Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız niye hemen verdin haber benim olursa gerçi pek umudum yok ama kalp atışını duyunca haber vercem
[ı]yaptırabİlİrsİn eĞer hastanede numara kalmıŞsa. BaŞka yer de vardır belkİ yakınlard yaptıracaĞın. Özel plİklİnİklerde yapıyo. Tam sayısal deĞer Çıkmasada kanda pozİtİf mİ negatİfmİ Çıkıyo.[/ı]
özlemcim ben demiştim sana çünkü bende de aynısı olmuştur canım ya inan çooook sevindimm![]()
Canım gidip yaptırdım burada labaratuar var.Verdim 5 buçukda alacağım sonucu.
benim carnammm hamilemiymiş,amanda amann,nasıl sevindim ya,ayyy inşallahh kanda iyi çıkarr :lepi::CüvCüv:Şeniz:içelim:
oooooo nasıl coşmuşuz ya,2 haber birden,çıkar cnm çıkar zaten idrarda çıkmış işte,ayy ne güzel ya çok sevindim çok dikkat et kendine,artık bişey içme (içki,sigara)o önce içtiklerine rağmen tutunduysa o sorun değil demekmiş,ama bundan sonrası önemli işte,meyve ye bol bol :)))))) çooooook sevindim yazemuszemus
Hadi bakalım iyi sonuç çıkar zatenCanım gidip yaptırdım burada labaratuar var.Verdim 5 buçukda alacağım sonucu.
Neyse bundan sonra dikkat et içtiklerineSinem valaha dün dedim kesin oluyorum saçım akmıştı dedim gidip saçımı boyatıcam bir taraftan sinirim bozuktu.
2 günüdr kasık ağrısından öldüm öldüm dirildim gece kalkıp ilaç bile aldım Minoset ama.Umarım hiç bir sorun çıkmaz.Kendime çok dikakt edeceğim.S,igara içmeyeceğim.Ayy yapamam yazık boğulur orada : )
Kızlar ben geldim...Nasılsınız...Ne var ne yok...
ÖZLEM kız hamişmisin yoksa...
Ayy canım halen inanamıyorum.Kan sonucundan sonra rahat edicem.Gidip 2. testi de yapacağım.
Ben dün saçımı boyattım.Off sigara içtim, şarap içitim 1 hafta öncer kızlar bişi olmaz dimi : (