• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

günaydınnnn
ders çalışmam lazımmm
ama hamilelikde son haftalarımdayım...kızım ders çalışmaya başladıgım zaman başlıyooo tekmelere.yarında son denememize giricez 2 kişi olarak

günaydınnnn
ders çalışmam lazımmm
ama hamilelikde son haftalarımdayım...kızım ders çalışmaya başladıgım zaman başlıyooo tekmelere.yarında son denememize giricez 2 kişi olara

valla sen hamilesin çalışamıosun ben de 2 aya evlencem stresten çalışamıorum ne yapcaz yafffmafoldumben

offf hakikaten zor dönemdesin tatlım ya.allah kolaylık versin:Saruboceq: ben de çalışamıcam haziran 19 da düğünüm var.düğün hazırlıkları yapmam lazım maalesef :1no2:

olsun ya tatlı telaşlar bunlar ya ne güzeldelikafadulden
sevindim senin adına
hayırlı olsun canımkaydirigubbakcemile5

kızlar bende bugün 1 saat calstım zarf sıfat ve rasyonel sayılar matematıktenkaydirigubbakcemile3işyerinde yaptım tabi bu işi

Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum bilgisayar sertifikam yok alacam, şimdi tercihlere baktım genellikle meslek veya ticaret lisesi mezunları için var düz lise mezunları için ne var hasta bakıcılık ve hizmetli mi? bizim için olan

Kolay gelsin tüm ders çalışanlara...

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz :)))

ben geri döndüm :)

40 matematik 82 türkçe çözdüm

ara verdim şimdi, birazdan yine başlıyorum

Back