- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
merhaba arkadaşlar bende kpss onlısans mezunuyum calısmaya basladım ama bazı seyler kafamı karıstırıyor..her dersten her konu cıkmıyor dıyenler oldu..hangı dersten hangı konulın cıktını bılen varmı aranızda?eyvahedigeldismile
pazar günü denemeye girdim 85 net yaptım offf yaaaaa bi 100 e çıkamadım gittii.... aylardır aynı :umursamaz:
(a-36).(a+b)=17 a+b?
bu soruyu yapabilir misiniz
(a-36).(a+b)=17 a+b?
bu soruyu yapabilir misiniz[/QUOcarpımın 17 olması ıcın carpanlardan bırının 17 ı dıerının bır olması gerek,(17 asal olduğu ıcın kendısı ve 1 carpanı var),bu durumda a+b 17 de olabılır 1 de olabılır sıklarda hangısı var ise,zaten ıkısını koymazlar ki genelde 1 olur sıklarda:)umarım yardımcı olabılmısımdır...
bende üniv.3 teyim işletme okuyorum ön lisans olarak girmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum son girdigim sene 71 almıştım hiç çalışmadıgım halde bilmiyom 3 aylık calışmayla bişiler yapabilirmiyim acaba??? yani haziran temmuz agustos eylül 26 ya kadarki calışmam
hadi kızlar canlanın oturmakla olmaz havalar ısındı diye mayışmayın...
snv geri sayım başladı artık ....
bugun soru hedeflerinizi yazın benım bugun soru hedefim 300 .... inş. çzöcem kızlar ...
hımm baya gaza getırıcı bısı bu ya gunde 300 soru cozduğumu gorebılecek mıyım acaba ben daha konuları calısıyorum,dun turkcenın ılk 2 konusunu yaptım bugun de matemetıkten ılk 2 konuyu bıtırcem toplasan 100 soru falan yapar,gun sonunda bı bakım kaç soru cozmusum:)bı de bu 300 soru hangı konulardan?
Kızlar ben 2006 Kpss ye girmiştim.Okuldan yeni mezun olmuştum ve başka bir sınav daha vardı çalışmam gereken.
Kpss olmaz diye sona bıraktım onu.14 günlük çalışmayla 82 puan aldım ve bölümümde Türkiyede 83.kişi olmuştum.6 ay içindede atandım.
Yani yapılmaz diye birey yok, sadece inanın.
arkadaşlar da benim de bi arkadaşım vardı o da sadece 2 ay çalıştı ve 92 aldı hemen de atandı aslında sorulara bakarsanız gerçekten çok kolay hep okul hayatımızda gördüğümüz şeyler ama sorun da burda zaten herkes yapabiliyo önemli olan onlara fark atabilmek en azından benim için öyle ya benim bölümümden aldıkları memur sayısı çok çok az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?