• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

Ben de 2010 kpss'ye çalışıyorum ama birşey sormak istiyorum. Kpss'de çıkacak olan konular tam olarak nelerdir yani Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Temel Vatandaşlık derslerine çalışıyorum ben. Bunların haricinde bazı yerlerde yabancı dil işletme maliye gibi konular da yazmışlar aklım karıştı :bbo: Genel olarak hangi konulardan sorumluyuz acaba?

2 çocuk annesiyim kızlar bende kpssye girmek istiyorum lise mezunuyum bu nisan ayında ygs girdim ve açık öğretime girmeye hak kazandım kpss gireceğim ama nasıl çalışmam gerkiyor ve hangi yardımcı kitabı almam benim için daha faydalı

arkadaşlar ben ilk defa giricem kpss sınavına önlisans olarak eylüldeki yapılan sınava katılıcam haziran ayından itibaren çalışmaya başlıcam tercih yapmasam bi sorun olmaz dimi kendimi denicem yani cvp verirseniz sevinirim...

arkadaşlar ben ilk defa giricem kpss sınavına önlisans olarak eylüldeki yapılan sınava katılıcam haziran ayından itibaren çalışmaya başlıcam tercih yapmasam bi sorun olmaz dimi kendimi denicem yani cvp verirseniz sevinirim...

hayır canım hiç bi sorun olmaz..a.s.

2 çocuk annesiyim kızlar bende kpssye girmek istiyorum lise mezunuyum bu nisan ayında ygs girdim ve açık öğretime girmeye hak kazandım kpss gireceğim ama nasıl çalışmam gerkiyor ve hangi yardımcı kitabı almam benim için daha faydalı

merhaba canım a.s. yargı,data ve ihtiyaç yayınları çok iyidir.onlardan çalış derim.sana yardımcı olcana inanıyorum.ve çalışırken önce konuya çalışıp sonra sorularını çöz.öğrendiğin bilgileri de bi not defterine yaz ve zaman kaldıkca onu oku.şimdiden iyi çalışmalar tatlım :delphin:

evet arkadaşlar özellikle ihitiyaç gerçekten çok iyi ben ihitiyaç ve yediiklimden çalışıyorum ama ne yazık ki önlisans ortaöğretim soru bankası çok bulunmuyor sinir oldum yaaa kötükedihüso mecburen lisans ın sorularını çözmek zorunda kalıyorum ve tabii kendimi tam olarak hazırlayamıyorummmm eyvahedigeldismile

günaydın arkadaşlar
bugun sabah erkenden kalktım ki 2 gundur doğru düzgün çalışamıyordum açıklarımı kapatayım
nasıl gidiyor çalışmalar ... benim fena sayılmaz ... işten de yenı çıktım aslında moralim sıfır ...
yeni bir işde bulamıyorum ..inş. kpss de atanırım ... ama o da zor hayırlısı ben elımden geleni yapayım rabbim büyüktür...

kızlar nabersiniz
ben 1 aydır çalışamıyorum. haftaya başliicam tekrar inşallah

ben de hiç çalışamıyorum zaten hala işe devam ediyorum ya düşünüyorum işten çıkıyım daha iyi ders çalışırım ama bu kez de bütün gün evde bide para yok bişey yok bide kpss olmazsa ortada kalmak da varguclubacismile ama eminim emek harcayan herkesin olucak bişekilde ilk önce inanalım:Saruboceq:

mrb.bn de kpss önlisans sınavına gırmeye karar verdım bıraz gec bı karar oldu ama yetıstırebıleceğime ınanıyorum,sonucta benım calısmama bağlı bısı,gecen hafta kurmay yayınlarının kıtabını aldım.ilk olarak tarıhten baslım dedım tarıhı yarıladıktan sonra coğrafya ve anayasa'ya baslarım,bu sozeller bıttıkten sonra da en son turkçe ve matematiğe goz atarım dedım,sayısal oğrencısı olduğum ıcın benı korkutan sozeller,ilk onlardan baslıcam sızler ne durumdasınız,en azından tarıhte nereye geldınız soylersenız ben de kostur kostur sıze yetısmeye calısırım,,,bu kıtabı bı bıtırebılsem rahatlıcam ama en onemlısı bı calısma planı olusturmak sanırım daha baslayamadım bakalım bıraz sonra ılk calısmamıza baslıcaz:))hepinize ii çalışmalar,,,

mrb.bn de kpss önlisans sınavına gırmeye karar verdım bıraz gec bı karar oldu ama yetıstırebıleceğime ınanıyorum,sonucta benım calısmama bağlı bısı,gecen hafta kurmay yayınlarının kıtabını aldım.ilk olarak tarıhten baslım dedım tarıhı yarıladıktan sonra coğrafya ve anayasa'ya baslarım,bu sozeller bıttıkten sonra da en son turkçe ve matematiğe goz atarım dedım,sayısal oğrencısı olduğum ıcın benı korkutan sozeller,ilk onlardan baslıcam sızler ne durumdasınız,en azından tarıhte nereye geldınız soylersenız ben de kostur kostur sıze yetısmeye calısırım,,,bu kıtabı bı bıtırebılsem rahatlıcam ama en onemlısı bı calısma planı olusturmak sanırım daha baslayamadım bakalım bıraz sonra ılk calısmamıza baslıcaz:))hepinize ii çalışmalar,,,

canımya onlısans ıcın basvurular 30mayısta baslıo dımı yanlıs bılmıyorum

ne zormus calısmak bı turlu konsantre olupta bıtıremedım su konuyu:((( gozum hep dısarda,kıtap harıcı hersey dıkkatımı cekıyor,baslamak kısmını bı atlatabılsem....

merhaba arkadaşlar
bende bugun sadece bir konu çalışabildim çarpanlara ayırma
ama iyi çalıştım ... sizler na yapıyorsunuz benım moralım çok bozuk bu aralar ondan pek kendımı veremiyorum çalışmaya

merhaba arkadaşlar bende kpss onlısans mezunuyum calısmaya basladım ama bazı seyler kafamı karıstırıyor..her dersten her konu cıkmıyor dıyenler oldu..hangı dersten hangı konulın cıktını bılen varmı aranızda?eyvahedigeldismile

ben dun yargı'nın kıtabını aldım onun basında hangı konulardan hangı sene ne kadar soru cıkmıs yazıyor,mesela tarıhte osm.kuruluş ve yukselme donemınden 2006 ve 2008 de soru gelmemıs ama bu kıtapta da sadece 2 yılı kapsamıs belkı baska yayınlarda hepsını gosteren vardır...

bende yargının kitabından çalşıyorum ama şimdi set almay düşünüyorum sizin önerebilceniz bir yayının seti var mıdır? acaba?

doğrusu ben yenı basladım calısmaya oyuzden 2 tane konu anlatımlı kıtap aldım, 1 tane soru bankası bı de cıkmıs sorular kıtabı var,bunları bıtırebılsem super,zaten calısılmıyo anlamadım neden:(

Back