2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

mrb arkadaşlar
bende kpss ye hazırlanıyorum ama dersaneye gitmiyorum aranızda dersaneye gitmeyen varmı hangi konulardasınız yavaş mı ilerliyorum merak ediyorum hepimize kolay gelsin herkese iyi çalışmalar

slm hoşgeldin aramıza

ben gitmiyorum dershaneye. matematik türkçe ve coğrafya bitti

tarihten mondros ateşkesi bitiremedim daha

vatandaşlığada bakmadım.

sen hangi konudasın

slm hoşgeldin aramıza

ben gitmiyorum dershaneye. matematik türkçe ve coğrafya bitti

tarihten mondros ateşkesi bitiremedim daha

vatandaşlığada bakmadım.

sen hangi konudasın

maşşalllaaahhhhhhhh canım :) bende işten çıktım tekrar başladım çalışmaya
en baştan rabbim büyük inş. izmirde bir kurum istiyorum....
sen hangı bolümden mezunsun:?
deneme çözüyor musun netler nasıll... ( başlığı ben açmıştım ama ilgilenemedim)

mrb arkadaşlar
bende kpss ye hazırlanıyorum ama dersaneye gitmiyorum aranızda dersaneye gitmeyen varmı hangi konulardasınız yavaş mı ilerliyorum merak ediyorum hepimize kolay gelsin herkese iyi çalışmalar

hoşgeldin canıma.s.

merhaba canım geç degil canım hemen başlarsan yetişirsin yargı ihtiyaç data yayınlaaarı al ama acele et kolay gelsinnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:

ilk denemem 52 idi:kedi:

önceki hafta da olduk bi deneme 78 almışım.

dershaneye gitmiyorum sadece denemelerine giriyorum

evde çözdüğüm demelerde 70 net anca çıkarabiliyorum.soruların çğu yanlış çünkü kitapçıkta.

bilgisayar programlama mezunuyum ben. sen ?

bende deniz müsteşarlığı istiyorum ama zzor biraz. 90 la aldılar en son.

şu sıralar hiç çalışamıyorum. eşim dün askere gitti

ev taşıyacağız kayınvalidemle. bi atlatsaydım şı curcunayı. k:umursamaz:aldığım yerden devam...

hayırlı teskereler o zaman sana tatlım ... bugun çalışabildim kdar çalışayım :) hadi kızlar hedefe doğru

selam arkadaşlar ben aö dersleriyle uğraşıyorum final bitince kpssyi çalışmaya başlıcam,ön lisans mezunu olarak girmek için...ama son başvuru tarihi nedir...birde hangi kaynak sizce daha iyi..3.5 4 ayda sizce başarabilirmiyim...çok istiyorum kazanmayı şu kpssyi :sinifsinif:

slm arkadaşlar çalışmanıza bende katılıyorum hep birlikte çalışalım pes etmeden birbirimizi motive ederek

slm kızlar nasıl gidiyo çalışmalar,
ben tarihten genel tekrar yaptım mondros ateşkesi bitirdim 60 soru çözdüm
biraz daha çözücem

bende aranıza yeni katıldım umarım atanırız bir yerlere bu sene baya memur alacaklarrr haberiniz olaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar naber
özlem hiç uğramıyon artık

tarihten muharebeler dönemine geldim. 124 soru çzödüm devam edicem

slm kızlar türkçeyi bitirdim bugun konular bitti matematiğe başladım ilk konu bitmek üzere :) çalışmaya baştan tekrar başladım ondan böyle iyi çalışmalar

arkadaşlar neredesinizzzz pes mi ettniz....
buarada gazetelerin önlisans denemesi verip vermediğini ve hangi günler verdiğini biliyor musunuz?

ben lisans bölümüyüm ama duydugum kadarıyla bazı gazeteler veriyo ama istersen memurlar nete bak orda yazıyodur

selam arkadaşlar ben yani katılıyorum aranıza bnen de sizin gibi kpss çalışmaya çalışıyorum tabii bi yandan da bi işte çalışıyorum halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü mezunuyum kazanma şansım ne kadardır bilemiyorum ama kazanmayı çok istiyorum bu arada zaman gazetesi her salı 1.5 tl karşılığı kpss denemesi veriyorlar biraz soruları zor ama farklı soru görmek adına gerçekten iyi tavsiye ederim:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
bende önlisans mezunuyum ve kpss ye hazrlanıyrm ve kazanmayı çok istiyrum ancak bir yandanda bir işte çalışıyrm bu yüzden tam olarak çalışma saatleri ayarlayamıyrm kendime sizden ricam bana bir yöntem sunarmısınız?

mr herkese bende çalışmaya çalışıyorum ama bazen hiç canım istemiyortarih ve coğrafya bitmek üzere ama çok sıkıldım birde onlara çalışırken matematikten soğumuşum inş yetiştiririm buarada günde kaç saat çalışıyorsunuz birde kaç soru çözmek lazım hepimize kolay gelsin...

önlisans olarak hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz birbirimize memnun olduğumuz kaynakları yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…