mrb lar herkese bende çok şükür tarih ve coğrafyayı bitirdim 300 soruyu tamamlammaya çalışıyorum bende bazen 200 de kalıyorum matemetikle türkçede yarılardayım ama vatandaşlığa hiç başlamadım inş hepimiz atanırız hepimize kolay gelsin
mrb ben degecen hafta karar verdım calısmaya kıtapları aldım falan yavas yavas basladım calısmaya,senın daha oncekı bılgılerıne bağlı aslında yetıstırıp yetıstıremeyeceğin kı daha cok var aslında sadece konulara goz atman bıle yeterlı olabılır hafızanı tazlemek acıısndan sonucta soru teknıklerı pek değişmiyo sen konuya hakımsen sorunun nasıl geldığı pek onemlı deıl,ezberlerı halledebılmek heralde en buyuk sorun:)bence hemen basla cunku arada kayıp gunlerde olacaktır yaz tatılı sonucta hıc tatıl yapmıcam dıyemezsın:)şimdiden ii calısmalar
süper yapmışsın yaaa.. keşke ben o kadar yapabilsem sen ne mezunusun
Canım bana sorduysan benim bölümüm Harita kadastro, dediğin gibi azda olsa öz çalışmak, başaracağına inan yeter...ya ben de gec basladım dıe dusunuyorum ama sonucta yapabılırım dıe de dusunuyorum ne kadar suredir calsıtığından cok verımlı calısıp calısamadığın onemlı,yazdan pek umutlu deılım ama eylul de ıı calısırım dıe dusunuyorum,sımdılık emekleye emekleye gıdıyorum,haftaya dersler bıtınce tutmayın benı:)))senın bolum ne?
Canım benim inş hayırlısıyla atanırsın.ne kadar güzel... keşke bizde hemen atansak...
valla ben eşşek gibi çalşıyorum kazanmak için kaç aydır işsizim ....
senın bölüm nedir?
çok iyi atanmışsın torpilsiz atandın değilmi?
Benden sonra atanan arkadaşımda 93 le geldi buraya.arkadaşlar da benim de bi arkadaşım vardı o da sadece 2 ay çalıştı ve 92 aldı hemen de atandı aslında sorulara bakarsanız gerçekten çok kolay hep okul hayatımızda gördüğümüz şeyler ama sorun da burda zaten herkes yapabiliyo önemli olan onlara fark atabilmek en azından benim için öyle ya benim bölümümden aldıkları memur sayısı çok çok az...
neye derken yayın olarak mı ders olarak mı konu olarak mı?:)ya ben mı algılamamaya basladım yoksa,moral eksılerde gezınıyo ben de
hemen mi atandı var be süpermiş torpilsiz atandı değil mi bölümü neydi arkadaşım
senın bölüm nedir*? inş. atanırınız
yayın canım??
ben dun yargı'nın kıtabını aldım onun basında hangı konulardan hangı sene ne kadar soru cıkmıs yazıyor,mesela tarıhte osm.kuruluş ve yukselme donemınden 2006 ve 2008 de soru gelmemıs ama bu kıtapta da sadece 2 yılı kapsamıs belkı baska yayınlarda hepsını gosteren vardır...
kurmay ve ihtiyaç,şimdilik ikisi var,konu anlatımını kurmaydan calısıyorum,ihtiyacın sorularını cozuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?