2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

pazar günü denemeye girdim 85 net yaptım offf yaaaaa bi 100 e çıkamadım gittii.... aylardır aynı :umursamaz:

canımm dataya bak orda yazıyo hangi sene hangisi çıkmış diye gerçekten de belli konulardan fazla çıkıyo ama sen yine de hepsine iyi çalış:)

hadi kızlar canlanın oturmakla olmaz havalar ısındı diye mayışmayın...
snv geri sayım başladı artık ....
bugun soru hedeflerinizi yazın benım bugun soru hedefim 300 .... inş. çzöcem kızlar ...

bende üniv.3 teyim işletme okuyorum ön lisans olarak girmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum son girdigim sene 71 almıştım hiç çalışmadıgım halde bilmiyom 3 aylık calışmayla bişiler yapabilirmiyim acaba??? yani haziran temmuz agustos eylül 26 ya kadarki calışmam

mrb ben degecen hafta karar verdım calısmaya kıtapları aldım falan yavas yavas basladım calısmaya,senın daha oncekı bılgılerıne bağlı aslında yetıstırıp yetıstıremeyeceğin kı daha cok var aslında sadece konulara goz atman bıle yeterlı olabılır hafızanı tazlemek acıısndan sonucta soru teknıklerı pek değişmiyo sen konuya hakımsen sorunun nasıl geldığı pek onemlı deıl,ezberlerı halledebılmek heralde en buyuk sorun:)bence hemen basla cunku arada kayıp gunlerde olacaktır yaz tatılı sonucta hıc tatıl yapmıcam dıyemezsın:)şimdiden ii calısmalar

hadi kızlar canlanın oturmakla olmaz havalar ısındı diye mayışmayın...
snv geri sayım başladı artık ....
bugun soru hedeflerinizi yazın benım bugun soru hedefim 300 .... inş. çzöcem kızlar ...

hımm baya gaza getırıcı bısı bu ya gunde 300 soru cozduğumu gorebılecek mıyım acaba ben daha konuları calısıyorum,dun turkcenın ılk 2 konusunu yaptım bugun de matemetıkten ılk 2 konuyu bıtırcem toplasan 100 soru falan yapar,gun sonunda bı bakım kaç soru cozmusum:)bı de bu 300 soru hangı konulardan?

Kızlar ben 2006 Kpss ye girmiştim.Okuldan yeni mezun olmuştum ve başka bir sınav daha vardı çalışmam gereken.
Kpss olmaz diye sona bıraktım onu.14 günlük çalışmayla 82 puan aldım ve bölümümde Türkiyede 83.kişi olmuştum.6 ay içindede atandım.
Yani yapılmaz diye birey yok, sadece inanın.

ya ben de gec basladım dıe dusunuyorum ama sonucta yapabılırım dıe de dusunuyorum ne kadar suredir calsıtığından cok verımlı calısıp calısamadığın onemlı,yazdan pek umutlu deılım ama eylul de ıı calısırım dıe dusunuyorum,sımdılık emekleye emekleye gıdıyorum,haftaya dersler bıtınce tutmayın benı:)))senın bolum ne?

kızlar ben lise mezunuyum eylüldeki sınava giricem başvurular ne zaman başlıyo biliyomusunuz.bide başvuru ücretleri ne kadar

şuan konu çalıştım için sırayla gidiyorum bende
matematik çalşıyorum 300 soruyu tamamlayana kadar konu çalışmaya devam ediyorum ...
300 soru olunca bırakıyorum konu yarım kalmıorsa tabii...
ama bugun üstümde bir agırlık var ... canım çok sıkkın ...
eşşek gibi çalşıyorum ama bu kpss iletinde de torpil var diye duydum moralim alt üst oldu...

ne kadar güzel... keşke bizde hemen atansak...
valla ben eşşek gibi çalşıyorum kazanmak için kaç aydır işsizim ....
senın bölüm nedir?
çok iyi atanmışsın torpilsiz atandın değilmi?

arkadaşlar da benim de bi arkadaşım vardı o da sadece 2 ay çalıştı ve 92 aldı hemen de atandı aslında sorulara bakarsanız gerçekten çok kolay hep okul hayatımızda gördüğümüz şeyler ama sorun da burda zaten herkes yapabiliyo önemli olan onlara fark atabilmek en azından benim için öyle ya benim bölümümden aldıkları memur sayısı çok çok az...

mrb lar herkese bende çok şükür tarih ve coğrafyayı bitirdim 300 soruyu tamamlammaya çalışıyorum bende bazen 200 de kalıyorum matemetikle türkçede yarılardayım ama vatandaşlığa hiç başlamadım inş hepimiz atanırız hepimize kolay gelsin

face de bi sayfa orası çok güzel
sürekli soru yayınlıyorlar ben dersten sıkılnca oraya bakıyorum hem kendimi ölçüyorum hem çok sıkılmıyorum

hemen mi atandı var be süpermiş torpilsiz atandı değil mi bölümü neydi arkadaşım
senın bölüm nedir*? inş. atanırınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…