ya ben de gec basladım dıe dusunuyorum ama sonucta yapabılırım dıe de dusunuyorum ne kadar suredir calsıtığından cok verımlı calısıp calısamadığın onemlı,yazdan pek umutlu deılım ama eylul de ıı calısırım dıe dusunuyorum,sımdılık emekleye emekleye gıdıyorum,haftaya dersler bıtınce tutmayın benı:)))senın bolum ne?
Canım bana sorduysan benim bölümüm Harita kadastro, dediğin gibi azda olsa öz çalışmak, başaracağına inan yeter...
ne kadar güzel... keşke bizde hemen atansak...
valla ben eşşek gibi çalşıyorum kazanmak için kaç aydır işsizim ....
senın bölüm nedir?
çok iyi atanmışsın torpilsiz atandın değilmi?
Canım benim inş hayırlısıyla atanırsın.
Ben Harita Kadastro teknikeriyim.Bölüm itibariyle matematik bilgim iyiydi onun çok etkisi oldu.
Torpilsiz atandım tatlım.Yalnız ben işçiyim.Bulunduğum şehirde ilk başvurumda yerleştim.
Başka tercihlerde bulunmadım başkalarıda atansın diye.Oysaki çok yere yerleşebiliyodum.
Şimdi özelleşme aşamasındayz, riskim yok am yenien girmeyi düşünüyorum.
Bilmeyenler varsa hatırlatayım işçilerde mevkii atlama yok, amir olamazsınız hiç bir zaman.
Ona göre aklınızda olsun arkadaşlar.Herkese bol şanslar...
arkadaşlar da benim de bi arkadaşım vardı o da sadece 2 ay çalıştı ve 92 aldı hemen de atandı aslında sorulara bakarsanız gerçekten çok kolay hep okul hayatımızda gördüğümüz şeyler ama sorun da burda zaten herkes yapabiliyo önemli olan onlara fark atabilmek en azından benim için öyle ya benim bölümümden aldıkları memur sayısı çok çok az...
Benden sonra atanan arkadaşımda 93 le geldi buraya.
2006 kpss de 72 almışken, 2008 kpss de 93 alıp ilk 10 a girmiş.
Dersaneyede gitmemiş, sadece düzenli ve kalıcı çalışmakla olmuş hepsi.