Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar az once doktordan geldım kan tahlılım sonucu 523 cıktı allaha cok sukur sımdı ınandım hamıle olduguma
Kızlar az once doktordan geldım kan tahlılım sonucu 523 cıktı allaha cok sukur sımdı ınandım hamıle olduguma
ozaman güzel şeylerden konuşalım izmire bildiğiniz yaz geldi
artık herkes kısa kollularlaydı bugün,hava çok güzel ya,
bence elmalı turta yap ya adı bile güzel :) sende heryere yetişiyon valla hem iş, hem gün, ev,koca derken valla çok hamarat bayanmışsın sen ben daha evlendiğimizden beri 3 kere kek yaptım okadar :)) ama puding çok yaptım :)
aaaaaaaaaaaaaa oldumu bak şimdi. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer en azından benim kocişi öyle. güzel yemek yaptığım zman ellerine sağlık deyip ellerimi öper. o beğendiği zman ben daha çok seviniyorum. onun öyle hevesle balalndıra ballndıra yemesi çok hoşuma gidiyo. tatlıya basta böreğe de bayılır . pek ağzı durmaz.çayla televizyon karşısında tok d aolsa götürür valla. bakmayın kilolu da değil sporunu da ihmal etmez. eeeeeeeeee sölemesi ayıp baya hamaratımdır.:kedi::kedi::kedi: mutfak konusunda güveniyorum kendime.