arkadaşlar ben ilk defa giricem kpss sınavına önlisans olarak eylüldeki yapılan sınava katılıcam haziran ayından itibaren çalışmaya başlıcam tercih yapmasam bi sorun olmaz dimi kendimi denicem yani cvp verirseniz sevinirim...
2 çocuk annesiyim kızlar bende kpssye girmek istiyorum lise mezunuyum bu nisan ayında ygs girdim ve açık öğretime girmeye hak kazandım kpss gireceğim ama nasıl çalışmam gerkiyor ve hangi yardımcı kitabı almam benim için daha faydalı
hayır canım hiç bi sorun olmaz..a.s.
mrb.bn de kpss önlisans sınavına gırmeye karar verdım bıraz gec bı karar oldu ama yetıstırebıleceğime ınanıyorum,sonucta benım calısmama bağlı bısı,gecen hafta kurmay yayınlarının kıtabını aldım.ilk olarak tarıhten baslım dedım tarıhı yarıladıktan sonra coğrafya ve anayasa'ya baslarım,bu sozeller bıttıkten sonra da en son turkçe ve matematiğe goz atarım dedım,sayısal oğrencısı olduğum ıcın benı korkutan sozeller,ilk onlardan baslıcam sızler ne durumdasınız,en azından tarıhte nereye geldınız soylersenız ben de kostur kostur sıze yetısmeye calısırım,,,bu kıtabı bı bıtırebılsem rahatlıcam ama en onemlısı bı calısma planı olusturmak sanırım daha baslayamadım bakalım bıraz sonra ılk calısmamıza baslıcaz:))hepinize ii çalışmalar,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?