2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

slm gene ben
60 türkçe 20 matematik çözdüm geldim
şimdi yine gidiyorum matematik çözecem,

arkadaşlar merhaba kusura bakmayın selamsı sabahsız direkt lafa girdim ama :) çok bunaldım

kızlar işten çıktım tekrar kpss hazırlanmaya başlıcam
bakalım nasıl olcak ...
inş. atanırız ....
rabbim büyüktür

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır giremedim şehir dışındaydım pazar günü döndm
nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar???

özel sektör çok ama çok zor insanlara yaranamadın mı tamam işte işin bittik
neyse kpssye var gücümle çalışmaya tekrar başladım rabbim inş. olur ...
bugun ktb elıme aldım ve sil baştan başladım çalışmaya hayırlısı herkesın hakkında

Arkadaşlar zaman gazetesinin dün verdiği önlisans deneme sınavının cevap anahtarını alan var mı? bugün verecek ama ben de bugün dışarı çıkamayacağım

mrb arkadaşlar
bende kpss ye hazırlanıyorum ama dersaneye gitmiyorum aranızda dersaneye gitmeyen varmı hangi konulardasınız yavaş mı ilerliyorum merak ediyorum hepimize kolay gelsin herkese iyi çalışmalar

merhaba kızlar , ben de acıkogretim 3.teyim. cok uzun suredir de işsizim. KPSS ÖNLıSANS a hazırlanmak için cok mu geç kaldım . hangi kaynakları almalıyım konular neler? nerdene başlamalıyım cok karmaşık . yardımmm

merhaba çok geç sayılmaz ama hızlı çalışın bence ben yediiklim ve yargıdan çalışıyorum onların ve ihtiyacın testlerini çözüyorum ama sanki yediiklim çok basit anlatmış bence ihtiyaç çok güzel...sıkıntıya girme çalışmaya bi yerden başlayınca devamı geliyor iyi çalışmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…