2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ya kızzlarrr iyimser olun daha çok var sınava yetiştiririzz yaaaaolumunekankayizsmile

nisan bide mayısta aof vize ve finaller var ona hazırlanmam gerek. şuan onunla meşgulum gitti 2 ay. 5 aylık hamnileyim o zman 7 aylık olcam . 9. ayda temmuzda da doğumum var. doğumdan sonra ne yaparım bilemem . benim işim zor kızlar sizler çok çalışın.

arkadaşlar dün hiç çalışamadım şimdi matematik tekrar yapmak istiyorum dün deneme sınavı olduk iyi sayılır sonuç daha belli degil.

arkadaslar bu evde deneme sınavı yapsam hesaplaması nasıl oluyor acaba bilgisi olan varmı

kızlar dersleri zormu kaç dersten giriliyo bende ticaret lisesi mezunuyum off çok korkuyorum mafoldumben

birde sınav ne zaman???

sınav 26 eylülde
tarih,yurttaşlık,Türkçe,matematik,geometri ve coğrafya var
tarihte inkılap ağırlıklı 37 sorunun 30 u imiş,4-5 tane osm.kültür ve medeniyeti,2-3 tane de Türk islam devletlerindenmiş

Merhaba kızlar bende 2010 kpss adayıyım a.s. Nasıl gidiyor çalışmalar? Nisanda ve Mayısta aöf sınavlarım var o yüzden ben daha başlayamadım..Okulun derslerinden kpss ye vakit kalmıyor..Bir de bebeğim olduğundan sadece geceleri çalışabiliyorum...Hayırlısıyla Haziran'ın ilk gününde başlayacağım kpss için çalışmaya... Siz çalışırken nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben Yargı yayınlarının kpss setini kullanıyorum..Aranızda Yargı'dan çalışan var mı? Memnun musunuz? Ayy çok soru sordum galiba bilmiyorumkismile

ben şahsen önce konu çalışıyorum va sonra o konuyla ilgili soru çözüyorum.ihtiyaç ve yargı yayınları haaa bi data çok güzeldir

merhaba kızlar bende eşimi ikna ettim mayısta dershaneye başlıyorum kpss için
aynı zamanda eşimde matematik öğretmeni oda evde beni yine mat. çalıştıracak
ama ben meslek lisesinde okuduğum için alt yapım hiç yok
bu sene çok umutlu deilim ama elimden geleni yapcam yinede
buarada yapamadığınız sorular olursa bana yazın eşime çözdürürüm kızlar :)

hayırlı olsun canım teşekkürler bu aradaa.s.

kızlar şimdi matematik izleyecegim köklü sayılar dersanede işledikde unutmadan evde tekrar yapayım

mtematik izledim şimdi akşam için tatlı yapıp kayınvalidemlere götürecegim misafiri varda

mtematik izledim şimdi akşam için tatlı yapıp kayınvalidemlere götürecegim misafiri varda

ooo hamarat gelin seniiii, :jeyyar:
grip oldum canım çok fenayım, 2 gündür kitap yüzü açamıyorum ya
başımı kaldıramıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…