2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ela öncelikle bölümün ne bölümüne alınacak memur sayısına göre puanlar değişiyor ve tabiki de ücra köşeleri tercih edersen şansın biraz daha artar :lepi:

slm bayanlar bende kpssye girmek istiyorum halkla ilişkiler mezunum şuanda 3. sınıf işletmedeyim önlisanstan sınava girebileceğim sanırım bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz

evet benım kıtaplarımın ıkısınde de önlisans için yazıyo zaten bılerek dıkkat ettım önlisans olmasına,şimdi bu kadar kısa zamanda benı ılgılendırenlerı öğrenım yeter:)

ilk ben de tek kıtap almıstım ama sonra bı tane daha alma gereği hıssettım,sen de al tabı en az 2 kaynak olsun kı hem karsılastrma yapabılırsın...

tamam canım öyle yapayım cok tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar ...
eet nasılsınız bugunkü çalışma hedefleriniz neler ?
buarada geri sayım başladı snv ... kalan: 137

evet benım kıtaplarımın ıkısınde de önlisans için yazıyo zaten bılerek dıkkat ettım önlisans olmasına,şimdi bu kadar kısa zamanda benı ılgılendırenlerı öğrenım yeter:)

peki rica etsem banada dıyebılrımsın en azından tarıhte hangı konular bızı ılgılendırıyor?tesekkur ederım..

Canım 657 ye tabi değilim.4857'ya tabi SSK lılardanım.Emeklilikte memurların 2 katı kadar alıyoruz.Yılda 4 adet sendika + 4 adette devlet ikramiyesi veriliyor.Çalıştığın kurumun şubeleri varsa tayin hakkında var.Eğer yoksa başladığın yerden emekli olursun.

Tek sıkıntı memurların amir olma şansı var ama sen başladığın gibi bitirirsin.Benim çalıştığım kurumda memur alımı durdurulduu için işçi olarak başladık biz.Durdurulma sebebide özelleştirilme aşamasından kaynaklanıyor.Maddi olarak ekstralar çok oluyor.
Ama sözleşmeli memurlar bizi neredeyse 2 ye katlayan maaşlar alıyor.

İşçiliğin maddi hakları iyi ama ezilmeleri oluyor.Ben hata ettim inatla kurumumda kalacağım dedim.Şimdi yeniden girip memurluk tercihinde bulunacağım.Çok yere 1. likle atanma şansım varken istemedim.
Ama diyorum ya ezme çabaları var, memurlara bunu yapamıyorlar.O yüzden yeniden kpss diyorum.
Aslında işçinin memurdan farkı yok.Sadece Özelleşirse eğer kurum o zaman sizide şirkete devreder.Yada 4/B li başka kuruma veririr.Özelleşen kurumdan atılacak olursanda en yüksek tazminatla işine son veriliyırki bu çok düşük ihtimal..

maşallah sayımız artmış baya
birileri beni de toparlasın artık eskisi gibi çalışmak istiyorum

peki rica etsem banada dıyebılrımsın en azından tarıhte hangı konular bızı ılgılendırıyor?tesekkur ederım..

ya canım valla ben kıtabın basındakı 2 senedır cıkıp cıkmadığına bakarak ılk once cıkan bolumlerden baslıcam,planım bu daha sımdılık sadece islam öncesı turk devletlerını calıstım 2.konuyu yarın belırlerım,sadece h.sonları tarıh calısabılıyom,bu hafta sonu bı toparlım bakım nelerden daha cok soru cıkmıs olmadı ona gore bı lıste olusturup gonderırım eğer cok zamanım yok bakamam dıyosan en azından cok cıkan konuları calısırsın,ama h.sonu gele hele bı:)

ben bı koşu dans yapıp gelım,akşama 100 soru cozım,boyle hava sıcaklığına bahane bulmakla olmuyo:)siz çalışabılıyonuz mu bari?

Kızlar KPSS önlisans başvuru tarihi ne zaman? 2 yıllık mezunum ben , şu an devam eden 4 yıllık mezunlar için olan basvurular dimi?

haydi neredesiniz arkadaşlar
çalışmaları durdurdunuz mu yoksa canlanın ben şuan çalşıyorum sıkıldım bir bakayım dedim :)
haydı haydı :)
kaç soru çözdünüz bugun bakalım ...

ben de tarıh calısıyodum ama acıkmaya başladım dıkkatımde dağıldı,bı yemek yapım da kendıme gelım bugun tarıh benden korksun:)akşama kadar hem ev toparlıcam hem de tarıh calıscam bakalım ne kadar ılerleyebılcem...başka yok mu calısan,pek mı tembelız ne?:)

bende problermleri çalşıyorum.. sen hangı ktbdan çalşıyorsun tarihe
bizden başka yok sanırım çalışan:)

kurmay dıe bı yayından calısıyorum,daha yemek molası bıtemedı ben de de ezel'i kaçırmıstım onu ızlıyom ya bu dıziyi gel de izleme,sen hangı yayından calısıyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…