nıe calısamıyom anlamadım:(ya okula gıtsem gelsem akşam calıstığım kadar calısamıyom tum gun evde olunca,acep ara ara bı yerlere mı gıdıp gelsem:)sbhtır 32 mat sorusu 72 turkce cozmusum :)))ya komedı benım calsmam,sımdı yemek yapım da yemekten sonra 200 e tammalım barı soru sayısını,:)

mrb ben degecen hafta karar verdım calısmaya kıtapları aldım falan yavas yavas basladım calısmaya,senın daha oncekı bılgılerıne bağlı aslında yetıstırıp yetıstıremeyeceğin kı daha cok var aslında sadece konulara goz atman bıle yeterlı olabılır hafızanı tazlemek acıısndan sonucta soru teknıklerı pek değişmiyo sen konuya hakımsen sorunun nasıl geldığı pek onemlı deıl,ezberlerı halledebılmek heralde en buyuk sorun:)bence hemen basla cunku arada kayıp gunlerde olacaktır yaz tatılı sonucta hıc tatıl yapmıcam dıyemezsın:)şimdiden ii calısmalar

evet canım düşünüyom çok tesekkür ederim bitanem neye calışıyosun sen??kaydirigubbakcemile5

neye derken yayın olarak mı ders olarak mı konu olarak mı?:)ya ben mı algılamamaya basladım yoksa,moral eksılerde gezınıyo ben de:(

slm kızlar bende bugünümü tarihe ayrıdım 150 soru çözmüşümdür. konu tekrarı yapıcam birde çalıştığım için her akşam bir derse çalışıyorum ilk sınavdan 72 aldım dershaneye başlamadan bakalım dershaneye başlayalı 2 ay oldu sınava girmedim bir daha inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz çalışmaya devam

süper yapmışsın yaaa.. keşke ben o kadar yapabilsem sen ne mezunusun

hayatım ben muhasebe mezunuyum.kötü buluorum bu neti çünkü 97 net falan yapıodum bi ara.ama bu aralar düştü netlerim..ama dersanede derecedeyim .atanmak için 110 net yapmam lazım :çok üzgünüm:

ArkadaŞlar bır soru sormak ıstıyorum ÇÖzemedım
bende yenı baŞladım ÇalıŞmaya ınŞ eylÜle kadar yetıŞtırırım konuları

24!
Sonunda kaÇ sıfır vardır
cevabı da yazarsanız sevınırım

ya ben de gec basladım dıe dusunuyorum ama sonucta yapabılırım dıe de dusunuyorum ne kadar suredir calsıtığından cok verımlı calısıp calısamadığın onemlı,yazdan pek umutlu deılım ama eylul de ıı calısırım dıe dusunuyorum,sımdılık emekleye emekleye gıdıyorum,haftaya dersler bıtınce tutmayın benı:)))senın bolum ne?
Canım bana sorduysan benim bölümüm Harita kadastro, dediğin gibi azda olsa öz çalışmak, başaracağına inan yeter...
ne kadar güzel... keşke bizde hemen atansak...
valla ben eşşek gibi çalşıyorum kazanmak için kaç aydır işsizim ....
senın bölüm nedir?
çok iyi atanmışsın torpilsiz atandın değilmi?
Canım benim inş hayırlısıyla atanırsın.
Ben Harita Kadastro teknikeriyim.Bölüm itibariyle matematik bilgim iyiydi onun çok etkisi oldu.
Torpilsiz atandım tatlım.Yalnız ben işçiyim.Bulunduğum şehirde ilk başvurumda yerleştim.
Başka tercihlerde bulunmadım başkalarıda atansın diye.Oysaki çok yere yerleşebiliyodum.
Şimdi özelleşme aşamasındayz, riskim yok am yenien girmeyi düşünüyorum.
Bilmeyenler varsa hatırlatayım işçilerde mevkii atlama yok, amir olamazsınız hiç bir zaman.
Ona göre aklınızda olsun arkadaşlar.Herkese bol şanslar...
arkadaşlar da benim de bi arkadaşım vardı o da sadece 2 ay çalıştı ve 92 aldı hemen de atandı aslında sorulara bakarsanız gerçekten çok kolay hep okul hayatımızda gördüğümüz şeyler ama sorun da burda zaten herkes yapabiliyo önemli olan onlara fark atabilmek en azından benim için öyle ya benim bölümümden aldıkları memur sayısı çok çok az...
Benden sonra atanan arkadaşımda 93 le geldi buraya.
2006 kpss de 72 almışken, 2008 kpss de 93 alıp ilk 10 a girmiş.
Dersaneyede gitmemiş, sadece düzenli ve kalıcı çalışmakla olmuş hepsi.

günaydın arkaşlar :)
nasılsınız bugun haydı bugunun soru hedeflerini yazın benım yıne 300 soru hedefim :)
az snr başlıcam .. çalışmaya

candas

merhaba birşey sorucam sen 657 ye tabi misin? yoksa 4/ b biraz bilgi verir misin? bize benım çok fazla bilgim yok sadece çalşıyorum...

24!
Sonunda kaÇ sıfır vardır
cevabı da yazarsanız sevİnİrİm

bilenler çözümü yazabilirmi nasıl yapmak lazım böyle soruyu

hemen mi atandı var be süpermiş torpilsiz atandı değil mi bölümü neydi arkadaşım
senın bölüm nedir*? inş. atanırınız

arkadaşımın da benim de bölümüm halkla ilişkiler ve reklamcılık ilk atamada atandı şimdi asılkadroya bile geçti ve hiççç torpilsiz torpil de aslında duyduğum kadar artık o kadar fazla işlemiyo sonuçta sınavla ve ösym ce atanılıyo ama mesela kpss den sonra bi belediye kadro açıyo işte şu kadar memur alıcam kpss puanı en az 70 olsun sözlü sınavı geçsin gibi işte burda yapılıyooo...

kızlar ben de 50 türkçe 50 tarih çözdüm tarihten konuları bitirmiştim zaten coğrafyadan da ekonomik coğrafyadayım benim başım anayasa ile belada yaa :( iş te bugün yoğun maillerle başım dertte daha da çözersem yine buraya yazıcam bu arada kızlar yaa bütün şirketlerin maillerine ulaşabileceğim bir internet sitesi var mıdır söylerseniz çooookk sevinirim

Son düzenleme:
ben dun yargı'nın kıtabını aldım onun basında hangı konulardan hangı sene ne kadar soru cıkmıs yazıyor,mesela tarıhte osm.kuruluş ve yukselme donemınden 2006 ve 2008 de soru gelmemıs ama bu kıtapta da sadece 2 yılı kapsamıs belkı baska yayınlarda hepsını gosteren vardır...

bendede var ama tum adaylar için yanı 60 genel yetenek 60 genel kultur olark ayrlıslarbızde 75 75 150 soru cıkıyor e alıyle konularda degısıyor ozaöm önlisans dıye belırtılmıs mı senn kıtabında?tesekkeur ederım buara ılgınlenıp cevap yazdıgın için...

haziranın başında başlıcam arkadaşlar çalışmaya finalleri atlatınca..ama sizlere bir soru sorcam 75 puanla atanabilirmiyim kpss konusunda hiç bilgim yok tercih yaparken daha düşük yerler neresi neleri göz önünde bulundurmalıyım..lütfen bilgi...

Back