haziranın başında başlıcam arkadaşlar çalışmaya finalleri atlatınca..ama sizlere bir soru sorcam 75 puanla atanabilirmiyim kpss konusunda hiç bilgim yok tercih yaparken daha düşük yerler neresi neleri göz önünde bulundurmalıyım..lütfen bilgi...
24!
Sonunda kaÇ sıfır vardır
cevabı da yazarsanız sevİnİrİm
bilenler çözümü yazabilirmi nasıl yapmak lazım böyle soruyu
bendede var ama tum adaylar için yanı 60 genel yetenek 60 genel kultur olark ayrlıslarbızde 75 75 150 soru cıkıyor e alıyle konularda degısıyor ozaöm önlisans dıye belırtılmıs mı senn kıtabında?tesekkeur ederım buara ılgınlenıp cevap yazdıgın için...
tamam canım bi bakayım bendeeee yargı vardı ama yine alırım bitane dahaolumunekankayizsmile yerimseniben
ilk ben de tek kıtap almıstım ama sonra bı tane daha alma gereği hıssettım,sen de al tabı en az 2 kaynak olsun kı hem karsılastrma yapabılırsın...
günaydın arkadaşlar ...
eet nasılsınız bugunkü çalışma hedefleriniz neler ?
buarada geri sayım başladı snv ... kalan: 137
evet benım kıtaplarımın ıkısınde de önlisans için yazıyo zaten bılerek dıkkat ettım önlisans olmasına,şimdi bu kadar kısa zamanda benı ılgılendırenlerı öğrenım yeter:)
günaydın arkaşlar :)
nasılsınız bugun haydı bugunun soru hedeflerini yazın benım yıne 300 soru hedefim :)
az snr başlıcam .. çalışmaya
candas
merhaba birşey sorucam sen 657 ye tabi misin? yoksa 4/ b biraz bilgi verir misin? bize benım çok fazla bilgim yok sadece çalşıyorum...
peki rica etsem banada dıyebılrımsın en azından tarıhte hangı konular bızı ılgılendırıyor?tesekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?