kızlar ben bugün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım madem negatif çıktı adet olsam da rahatlasam ya böyle insanın psikolojisi bozuluyor bir de bişey merak ediyorum aldığım idrar testini ben pek beğenmedim uyduruk bir şeydi bide sabah kalkar kalkmaz ki idrarımla yapmadım bunların etkisi var mıdır yoksa kaç gün sonra tekrar test yapmalıyım üfff beklemek daha kötü
hayır cnm,kocişten sperm alıyor,en güzel ve en hızlı spermleri seçıyor ve senin rahim içine bırakıyor,oyle da kolay yumoşuna ulaşıyor.
canım sabah öğlen fazla farketmiyoda benimki 4gün geçmişken çok silik çıkmıştı 6 gün geçince tekrar yapmıştım daha net iki gün daha bekleyin olmazsanız tekrar denersiniz yada kanda baktırın ordan daha erken sonuç alabilirsiniz
slm kızlar,ben bu ay progestan kullandım acaba hapı bitikten kaç gün sonra adet olmam lazım.
Yine dayanamadın dimi olsun canım zaten ilk denemendi öyle düşün inşallah hep birlikte çift çizgiyi görürüz mayısta hayırlısı olsundayanamadım gttim aldım testi yaptımm amaaa tek çizgiiiii öfff yaaohaoldumsmile
Olsun canım inşallah görürüz üzülmemayısa kaldıkkk artıkkk napalımmafoldumbenmafoldumben
evet cnmm bnde öle diorum napayımm acaba başka bi sorunmu varki bnde gelmedi bu adet
canım ben beşgün kullanıcsktım iki gün kullandım üçüncü günü adet oldum
Hmmm anladim canim peki bu uygulama spermler az, kalitesiz veya hareketsiz oldugu zaman mi yapiliyor yoksa isteyen yapabiliyor mu?
evet cnmm bnde öle diorum napayımm acaba başka bi sorunmu varki bnde gelmedi bu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?